Antikoncepce Loette

15
12.2.13 21:39

Antikoncepce Loette...

Ahojte všichni, moc prosím jaké máte zkušenosti s Loette? Doted jsem brala Chloe (předtím Diane 35), ale potom co vyšlo na jevo už nechci. Bylo mi nabídnuto Lindynette, Loette a Jeanine a pořád se nemohu rozhodnout kterou…mám problémy s pletí. Při užívání Chloe depresivní nálady, kleslo libido, dost jsem přibrala. Je mi 28 let. Díky všem za komentáře. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
487
12.2.13 22:14

Brala jsem Jeanine a nemůžu na ni říct nic špatného. Dr. mi ji vyměnila za Dienille, má stejné složení, ale je levnější. Zlepšila se mi pleť a MS jsem měla díky ní pravidelnou. Ale někde na diskuzích jsem četla, že je v ní málo hormonů a nemá takový antikoncepční účinek, tzn. 90% z diskutujících otěhotnělo v době jejího braní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
12.2.13 22:36

Já barala Loette před těhu. Pleť se mi zlepšila, náladu to neovlivnilo…prostě mi sedla. Pravda, je trošku dražší, ale mě se líbila.
Mamina je bez štítné žlázy a tuto anti může. Dokonce jí pomohla částečně na pigmentové flíčky, co má na čele.
Ale jednou mi řekl můj doktor, když jsem si stěžovala, že dávám za anti. tolik peněz a holky platí sotva 400,– za 3 měsíce, že každému sedne něco jiného. Že je to jak u oblečení-někomu padne značkové a někdo se spokojí s vietnamcem.
Což bylo potvrzeno, protože jsem před tím brala Regulon a žádná sláva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
12.2.13 23:09

@Talunka Diky za info, mám na ní recept a nevěděla jsem o ní nic, žádná kamarádka s ní nemá zkušenost :( Kvůli ceně jse brala Triregol,10kg nahoře, do ničeho jsem se nevešla, takže novej šatník :( to jsem teda ušetřila :) Potom Belara a to by se mnou nehnul ani Brat Pitt a kdyby náhodou jo, tak by se odřel :( takže zase imrvére namíchlej přítel :( Tak to jsem zvědavá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
12.2.13 23:17

@jířa6 Šmankoteeee :think: :lol: A to jsi brala hnedka po sobě nebo s nějakým odstupem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
12.2.13 23:26

Půl roku před těhu a potom až za půl roku po porodu, mezitím jsem zkoušela tělísko, ale to zase antikoncepce spočívala v tom, že jsem pořád trochu krvácela :) Asi jsem nějaká mimoně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
12.2.13 23:34

@jířa6 Tak uvidíš, jestli ti Loette sedne.
Jinak doporučuji-nesouložit :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
12.2.13 23:48

@Talunka No sezením na eMiminu asi neotěhotním, takže co vlastně vymejšlím, že jo? :-D :-D Teď jsem četla ještě néjaký diskuze, stejně se člověk prd dozví, tak uvidíme :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
12.2.13 23:51

@jířa6 No,tak to máš 100% pravdu :lol:
Ty diskuze jsou kolikrát takové vyhrocené, že se ani k původnímu tématu či otázce zakladatelky ani nedostane. Všichni nejchytřejší a jejich metody jsou nejlepší a osvědčené :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
13.2.13 00:05

@Talunka :palec: Zase tak moc nepřispívám, ale čtu dost, jsem jak mimi s obráceným spaním a v práci potom umírám :-D a je pravda, že někdy čumím :( To je jako teď s námi, jsme taky lehce vedle :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
15.2.13 13:12

Ahojte, včera mi doktorka po konzultaci napsala Loette. Dneska vezmu první prášek. Předtím jsem brala Chloe. Máte prosím ještě někdo zkušenosti s touto antikoncepcí a jakou - pozitiva/negativa? Děkuji všem za odpověďi. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ginger93
9.4.13 17:02

Anabel9, to snad nemyslíš vážně?! Za prvé Jeanine ani ta druhá, o které píšeš nemá extra nízký obsah hormonů. V dnešní době se řadí spíše mezi ty s vysokým obsahem, i když je nézkohormonální, a za druhé, množství obsažených hormonů nemá absolutně žádný vliv na antikoncepční účinek, zajímalo by mě, na které diskuzi jsi byla, že 90% holek po této antikoncepci otěhotnělo. To je pěkná blbost… Tolik snad neotěhotní ani při přerušované souloži nebo používání jiných, méně spolehlivých metod.

• Citovat
  • Upravit
1468
8.5.13 09:59

Ahoj. Já jsem Loette brala cca 5 let. Byla to má první antikoncepce a vůbec jsem po ní neměla chuť na sex. Jeanine jsem brala cca rok a přibrala jsem po ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naturelka
27.6.13 23:34

Loette

Čauky, antikoncepci Loette beru již 2 roky a nestěžuji si. Že bych ztratila sexuální apetit se taky říct nedá :D a přibrala jsem za celou tu dobu tři kila, i když jsem ji musela několikrát vysadit i na déle než 2 měsíce (kvůli operaci). Můžu jen doporučit ;)

• Citovat
  • Upravit
Beze jména
29.6.13 13:53

Antikoncepci Loette beru 3 měsíce mám ji kvůli pleti. Nevíte po jaké době se začne pleť zlepšovat? :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1