Mám si vzít Postinor?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14895
30.9.14 08:51

@Litta jo…já mám zmáknutý plodný a neplodný dny a poprvé jsem otěhotněla v neplodný den(divný) a podruhé přes postinor…v plodný..nicméně zase jsem si ho vzala 35 hodin poté…divné náhody, ale zásadně se doporučuje nespoléhat na,,plodné a neplodné,,doporučují to všichni gynekologové..ano neměla by, nicméně ta možnost tam je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
30.9.14 08:53
@Malike píše:
@Litta jo…já mám zmáknutý plodný a neplodný dny a poprvé jsem otěhotněla v neplodný den(divný) a podruhé přes postinor…v plodný..nicméně zase jsem si ho vzala 35 hodin poté…divné náhody, ale zásadně se doporučuje nespoléhat na,,plodné a neplodné,,doporučují to všichni gynekologové..ano neměla by, nicméně ta možnost tam je.

Protože „neplodný“ byl plodný. Špatný výpočt nebo blbě stanovená bezpečná hranice. To je ale tvoje chyba, ne těla. Bez ovulace zkrátka nepočneš. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
30.9.14 08:56

A neříkám, že možnost není. Jen že oproti braní Postinoru mi nepřijde významná. Jen ona ví, co chce riskovat. Pokud se už takhle ptá, místo aby upalovala do lékárny, tak asi páchat (sebe)vraždu třeba nebude. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
30.9.14 08:59

@Litta menstruaci mám pravidelnou, ovulaci nicméně mít pravidlenou nemusíš…tak jako ona nemusí bezpečně vědět zda se nestane náhoda a nehoda…všude je fakt že řídit se plodnými a neplodnými dny u soulože taky nejde, aby si tutově byla jistá že neotěhotní by spíše musela mít těsně po menstruaci a měřit si cca bazální teplotu..aby mohla bezpečně říct, tak mám po ovulaci, nic se nestane..a to stejně bych si nelajzla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
30.9.14 09:02

@Malike No jistě. Ale pokud má tak dlouhé cykly, tak je ta šance, že se jí to zrooovna teď posune a bude mít ovulaci v první půlce, je pro mě fakt riskuhodná. A tak to podávám. Je na ní, jak se k tomu postaví - ona nese zodpovědnost. Bazální teplota by byla nejlepší, ale v tomto případě by jí taky nepomohla. Sice by věděla, že ovulace ještě nebyla, ale nevěděla by, jestli za dva dny nepřijde. Takže je to v podstatě fuk. Delší luteální fázi než 16 dní moc žen nemá, takže bych navíc tipla, že ty bolesti mívá o chvíli dřív. Sečteno podtrženo, já bych byla v klidu. Pokud ona se sebou nevydrží nervama, tak ať si pro Postinor jde, ale co nejdřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
30.9.14 09:08

@Litta no ale tak ona se uklidní, pak otěhotní a bude si říkat ježíš…
já bych za sebe nemohla radit, podle mě nemáš ovulaci..já bych si nebrala..ale říct ano, ta možnost tu je, ale třeba méně pravděpodobná… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.9.14 09:43

Já bych pro ten Postinor šla, ale mám hrozný strach. Nemůžu brát ani HA-proto chci tělísko. Jak si vezmu HA, tak je mi hrozně špatně a to jsme jich zkusila během života více. Bolí mě žalůdek, chce se mi zvracet a jsme hrozná. Naposledy jsme to vydržela 3 týdny a víc se nedalo. Nedokážu si představit, co by se mnou udělalo tohle :zed:

• Citovat
  • Upravit
14637
30.9.14 09:46
@Anonymní píše:
Já bych pro ten Postinor šla, ale mám hrozný strach. Nemůžu brát ani HA-proto chci tělísko. Jak si vezmu HA, tak je mi hrozně špatně a to jsme jich zkusila během života více. Bolí mě žalůdek, chce se mi zvracet a jsme hrozná. Naposledy jsme to vydržela 3 týdny a víc se nedalo. Nedokážu si představit, co by se mnou udělalo tohle :zed:

Potrat s tebou zamává nesrovnateně víc. Tak si to rozmysli. Jestli ti ten risk stojí za to. Mně by stál, ale pokud je pro tebe myšlenka těhotenství nesnesitelná, tak je asi lepší překonat pár dní nevolnosti. :nevim: Já teda ještě někdy četla o tom, že když se v tom cyklu zavede tělísko, tak to v podstatě může ještě situaci zachránit, ale nemůžu to najít a ani nevím, jak moc to funguje, jestli to spíš není jen zbytečná komplikace, kdyby to náhodou těhotenství pak bylo. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
30.9.14 09:48

A co budeš dělat jestli otěhotníš???Jestli víš že ti nedělá HA dobře, proč jste si nedali pozor jinak??
No možná ti bude šoufl..den dva, ale i za ten šoufl bych raději než dítě, když to jinak nejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
30.9.14 09:50

Ale takhle..je to na tobě..tvoje rozhodnutí a tvoje následky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.9.14 09:53

Noo…koupila jsem si ovu test, at alespon trochu vím, jsme z toho špatná. A čárky se mi zdají stejné, ale bolesti nemám. Vždy mám při ovu bolesti! Tak ted to nechápu, je to i hodně brzo při mých cyklech:zed:

• Citovat
  • Upravit
14895
30.9.14 09:58

Holka já tě nechápu, místo abysis koupila postinor a hold sis trochu užila nevolnosti necháš to na matce přírodě??to je zodpovědnost..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
30.9.14 10:07

Ale ovulace se nemusí přesně řídit pevně cyklem…a jestli ti vychází že jí máš..nebo jí budeš mít ted nejbližší době..což asi jo, tak to máš problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.9.14 12:22
@Malike píše:
Ale ovulace se nemusí přesně řídit pevně cyklem…a jestli ti vychází že jí máš..nebo jí budeš mít ted nejbližší době..což asi jo, tak to máš problém.

Samozřejmě pro postinor jdu, to bych si nelajzla

• Citovat
  • Upravit
14895
30.9.14 12:35

Jenom dodatek..mě po 35 hodinách nezabral. a mám dítě.97% je do 12 hodin pak to klesá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí