Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Několik let jsem brala EVRU a bylo to super, je sice dražší, ale vyhovovala mi.Po jejím vysazení jsem za cca měsíc, dva otěhotněla. Po porodu mi dr. napsala Azalii.Po 7 měsících jsem začala špinit, tak jsem chtěla něco osvědčeného..Bohužel Evra je finančně hodně náročná, tak mi dr. napsala Cilet, prý stejné složení, jen pilulky. Dobírám první platíčko a celou dobu jeho užívání špiním a špiním…Máte, nebo jste to měla někdo s Cilestem podobné?
Podle mě si organismus musí zvyknou, počítej 2-3 měsíce. Holt to není sranda střídat HA.
Já brala Cilest spoustu let a ok.
Já mám s obojím zkušenost před porodem. Po cilestu jsem opravdu celou dobu špinila. Ani po 3 měsících se to nelepšila a s Evrou v pohodě, používala jsem jí dlouho. Takže Cilest jsem opravdu mít nemohla. Teď hledám taky nějakou antikoncepci, která by mi sedla, tak snad něco najdu, protože do Evry se mi jít nechce (ke konci používání se mi párkrát odlepila a hlavně je finančně opravdu náročná) ![]()
Já brala cilest 12 let před porodem a ted ji beru zase..vše oka. žádné špinění..jen pokud jsem třeba nechtěla ms a brala dva, tři měsíce vkuse, tak to nešlo - špinila jsem, ale jinak při normálním braní vše v poho..muže se stát že ti nesedí, ale říká se že se má počkat ty tři měsíce užívání než si nová antika sedne a pak když tak zmenit. ![]()
Ahoj holky, mám na prodej celé balení HA Cilest (3 platíčka). Pokud máte zájem tak mi písněte na mirka. nikolov@seznam.cz
Dobrý den, nevím, jestli to přímo patří do této diskuze, ale potřebovala bych pomoci. Nyní první měsíc užívám antikoncepci náplasti Evra a poslední týden mě trápí hnědý, někdy až krvavý výtok, občas doprovázený bolestmi břicha (podobně jako kdybych měla dostat menses). S přítelem nepoužíváme žádnou jinou ochranu a pohlavní styk jsme měli několikrát. Je možné, že je snížena činnost antikoncepce a já mohu otěhotnět? Děkuji za odpověď.