Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Máte některá zkušenost s touto antikoncepcí? Díky
Ahoj, beru prvni plato sestym dnem a porad dost silne krvacim, ale nevim zda je to po Zoely nebo tim, ze mam prvni menstruaci po interupci. Je to po dlouhe dobe ma prvni antikoncepce, tak jsem zvedava jaka bude. Doktorka mi ji doporucila jako nejprirozenejsi, roky jsem se branila jakekoliv antikoncepci, ale po zkusenosti z potratem neni jine zbyti a tohle mi prijde docela dobre. Davam ji 3 mesice a pokud bych mela nejaky rozhazeny cyklus, tak koncim s praskama.
Diky, ja jsem pul roku po cisari a nejak porad nemuzu vychytat HA, ta co jsem mela pred tehu mi ted nesedi ![]()
Já mám dnes vzaný 8 prášek a zatím dobrý.. Na to že žádná HA mi nesedla tak uvidíme, gynouš říkal že je to úplně nová a úplně jiné složení tak su zvědavá…
@sissi79 píše:
Já mám dnes vzaný 8 prášek a zatím dobrý.. Na to že žádná HA mi nesedla tak uvidíme, gynouš říkal že je to úplně nová a úplně jiné složení tak su zvědavá…
já dnes taky 8mý a musím zaťukat taky dobrý…tak uvidíme jak to bude pokračovat. Díky ![]()
Tak holky změna
Ha v koši.. Brala jsem ji 8 dní, do včerejška
Patřím mezi ty, kterým HA nesedne a gynouš mi ji dal na vyzkoušení.. Ze začátku dobrý, mívám menses 14 dnů a děsně silný, teď týden a slaboulinký.. Nálada nic moc, protivná, nevrlá, nic mě nebavilo. Myslela jsem že je to hormonama, e si tělo zvykne, poslední 2 dny jsem chodila od ničeho k ničemu, byla jsem smutná, brečela u reklam.. Čuměla jsem doblba, přikládala jsem to počasí, že jsou děti nemocné a nemůžem ven, že se nudím.. Včera večer brutální zhoršení.. Bez podnětu sem se dostala do těžké deprese, nebyla jsem schopná se pohnout, ze stresu se mi blokly celý záda a krk, nechtělo se mi dýchat, nic.. Nikdy na deprese netrpím, tohle mě vyděsilo
Jediné štěstí že děti spali a manžel byl doma, jinak nevím co bych udělala
kdybych byla schopná pohybu, máme 10metrů za barákem Moravu, asi bych si zaplavala
V noci jsem začala krvácet mimo cyklus jako u každé HA
Teď se jen modlím aby se všechno co nejdřív vrátilo do normálu, dnes jsem si z ničeho nic pobrečela hystericky v lídlu
Takže buďte opatrné, mě to všechno docvaklo až bylo málem pozdě ![]()
@sissi79 píše:
Tak holky změnaHa v koši.. Brala jsem ji 8 dní, do včerejška
Patřím mezi ty, kterým HA nesedne a gynouš mi ji dal na vyzkoušení.. Ze začátku dobrý, mívám menses 14 dnů a děsně silný, teď týden a slaboulinký.. Nálada nic moc, protivná, nevrlá, nic mě nebavilo. Myslela jsem že je to hormonama, e si tělo zvykne, poslední 2 dny jsem chodila od ničeho k ničemu, byla jsem smutná, brečela u reklam.. Čuměla jsem doblba, přikládala jsem to počasí, že jsou děti nemocné a nemůžem ven, že se nudím.. Včera večer brutální zhoršení.. Bez podnětu sem se dostala do těžké deprese, nebyla jsem schopná se pohnout, ze stresu se mi blokly celý záda a krk, nechtělo se mi dýchat, nic.. Nikdy na deprese netrpím, tohle mě vyděsilo
Jediné štěstí že děti spali a manžel byl doma, jinak nevím co bych udělala
kdybych byla schopná pohybu, máme 10metrů za barákem Moravu, asi bych si zaplavala
V noci jsem začala krvácet mimo cyklus jako u každé HA
Teď se jen modlím aby se všechno co nejdřív vrátilo do normálu, dnes jsem si z ničeho nic pobrečela hystericky v lídlu
Takže buďte opatrné, mě to všechno docvaklo až bylo málem pozdě
ty jo neděs mě… ![]()
@sissi79 píše:
Bohužel..Snad ti sedne, ejn opatrně. o)
no já jsem nikdy s HA problémy neměla…až teď po porodu se nemůžem nějak trefit…ale je to většinou o krvácení mimo cyklus…deprese jse z HA nikdy neměla. Dnes 8mý prášek a zatím dobrý…musím zaťukat.
A co ti o tý Zoely všechno doktor řekl? Mě totiž mudr řekla jenom že je to nová HA jinak nic…a na netu toho taky moc není ![]()
@Pce mně jen řekl že je to úplně nová antikoncepce, teprv 3 měsíce na trhu a úplně novýma jiným složením, takže bych mohla zkusit jestli mi sedne.. Mně do prvního porodu sedla v pohodě, od té doby nic a vzkoušela jsem jich plno
Vždycky začnu krvácet v polovice a silno a nejde to zastavit.. Ale deprese poprvé a doufám že naposledy
My doteď používali spermicidní globule Pharmatex a zas se k ním vrátime ![]()
@sissi79 píše:
@Pce mně jen řekl že je to úplně nová antikoncepce, teprv 3 měsíce na trhu a úplně novýma jiným složením, takže bych mohla zkusit jestli mi sedne.. Mně do prvního porodu sedla v pohodě, od té doby nic a vzkoušela jsem jich plnoVždycky začnu krvácet v polovice a silno a nejde to zastavit.. Ale deprese poprvé a doufám že naposledy
My doteď používali spermicidní globule Pharmatex a zas se k ním vrátime
no já nad tou HA přemýšlím a když mi bude vyhovovat tak stejně doberu ty platíčka a zkusím jinou nějakou s delší dobou na trhu…trochu mě děsí to „nové složení“ mám strach aby to nebyla co se týká třeba rakoviny ještě větší sra*ka jako všechny ostatní.
To je právě to.. My máme raka v rodině a vzhledem k mým problémům… Nebudu pokoušet štěstí.. Můj mi vždycky říká že děti už máme tak mě můžou vybrat ať máme po starostech. o))
@sissi79 píše:
To je právě to.. My máme raka v rodině a vzhledem k mým problémům… Nebudu pokoušet štěstí.. Můj mi vždycky říká že děti už máme tak mě můžou vybrat ať máme po starostech. o))
no my bychom chteli jeste jedno…ale az tak za rok a pul…tak to jeste musim promyslet. ![]()
Tak to přeju hodně štěstí. o) Já mám vymodlený 2, 7 let od sebe a teď spíš mám hrůzu že když nechcu tak by to šlo. o)))