Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojte, chci se zeptat, před měsícem jsme začala brát antikoncepci,.Už jsme měla přerušení na MS, ta se dostavila..21.1.2013Po sedmidenní pauze jsme měla brát prášek v neděli 27.1.2013.Měly jsme nechráněný sex a vyvrcholil do mě..Ale já si zapoměla vzít prášek a vzala si ho až v pondělí večer…Myslíte, že bych mohla být těhotná, protože, se my asi po dvou dnech nafoukl podbříšek, po delším sezení na židly jsme si musela jít lehnout jak mě tam pne a teď začínám mít citlivější prsa..Mám doma dvou letou holčičku ale příznaky u ní v těhotenství jsem neměla žádné snad jen ty prsa, ale to bylo až v 8týdnu..chtěla jsme jít na gyndu, ale mají dovolenou,,nevím co si o tom mám myslet.. ![]()
Na test je ještě asi brzo, ale spíš bych hádala že to budou příznaky navykání na HA.
Ten jsme si dělal dvakrát a nic, jedem jsme si dělala ve čtvrtek a druhý včera.. ![]()
Ted jsi 16 dc, takze si myslim, ze je na test brzy. A doktor taky nic nepozna. Pockej do dslsi ms a uvidis.
Ano, můžeš být těhotná, já otěhotněla přes HA a přerušovaný sex. I když byla to asi fakt velká náhoda.
Uvidíš, zkus za pár dní udělat test, teď je ještě brzo.
Aha, já přehlídla, že je to tak brzo po styku
hele to, jestli jseš těhotná ti teď ještě nikdo neřekne, dokrot možná tak za týden, nebo test, dřív ne. ale prášky klidně ber, mimču by neublížily
@čečka111 píše:
Takže mám jíst prášky dál a uvidíme??
Jojo normálně je ber ![]()
Tak jsme byla minulý týden u doktora, vzal my krev, z krve my řekl, že tam těhotenství není, ale když mě prohlédl. něco tam mám buď cystu nebo my řekl mimoděložní těhu..MS mám dostat tento týden, zatím nic, test jsme dělala dneska, nic..Prsa mě pořád bolí spíše bradavky a tlačí podbřišek..jsme s toho zmatená,, ![]()