Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den. Nikdy jsem nebrala antikoncepci , MUDr mi ji předepsala kvůli silné menstruaci. Beru již 5 plato a vždy v jeho polovině začnu špinit, začne se mi i rozjíždět menzes což trvá až do klasického menzesu který přijde když dojdu k bílým nehormonalnim pilulkám ( zde je menzes už klasicky silné) .abych to shrnula. Krvácím tedy od poloviny plata až do prvních 2 pilulek u nového plata🤔 😔. A menzes se mi zatím ani nezeslabilo o délce nemluvě..konzultovala jsem to s MUDr, byla jsem i na kontrole, vše v pořádku a prý mám vydržet než si tělo zvykne .ale jak dlouho?🤔 Beru už 5 plato. Děkuji za názory
Zdravím,2 měsíc beru antikoncepci mirelle ted budu začínat 3 plato z balení, ten první měsíc to bylo vpohodě menstruace se dostavila po užití třetího bílého prášku, ale ted při tom druhém balení s kterím jsem už u konce se dostavilo špinění které už trvá 14dní a to bílej prášek beru teprv až dnes, tuhle antikoncepci beru po roce a půl předtím jsem byla těhotná, je tak dlouhé špinění mimo cyklus u téhle antikoncepce normální už jednou jsem jí brala a to před otěhotněním jen jsem na ní předtím přecházela z minisistonu ale žádné problémy se mi předtím u ní nedostavily