Antikoncepce Azalia?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4148
4.11.14 22:19

@lucyb od té doby jsem to ještě nedostala. Po vysazení jsem ještě asi 4 dny krvácela a pak už nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4148
4.11.14 22:20
@KackaDoup píše:
ja se mu VUBEC nedivim, je pro me nepredstavitelne kojit kluka a brat hormony…pak se divime ze uz chlapi nejsou chlapi…je videt ze vi, ze ted uz je to dobre mleko… ;) :kytka: :mrgreen:

pravda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
4.11.14 22:21
  • Citovat
  • Upravit
2442
4.11.14 22:38

No jsem ráda, že to od vás slyším, už to do mě nikdo nedostane. Chudák malej se mi teď u prsa málem zbláznil a pak vypil stovku sunaru…děkuju všem za názory :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
4.11.14 23:11

@lucyb napíšu jiný názor než jsou předchozí..Azalii jsem brala a gynekoložka mě předem upozorňovala, že je možné špinění či krvácení mimo cyklus. Já jsem jednou špinila, dále to bylo ok..Je teda pravda, že jsem dlouho nekojila…ale k tomu byl jiný důvod.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2442
4.11.14 23:21

@Ondule O to špinění by mi až tak nešlo, spíš mě štve to, že je najednou problém s kojením…:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9133
5.11.14 13:10

@lucyb tak já azalii také beru a takové problémy jsem neměla a nemám a normálně kojím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
5.11.14 14:28

Doufam ze holku

• Citovat
  • Upravit
12356
5.11.14 16:42
@KackaDoup píše:
ja se mu VUBEC nedivim, je pro me nepredstavitelne kojit kluka a brat hormony…pak se divime ze uz chlapi nejsou chlapi…je videt ze vi, ze ted uz je to dobre mleko… ;) :kytka: :mrgreen:

Tahle antikoncepce je dělaná pro kojící. Je nízko-hormonální. Dětem občas nechutná mléko ani při MS bez toho, že se bere antikoncepce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
5.11.14 16:45

@Inéz11 ja to myslim jinak…cpat do chlapecku hormony je silene..a neverim na pohadky ze se do mleka nedostanou…za me, neexistuje ;)kdyby nebyla nizkohormonalni tak by se zadne kojeni nekonalo ;) nemohlo by…proto to tak je…moje mleko pri ms sice nemusi mit treba extra chut ale nejsou v nem ESTROGENY!!!

• Citovat
  • Upravit
230
5.3.15 14:15

Ahoj!
Po šetinedělí mi doktor napsal Azalii a já ji brala až do cca konce ledna. Řekla jsem si, že to za to nestojí a vysadila jsem(přešli jsme na kondomy). Ale už víc jak měsíc čekám na MS a ono nic. :nevim: Při braní jsem žádné větší potíže neměla, ms vůbec nebyla. A před otěhotněním jsem měla MS naprosto přesnou. Kojím, ale jen 2× denně. Těhotenský test je zatím negativní… Stalo se vám to taky někomu? Může mi třeba ta Azalia ms takto rozhodit? Nebo jsem spíš těhotná a test to zatím nedokázal rozpoznat (jednou v lednu jsem myslím tabletku vynechala :oops: ). Na gyndu jdu až za 2 týdny, tak by mě zajímalo, jestli tohle po azalii taky někoho potkalo.
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1163
5.3.15 14:26

@kikinous je to možné… Já po azalii menstruovala 4 měsíce a jak jsem ji vysadila, tak se to do měsíce spravilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bebuu
5.3.15 14:27

@kikinous třeba je to tím kojením :nevim: já třeba i pres azalii MS mela…pak zas nic.

• Citovat
  • Upravit
3409
5.3.15 14:29

Já při azálii od druhého měsíce mensyruovala skoro každý den :zed: a trvalo to ještě další 4měsíce než se mi to po vysazení zklidnilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
5.3.15 14:29

@kikinous
to může být i kojením, já taky brala Azalii a kojila, pak jsem přestala brát a stále kojila a vše se srovnalo asi 4 měsíce po tom, co jsem přestala kojit (kojila jsem do 22m)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí