Mononukleoza a antikoncepce

6
21.2.13 10:54

Mononukleoza a antikoncepce

Ahoj holky :hug: :mavam:,
onemocněla jsem infekční mononukleozou, chytla jsem jí od svých dvouletých dvojčátek. Tatínek inf. mon. nechytil. :think: :palec: :potlesk: Nemoc probíhá bez komplikací, pouze dodržujeme dietu :pocitac: :pocitac:. Mám ale jiný problém, nesmím užívat HA :think: :zed:. Protože mám doma dva dvouleté :srdce: :srdce: :* raubíře :* :srdce:, tak si nemůžu v současné době dovolit po psychické ani po fyzické stránce další mimčo… to bych asi fakt nedala. Takže nechci důvěřovat přerušované souloži, či gelu. Rozhodli jsme se pro kondom jenže… asi se možná budete smát ( já se smála taky) ale prostě… Pořídili jsme si kondomy od Durexu Fetherlite Ultima. Chystali jsme se je nasadit… nasazuju, jenže byl strašně mrňavý (kondom) a jak jsem se ho snažila přetáhnout a nasadit, tak se tatínek prostě udělal :cert:… fakt super, bylo po sexu, po atmosféře… já vysmátá :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:… učinnost kondomu stoprocentní :mrgreen:. Ptám se Vás, jestli používáte kondom… Jaký používá Váš přítel? a jaký je pro něj nejlepší? JInáč přečerpala jsem kvůli naší dietce množství nových příspěvků, takže mám nový profil :dance: :dance: :mrgreen: :mrgreen: Ještě musím napsat, že se jedná o záležitost krátkodobou, tři až čtyři měsíce maximálně, testy se nám všem rapidně zlepšily, takže o nějakém tělísku apod. nechci zatim uvažovat :) :hug: :hug: pa holky :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24379
21.2.13 11:05

Se pose*u :lol:…no tak vyzkouset treba Pepina(kondomy, ne souseda).Slysela jsem i o sacku 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
21.2.13 11:07

Kupujem obycejny v lidlu…ale pokud mas doma „nadsamce“ tak holt budes potrebovat nejaky xl ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
21.2.13 11:17

Tak ať si ho muž nasadí sám, třeba ho to tolik nevzruší. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
21.2.13 11:22
@wildcherry píše:
Se pose*u :lol:…no tak vyzkouset treba Pepina(kondomy, ne souseda).Slysela jsem i o sacku 8o :mrgreen:

myslim, že se sáčkem by mě hnal.. vybíral podle ceny a jak to dopadlo :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
21.2.13 11:23
@mikitaa píše:
Kupujem obycejny v lidlu…ale pokud mas doma „nadsamce“ tak holt budes potrebovat nejaky xl ;) :mrgreen:

Nadsamec :?: :mrgreen: Ten kondom byl hrozně prťavý, ale děkuji za radu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
21.2.13 11:23
@Tinuvien píše:
Tak ať si ho muž nasadí sám, třeba ho to tolik nevzruší. :lol:
:mrgreen: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
565
21.2.13 11:32

Durex jsou hrozně úzký. I pro nenadsamce. Výborný jsou Pepina - a navíc jsou dobrá ta ztenčená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
21.2.13 12:22

Ahojky
My používáme kondomy od Primeros a zatím teda spokojenost. Za ten rok a půl ještě žádná nehoda nebyla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
21.2.13 12:47

Prostě kupte víc značek a vyzkoušejte, co mu bude sedět - my používáme tenký durexky, měli jsme i pepino, kdysi… můj vyvinutější kamarád říkal, že pepina jsou hrozně mrňavý a nevejde se… :nevim: takže bych řekla, že každému vyhovuje něco jiného :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.2.13 15:27

Po inf. monpnukleoze nedoporučuji HA už nikdy, pokud chceš další dítě, pokud ne, tak no problem. Mě antikoncepce po inf. momonukleoze (začala jsem brát antiko cca. 7 let po té) způsobila sterilitu po jejím vysazení…

• Citovat
  • Upravit
29350
21.2.13 15:33
@Anonymní píše:
Po inf. monpnukleoze nedoporučuji HA už nikdy, pokud chceš další dítě, pokud ne, tak no problem. Mě antikoncepce po inf. momonukleoze (začala jsem brát antiko cca. 7 let po té) způsobila sterilitu po jejím vysazení…

Hmmm… jediné, co by mohlo být na závadu při HA po mononukleoze je spíš zátěž na játra… takže později, pokud budou jaterní testy už v pořádku, tak to nebude zase takový problém, určitě to nemá vliv na plodnost… mononukleozu jsem měla, HA jsem poté brala asi dvanáct let a otěhotněla jsem dvakrát naprosto v pohodě a téměř ihned…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
21.2.13 15:36

@Peťula55 až budeš mít delší dobu jaterní testy v pořádku, tak nejspíš nebude žádný problém brát nějakou nízkohormonální HA… a já teda kondomy nemusím, zatím to jistí Pharmatex globule, jsou lepší než gel a zdá se, že spolehlivost taky dobrá… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
21.2.13 17:42
@helenkka píše:
Abys tady za pár týdnů nezakládala takovéhle diskuse:
https://www.emimino.cz/…otna-140597/:mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: no to doufám, že neee… čtyři děti mi fakt stačí… ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí