Jsem proti hormonální antikoncepci

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
413
27.2.13 12:43

jsem proti hormonalni antikoncepci...

Ahoj maminky a i nemaminky:)
zajimalo by me, jestli se najdou nejake z vas co neuzivaji hormonalni antikoncepci, popripade
jsou proti jejimu uzivani at uz ze zdravotnich ci jinych duvodu.. rada bych znala vas nazor na ni a duvod proc jste se rozhodly neuzivat a jaky mate nazor na jeji plosne predepisovani a mnohdy nuceni ze strany lekaru at uz velmi mladym slecnam, kojicim maminkam a jinym rizikovym skupinam.. Upozornuji, ze neodsuzuji ty z vas, ktere uzivaji, je to na kazde z nas, jak se rozhodneme :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
191
27.2.13 12:43

Také neberu hormonální antikoncepci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
27.2.13 12:47

No já myslím, že když někdo něco nechce, tak mu to nikdo nevnutí… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
27.2.13 12:47

Taky jsem v zásadě proti užívání hormonální antikoncepce. V rodině již několik žen kvůli ní mělo velké zdravotní problémy. Já ji nikdy nebrala a jsem rozhodnutá ji ani nebrat. Taky mě štve, jak ji doktoři ženám a mladým slečnám vyloženě nutí :x Skoro při každé návštěvě gynekologa se mě doktor ptá, zda ji nechci předepsat! Jako by nebyly i jiné možnosti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ohýnek
27.2.13 12:48

Doktor mi řekl:„Já vám ji nedám, jste moc tlustá“ takže neberu a už jsem se nikde neptala.Ale kdyby mi jí napsal tak zobu.

• Citovat
  • Upravit
chatwenna

S zadnym nucenim jsem se nikdy nesetkala… Ani u znamych. Nechapu :zed:

• Citovat
  • Upravit
19874

Neužívám, nikdy jsem k tomu neměla moc důvěru, pak mi byla silně NEDOPORUČENA na neurologii kvůli migréně, měla jsem nehormonální tělísko. Brala jsem ji jen 2 měsíce po prvním zamlklém těhotenství kvůli nějakému vyprovokování hormonálních hladin. Měla jsem to brát 3 měsíce, ale měla jsem tak strašné migrény, že to nešlo. Pak jsem otěhotněla a migrény jsou od té doby daleko mírnější, ale stejně bych do HA nešla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
27.2.13 12:49

Také jsem proti, je to velký zásah do organismu má to hodně nežádoucích účinků, chránit se můžu i jinak než do sebe cpát sra*ky :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
27.2.13 12:50

@neila To je těžké zvláště u mladých děvčat. Doktoři a časopisy jim cpou do hlavy, jak je taková antikoncepce neškodná. Kamarádka nechala např. dcerám automaticky napsat horm. antikoncepci hned, jak jim bylo 15, i když přítele neměly. Prý pro jistotu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
27.2.13 12:50

Mám nehormonální tělísko a spokojenost… po hormonech jsem kynula a byly i migrény, které ted neznám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
27.2.13 12:52

Já taky neberu antikoncepci, nechci do sebe zbytečně cpát hormony a jiné hnusy. Celkově ani moc neberu prášky, to jen když mě opravdu něco hodně bolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
27.2.13 12:55

Neberu, je to hnus. Ale nikdo mi ji nenutil, jen nabídl :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
27.2.13 12:56

@Peppa Pig je to samozřejmě na každém jak se rozhodne. Moje reakce byla spíš na to, že jí někdo někomu „nutí“ ;) To si neumím dost dobře představit… Doktor si dovolí jen tolik, kolik mu dovolíme my. Že mi něco nabídne, nebo doporučí, tak to neznamená, že mi to nutí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí