Mám si vzít Postinor?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
13.2.13 19:11

Mám si vzít Postinor?

Ahoj ženy, potřebuji poradit.

Dnes v noci jsem měla sex.. A partnerovi sjel někdy v první půlce sexu kondom.. takže ho chvíli neměl.. pak už vše včetně vyvrcholení s kondomem.. Neberu už nějaký čas HA. MS mi skončila 1.2… Mám si vzít Postinor? Pro jistotu? Nebo existuje už něco jiného? V životě jsem nic podobného neřešila. :roll: Vím, že je to driják, ale zas lepší asi než pak koukat jak z jara a řešit interupci nebo tak.. :think:

A jedna technická, prodají/ předepíší mi ho případně na gyndě? Nebo prodají v lékárně? Chjo.. :roll:

Předem díky za rady. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9622
13.2.13 19:17

Prodají ti ho bez předpisu, ale stojí kolem 300,–

Myslím si, že je zbytečný si ho brát :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
13.2.13 19:17

Tak tohle si holka musíš ujasnit, sama jestli si ten postinor opravdu chceš vzít nebo ne. myslím ssi, jinak že sedá koupit normálně v lekárně bez předpisu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
13.2.13 19:18

Ale stojí to kolem 600 kč :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
13.2.13 19:19
@tripetri píše:
Prodají ti ho bez předpisu, ale stojí kolem 300,–Myslím si, že je zbytečný si ho brát :kytka:

taky mslím zbytečnost, ale musí si to vyjasnit sama :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9622
13.2.13 19:19
@tumpach píše:
Ale stojí to kolem 600 kč :)

Faaaakt 8o 8o 8o Už tolik 8o 8o 8o :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.2.13 19:23

zakl.

Myslíte jako zbytečnost, že se nemohlo nic stát? :think: Teda nejsem expert.. ale toliko mám povědomí, že ejakulát odchází v malém množství i v průběhu sexu.. a proto je např. přerušovaná soulož nespolehlivá..

O peníze nejde.. Prostě chci mít jistotu.. :zed:

• Citovat
  • Upravit
24379
13.2.13 19:24

Ja si ho pred 7-8lety vyzvedla na ambulanci na gynde, podepsala jsem papir sestricce, obcanku a hotovo, jen nevim nazev, ale byly to tabletky po nechranenem sexu. staly 100kc.Ale je zo dlouho, moc rychle starnu, nebo co, jak tak koukam :mrgreen:.rozhodne lepsi toto, nez resit potrat, nebo do spatne situace privest dite :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
13.2.13 19:24

Pokud deti neplanujete a stala se vam nehoda, tak bych byla uz na ceste pro postinor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9622
13.2.13 19:26

Tak já provozuju v podstatě přerušovanou soulož 6let a nic :nevim: Opravdu si myslím, že na 99,99% se nic nestalo, ale jestli chceš mít jistotu, kup si ten Postinor…Mně to nic neudělalo, jen se mi asi o dva dny posunulo menzes…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
13.2.13 19:29
@tripetri píše:
tolik to stojí na netu, co jsem se tak letmo podívala ted :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
13.2.13 19:39

My také používáme přerušovanou soulož už tři roky a také vše v pořádku. Hold hodně záleží na chlapovi kdy pozná, že už bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
13.2.13 19:49

Pokud se ti ty peníze chce dát a opravdu si nepřeješ být těhotná tak si ho vezmi…znáš to stačí kapka a s partnera bude taťka…ale jak píší ostatní tady jde o tebe, tvůj pocit a hlavně tvoje rozhodnutí ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.2.13 19:52

zakl.

No, řeknu to takto.

S manželem praktikujeme už nějaký ten rok přerušovanou soulož a je to ok, kdyby přišlo mimi, je to v pohodě..

Toto mi ovšem zcela nečekaně v opilosti „ujely cvičky“ s kamarádem.. Takže bych hodně nerada za měsíc zakládala diskusi „jsem těhotná a nevim, kdo je otec..“ :roll: :zed:

Takže ráno asi pomažu do lékárny.. pro jistotu..  :think:

• Citovat
  • Upravit
13.2.13 19:59

Pokud vím, běžný postinor byl do 24h po styku. Pro ten lepší se muselo na gynekologii. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí