Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@lucyb od té doby jsem to ještě nedostala. Po vysazení jsem ještě asi 4 dny krvácela a pak už nic.
@KackaDoup píše:
ja se mu VUBEC nedivim, je pro me nepredstavitelne kojit kluka a brat hormony…pak se divime ze uz chlapi nejsou chlapi…je videt ze vi, ze ted uz je to dobre mleko…![]()
![]()
pravda ![]()
No jsem ráda, že to od vás slyším, už to do mě nikdo nedostane. Chudák malej se mi teď u prsa málem zbláznil a pak vypil stovku sunaru…děkuju všem za názory ![]()
@lucyb napíšu jiný názor než jsou předchozí..Azalii jsem brala a gynekoložka mě předem upozorňovala, že je možné špinění či krvácení mimo cyklus. Já jsem jednou špinila, dále to bylo ok..Je teda pravda, že jsem dlouho nekojila…ale k tomu byl jiný důvod.. ![]()
@Ondule O to špinění by mi až tak nešlo, spíš mě štve to, že je najednou problém s kojením…:-(
@lucyb tak já azalii také beru a takové problémy jsem neměla a nemám a normálně kojím.
@KackaDoup píše:
ja se mu VUBEC nedivim, je pro me nepredstavitelne kojit kluka a brat hormony…pak se divime ze uz chlapi nejsou chlapi…je videt ze vi, ze ted uz je to dobre mleko…![]()
![]()
Tahle antikoncepce je dělaná pro kojící. Je nízko-hormonální. Dětem občas nechutná mléko ani při MS bez toho, že se bere antikoncepce.
@Inéz11 ja to myslim jinak…cpat do chlapecku hormony je silene..a neverim na pohadky ze se do mleka nedostanou…za me, neexistuje
kdyby nebyla nizkohormonalni tak by se zadne kojeni nekonalo
nemohlo by…proto to tak je…moje mleko pri ms sice nemusi mit treba extra chut ale nejsou v nem ESTROGENY!!!
Ahoj!
Po šetinedělí mi doktor napsal Azalii a já ji brala až do cca konce ledna. Řekla jsem si, že to za to nestojí a vysadila jsem(přešli jsme na kondomy). Ale už víc jak měsíc čekám na MS a ono nic.
Při braní jsem žádné větší potíže neměla, ms vůbec nebyla. A před otěhotněním jsem měla MS naprosto přesnou. Kojím, ale jen 2× denně. Těhotenský test je zatím negativní… Stalo se vám to taky někomu? Může mi třeba ta Azalia ms takto rozhodit? Nebo jsem spíš těhotná a test to zatím nedokázal rozpoznat (jednou v lednu jsem myslím tabletku vynechala
). Na gyndu jdu až za 2 týdny, tak by mě zajímalo, jestli tohle po azalii taky někoho potkalo.
Děkuji
@kikinous je to možné… Já po azalii menstruovala 4 měsíce a jak jsem ji vysadila, tak se to do měsíce spravilo…
@kikinous třeba je to tím kojením
já třeba i pres azalii MS mela…pak zas nic.
Já při azálii od druhého měsíce mensyruovala skoro každý den
a trvalo to ještě další 4měsíce než se mi to po vysazení zklidnilo
@kikinous
to může být i kojením, já taky brala Azalii a kojila, pak jsem přestala brát a stále kojila a vše se srovnalo asi 4 měsíce po tom, co jsem přestala kojit (kojila jsem do 22m)