Jsem proti hormonální antikoncepci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
413
27.2.13 13:24

@krokodylek presne tak, ja jsem taky sva mlada leta prezila s kondomem bez urazu.. tomu jsem zustala verna do tedka:)) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31291
27.2.13 13:25

@K.Black tak já brala HA deset let a neprodělala jsem jediný kr. test…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
27.2.13 13:27

@Maty80 pokud ti HA vyhovuje a jsi tak spokojena, tak nevidim duvod, proc by jsi ji nemela brat.. jak rikam, je to kazde rozhodnuti, neodsuzuji to a nezakazuji pokud jsi presvedcena, ze u tebe prevazuji klady nad zapory a mas jenom dobrou zkusenost tak proc ne.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7975
27.2.13 13:27
@krokodylek píše:
@Maty80 za mého mládí se HA až tak šmahem nepředepisovala, navíc jsme šli na gyndu poprvé tak v 16-17 letech a už sexovali :mrgreen: :oops:,řešili jsme to kondomem, bylo to běžné, řešili to tak všichni a kupodivu nikdo neotěhotněl :mrgreen:
Tehdy to většině kluků přišlo normální v tomhle věku mít kondom :nevim:

já teda nevím jak mladá jsi :D ale mě je 33.
Moje první návštěva u gynekologa byla v 15 letech, a HA mi napsala až jsme začala pohlavně žít, nikdo mě do ničeho nenutil, nikdy žádné problémy a vysadila jsem jí až po 10 letech. A dodnes litujuu, že jsem jí nebrala i dále, ptž teď se o miminko snažím, ale marně, mám endometriozu a proti té antikoncepce pomáhá docela hodně. Jde o to, že výzkumy jdou pořád dopředu, tím i výroba HA a snaha o co nejmenší vedlejší účinky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
27.2.13 13:28
@Mar__tanka1983 píše:
@K.Black tak já brala HA deset let a neprodělala jsem jediný kr. test…

tak to je fakt divný teda :think: zrovna když jsem byla těhotná, tak tam byla holka pro recept, nevím tak 18 let, a že si jde jen pro recept a dr koukla do PC a říká, slečno… ale je potřeba udělatjaterky, naposled to máte před rokem. A když jsem brala já, tak mě je dr napsal až po krvi :think:

• Citovat
  • Upravit
19874
27.2.13 13:28

@Paoloska
Tak hlavně, aby bylo líp! ;) Jestli jsi ale ještě nebyla na neurologii, můžou ti tam dost pomoct, na všechno se vyptej. Pokud ti diagnostikujou migrénu, určitě poradí. Já jsme teda doteď přesvědčená, že mi neuroložka léčbou zachránila život, ty moje stavy byly fakt na vyskočení z okna :zed: A vyplnilo se vše, co mi řekla, že v těhotenství budu bez migrén, při kojení skoro taky a postupně se to srovná. Poradila taky dost režimových opatření a teď už to zvládám bez prášků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31291
27.2.13 13:29

Tak já na začátku svého sexuálního života měla s kondomem nehod dost…a těch nervů, jestli dorazí MS… :zed: právě z toho důvodu jsem nakonec na HA najela, nevim přesně, ale v necelých sedmnácti určitě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.2.13 13:30

Taky jsem proti HA. Vadí mně na ní všechno - i to, že nejde odbourat z vody…
Její propaganda je tak veliká, že se vždycky divím, když vyjde na světlo i nějaký názor proti - např. https://img.signaly.cz/…pro_zeny.pdf

• Citovat
  • Upravit
31291
27.2.13 13:31

@K.Black ono holt záleží na doktorovi…ale myslím, že spousta z nich na to prostě prdí… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
27.2.13 13:31

Zbytečné přehormonování se. Jsou ženy které ji zobou od dejmetomu 15 let, po deseti až patnásti letech se rozhodnou vysadit a otěhotnět, ale ouha, ono to nejde a ta hormonální blbost za to může, toť můj názor

• Citovat
  • Upravit
7975
27.2.13 13:32

@robínek můžu se zeptat co ti pomáhá na migrény? Já na ně eda nijak zvlášť netrpím, ale sestra po porodu ano, a né se jí zbavit, pomůže klasika, ležet ve tmavé místnosti a být potichu :D
Někde jsem četla, že je to jakási nerovnováha minerálů v těle :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
27.2.13 13:32
@Mar__tanka1983 píše:
@K.Black ono holt záleží na doktorovi…ale myslím, že spousta z nich na to prostě prdí… :roll:

to je mazec :roll:

• Citovat
  • Upravit
rachel55
27.2.13 13:34

Taky neberu, krom jedineho mesice meho zivota, ted uz je mi 38, zkratka jsem presvedcena, ze to neni prirozene a ani zdrave a ve stejnem duchu vedu sve dcery

• Citovat
  • Upravit
413
27.2.13 13:36

@Mar__tanka1983 tak to potom jo, ja jsem nastesti nikdy zadnou nehodu s kondomem nemela:) ale je fakt, ze clovek nikdy nevi, ono nic nefunguje stoptocentne.. jedine to nedelat:) :mavam: a jak jsi psala o tech jaternich testech, mam dost kamaradek, ktere mnohdy ani netusily, ze by jim nekdo nejake testy mel delat.. pdle me nejsi zadna rarita, proste ne kazdy lekar testy dela, nejsou myslim povinne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
27.2.13 13:36

@Mar__tanka1983 ssouhlas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie