Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky, co berete Diane 35, teď se objevil na seznamu článek: http://www.novinky.cz/…v-cesku.html raději si ho přečtěte. Myslím, že se to bude týkat ale veškeré antikoncepce ![]()
Minervu jsem před mnoha lety používala a žádný problém. Chtěla jsem se k ní po porodu vrátit, tak uvidím ![]()
Krevní srazeninu může zpusobit jakákoliv antikoncepce
Nikde nepisi, zda byly ženy kuracky, to je dost důležitý faktor ![]()
Taky si myslím, že to jsou známá rizika. Jakékoliv antikoncepce, nejen těchto tří. ![]()
Myslim, ze toto je u vsech antilek…co si budeme nalhavat, kazda antika je hnus a vedlejsich problemu ma az az…je na kazde, jak se bude chranit, ja ji teda bohuzel dobrovolne zobu. lepsi, nez mit doma skolku.
Taky jsem to teďka zjistila a jsem v šoku…před 5 měsíci jsem vysadila Chloe..za ten rok co jsem ji brala, se mi udělaly děsné žíly na lýtkách a mírné křečáky pod kolenem…hned jak jsem to zjistila, tak jsem vysadila, ale mám od té doby problémy s pletí a vlasy se mi neuvěřitelně mastí…no hnus…předtím jsem nebrala nic a tak strašné to nebylo..tak si hrozně nadávám, že jsem ji začala brát (doktor mi ji předepsal právě na tu pleť (měla jsem občas pár pupínku), ale to co bylo předtím a teď se nedá srovnat…) ![]()
@Denpry ahoj to asi už nebude, pokud jí stáhnou z prodeje, jako že to plánují ![]()
Co vím jako trobmbofilik, veškerá antikoncepce způsobuje srážení krve…mohly umřít dívky, které o své trombofilii nevěděly, to mi sám řekl hematolog, že jsou častá úmrtí dívek, které o tom neví, berou prášky, třeba kouří, k tomu se připijí na večírku a smrt je na světě, v lepším případě embolka. Pak jsou samozřejmě šetrnější pilule, třeba teď vyšel dobrý článek v únorové Mamnice na toto téma. Nejvíce šetrné je Cerazette, to jsem mohla užívat dokonce i já nějakou dobu po porodu… Asi není důvod k panice…
@Boudice23 No právě, budu si muset najít nějakou, která mi sedne, nebo spoléhat na plodné dny, manžela a prezervativ ![]()
@Denpry joo já se po kojící antiko vrátila ke své původní, vydržela jsem to ani ne rok, teď ke konci jsem měla takové migrény, že jsem nemohla nic
. Takže neurolog mi řekl, hned vysadit, že to bude určo ono a měl pravdu, bolesti pomalu vymizely..a to jsem předtím neměla ani jeden problém, vůbec jsem o antiko nevěděla ![]()
@Boudice23 Já jsem také neměla, ale už to jsou 4 roky co HA neberu, nevím, jak si tělo zvykne.
Diane jsem brala 11 let kvůli nezodpovědné gynekoložce(i když se má brát max. 2 roky) a po vysazení jsem do 4 měsíců otěhotněla. Žádné vedlejší účinky jsem neměla a MS přišla na den přesně až do početí. Takže dobrý..
Tak to žádná poplašná zpráva není, je to v tel. novinách!! Je to svinstvo.