Pomůže změna HA?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
26.2.13 18:52

Pomůže změna HA?

Ahoj holky,
vy, které jste měli problémy při užívání HA (špinění, pokles sexuální touhy, změny nálady, deprese…) pomohla vám změna pilulek za jiné? Nebo jste museli s antikoncepcí skoncovat? Já mám při užívání bohužel vše co jsem popsala.. :(
Méně hormonů je v minipilulce, ale tu mít bohužel nemohu..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14090
26.2.13 19:06

Už jsi zkoušela měnit HA? tohle bych probrala s gynekologem ten určitě poradí spíš jinou, která by ti mohla pomoci…
Na HA všechny nereagují dobře, a to co popisuješ jsou bohužel celkem běžné vedlejší účinky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.2.13 19:10

@werunkaw123
Zatím jsem neměnila, akorát po porodu jsem měla zmiňovanou minipilulku, ale po té jsem neustále silně krvácela, takže ta nepřipadá v úvahu vůbec.. :( Šlo mi právě o zkušenosti, zda může s jinou „značkou“ :) dojít ke změně…

• Citovat
  • Upravit
14090
26.2.13 19:12
@Anonymní píše:
@werunkaw123
Zatím jsem neměnila, akorát po porodu jsem měla zmiňovanou minipilulku, ale po té jsem neustále silně krvácela, takže ta nepřipadá v úvahu vůbec.. :( Šlo mi právě o zkušenosti, zda může s jinou „značkou“ :) dojít ke změně…

určitě může ;)
Já jsem vyzkoušela 3 značky HA než mi jedna opravdu sedla bez jakýchkoliv problémů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2017
26.2.13 19:13

Taky mám s HA problémy. Měla jsem po porodu minervu a při té jsem šíleně krvácela a šílené migrény. Gyndařka mi změnila HA (Jeanine) a teď čekám, až mi zase dorazí MS a budu jí zkoušet brát. Ale mám to teda po tý Minervě šíleně rozhozený :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
26.2.13 19:17

@LucciaMaty a mě zrovna sedla až ta Minerva  :lol:

Takže zakladatelko jak vidíš na každého má daná HA jiné účinky a je třeba zkoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
26.2.13 19:23

Mám problémy s krvácením odjakživa. Bez antiko se neobejdu. Přes hodně antiko jsme krvácela nadále, a teď mi můj nový gynekolog předepsal jinou s vyšším počtem hormonů a konečně je po problémech. Poraď se s gynekologem, určitě to jde. Ne každá antiko sedne všem.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.2.13 19:27
@sad 1 píše:
Mám problémy s krvácením odjakživa. Bez antiko se neobejdu. Přes hodně antiko jsme krvácela nadále, a teď mi můj nový gynekolog předepsal jinou s vyšším počtem hormonů a konečně je po problémech. Poraď se s gynekologem, určitě to jde. Ne každá antiko sedne všem.

Takže jsou tam nejspíš tytéž hormony, ale v jiných dávkách..?

• Citovat
  • Upravit
sad 1
26.2.13 19:29
@Anonymní píše:
Takže jsou tam nejspíš tytéž hormony, ale v jiných dávkách..?

přesně tak. Teď beru Regulon, a je to v pohodě.

• Citovat
  • Upravit
21848
26.2.13 19:30

Já brala YAZ, která má údajně hormonů jen málo (ale zas je prej silně trombogenní (?)) a byla jsem jak frigida… :D :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.2.13 19:30

Mě pomohlo až vysadit HA.. :-) teď je to zcela bez problému

• Citovat
  • Upravit
sad 1
26.2.13 19:31

Já teďka nechci kecat, někdo určitě poradí, nebudu to hledat, ať teď nekecám, je tam vyšší obsah gestagenu. V jedné části cyklu produkuje tělo progesteron, v druhé gestagen. A ten hormon obsahuje HA. Pokud je ho v ní málo, tak to neudrží, a krvácí se. Můj případ. A zřejmě i tvůj.

• Citovat
  • Upravit
sad 1
26.2.13 19:32
@Anonymní píše:
Mě pomohlo až vysadit HA.. :-) teď je to zcela bez problému

mně právě ne. měla jsm, e s tím problémy před thotenstvím, ale to jsme brala utrogestan, abych nekrvácela, no a po porodu se to vrátilo opět zpátky, zase jsme krvácela pořád, 3 týdny v cyklu. bez antiko být nemůžu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
@Seizdra píše:
Já brala YAZ, která má údajně hormonů jen málo (ale zas je prej silně trombogenní (?)) a byla jsem jak frigida… :D :mrgreen:

Já jsem frigida totální.. :,( Začíná mi to i tak trochu ničit manželství, do toho mimino, no je to… :x

• Citovat
  • Upravit
sad 1

Jo a astím Regulonem nějaká frigida asi nejsem. Ale já asi nebyla u žádné, tohle na mě nemá vliv :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1