Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Prodají ti ho bez předpisu, ale stojí kolem 300,–
Myslím si, že je zbytečný si ho brát ![]()
Tak tohle si holka musíš ujasnit, sama jestli si ten postinor opravdu chceš vzít nebo ne. myslím ssi, jinak že sedá koupit normálně v lekárně bez předpisu
@tripetri píše:
Prodají ti ho bez předpisu, ale stojí kolem 300,–Myslím si, že je zbytečný si ho brát
taky mslím zbytečnost, ale musí si to vyjasnit sama ![]()
Myslíte jako zbytečnost, že se nemohlo nic stát?
Teda nejsem expert.. ale toliko mám povědomí, že ejakulát odchází v malém množství i v průběhu sexu.. a proto je např. přerušovaná soulož nespolehlivá..
O peníze nejde.. Prostě chci mít jistotu.. ![]()
Ja si ho pred 7-8lety vyzvedla na ambulanci na gynde, podepsala jsem papir sestricce, obcanku a hotovo, jen nevim nazev, ale byly to tabletky po nechranenem sexu. staly 100kc.Ale je zo dlouho, moc rychle starnu, nebo co, jak tak koukam
.rozhodne lepsi toto, nez resit potrat, nebo do spatne situace privest dite ![]()
Pokud deti neplanujete a stala se vam nehoda, tak bych byla uz na ceste pro postinor.
Tak já provozuju v podstatě přerušovanou soulož 6let a nic
Opravdu si myslím, že na 99,99% se nic nestalo, ale jestli chceš mít jistotu, kup si ten Postinor…Mně to nic neudělalo, jen se mi asi o dva dny posunulo menzes…
@tripetri píše:
tolik to stojí na netu, co jsem se tak letmo podívala ted
My také používáme přerušovanou soulož už tři roky a také vše v pořádku. Hold hodně záleží na chlapovi kdy pozná, že už bude.
Pokud se ti ty peníze chce dát a opravdu si nepřeješ být těhotná tak si ho vezmi…znáš to stačí kapka a s partnera bude taťka…ale jak píší ostatní tady jde o tebe, tvůj pocit a hlavně tvoje rozhodnutí ![]()
No, řeknu to takto.
S manželem praktikujeme už nějaký ten rok přerušovanou soulož a je to ok, kdyby přišlo mimi, je to v pohodě..
Toto mi ovšem zcela nečekaně v opilosti „ujely cvičky“ s kamarádem.. Takže bych hodně nerada za měsíc zakládala diskusi „jsem těhotná a nevim, kdo je otec..“
![]()
Takže ráno asi pomažu do lékárny.. pro jistotu.. ![]()
Pokud vím, běžný postinor byl do 24h po styku. Pro ten lepší se muselo na gynekologii. ![]()
Ahoj ženy, potřebuji poradit.
Dnes v noci jsem měla sex.. A partnerovi sjel někdy v první půlce sexu kondom.. takže ho chvíli neměl.. pak už vše včetně vyvrcholení s kondomem.. Neberu už nějaký čas HA. MS mi skončila 1.2… Mám si vzít Postinor? Pro jistotu? Nebo existuje už něco jiného? V životě jsem nic podobného neřešila.
Vím, že je to driják, ale zas lepší asi než pak koukat jak z jara a řešit interupci nebo tak.. 
A jedna technická, prodají/ předepíší mi ho případně na gyndě? Nebo prodají v lékárně? Chjo..
Předem díky za rady.