Vysazení HA a MS nikde

Anibas55
8.2.13 15:20

Vysazeni HA a MS nikde

Ahoj holky, začala jsem brát HA po těhotenství teď v úterý jsem dobrala první platíčko a měla by přijít MS, ale poslední prášek jsem měla v úterý a MS nikde. Po jaké době se vám dostavila po dobrání platíčka?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10048
8.2.13 15:23

Já si vzpomínám že jsem myslím dobrala v pátek a v pondělí byla ms…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848
8.2.13 15:25

Já jsem sice nebyla těhotná, ale u jedněch pilulí se mi stávalo, že poslední jsem si vzala v neděli a MS byla až ve čtvrtek, jednou dokonce v pátek :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anibas55
8.2.13 15:33

Nutno ještě zmínit, že HA jsem brala týden a na váze jsem začala přibírat a zdálo se mi že i břicho mám nafouklé zalekla jsem se, že je to po práškách, protože v diskusích spoustu holek psalo, že se po nich přibírá jako blázen a přestala jsem je na pár dní brát, hned jak sem si nevzala první prášek začala jsem krvácet. Po tom co jsem zjistila, že břicho mám stále nafouklé usoudila jsem, že to z prášků asi nebude začala jsem jo normálně zase užívat. Když jsem si četla diskuse o této HA většina holek psala, že MS měli pravidelnou snad i na hodinu přesně :D

• Citovat
  • Upravit
10048
8.2.13 15:35

Tak to vypadá že sis to fakt rozhodila…Možná lepší zavolat Dr. a nebo fakt pčokat na ms a začít brát znovu… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anibas55
8.2.13 15:39

Ještě teda informativně pokud se mi MS nedostaví do úterka což bych měla nasadit další platíčko mám ho nasadit i přes vynechanou MS? K doktorovi se mi moc nechce, mám hodně špatného gynekologa, vše ho hrozně obtěžuje a se vším je rychle hotový. Pokaždé s ordinace odcházím s pocitem, že mě odbil a že jsem se stejně nic kloudného nedozvěděla. Bohužel žádný jiný gynekolog nenabírá nové pacientky kvůli plnému stavu. Takže raději všechno pokud to jde konzultuji tady a na návštěvu DR. čekám až když je to nezbytně nutné :)

• Citovat
  • Upravit
10048
8.2.13 15:42

Já si mylsím že tedka HA nefunguje tak jak by měla tím vysazením, nasazením. Já bych počkala na MS a pak začla brát první pilulku z platíčka tak jak se má…Prostě jakoby začla znova..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
8.2.13 15:42

Jo a ještě..nemůžeš být těhotná? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anibas55
8.2.13 15:43

Dobře to mi příjde asi rozumné děkuji za radu :)

• Citovat
  • Upravit
bezprihlaseni
8.2.13 15:50

@Anibas55 Rozhodila jsi si to vysazenim. MS mohlo byt to, jak jsi krvacela pri vysazeni. Takze pokud nechces volat doktora, tak bych pockala na dalsi MS a zacala brat jak se ma a uz neexperimentovala. Nebo ber rovnou dalsi, ale chran se ten mesic (do nasazeni dalsiho platicka) jeste kondomem.

Presne jak pise @Dice - nemela jsi behem toho mesice pohl.styk? Mohla bys byt tehotna, v podstete jsi zrusila vysazenim ochranny vliv antiko.

U nekoho pri brani HA trva treba i 3 mesice nez si vse sedne… takze vysazeni kvuli pribirani bylo predcasne.

• Citovat
  • Upravit
Anibas55
8.2.13 20:21

Během měsíce jsem pohlavní styk měla, nechránění. Když jsem jí na těch pár dnů vysadila a řekla jsem si že řeknu doktorovi o jinou, že tohle brát nebudu tak jsem pohl. styk měla, chráněný.

• Citovat
  • Upravit
Anibas55
8.2.13 20:23
@Dice píše:
Jo a ještě..nemůžeš být těhotná? ;)

Na to nechci ani pomyslet, mám už doma 5 měsíčního chlapečka a než bude další mimčo chtěla bych si ho užít a dát mu nejintenzivnější péči

• Citovat
  • Upravit
85326
9.2.13 17:49

No, jestli jsi začala krvácet, tak nejspíše těhotná nebudeš. Momentálně Tvá HA ale nefunguje. Ani nevím, kdy bys měla vzít další prášek z platíčka, když jsi předtím na několik dní braní přerušila. Zavolala bych v pondělí doktorce a zeptata se přímo jí.

Jo jinak já vzala vždy poslední prášek v pátek a menses jsem dostala vždy až v úterý v 11 hod dopoledne. Tak ještě počkej. Zavolat doktorce bys ale měla tak nebo tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí