Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ze by dalsi pharmatexove miminko na ceste? ![]()
Ja mam doma slaby duchy tri, protoze vzdycky jsem testovala pred ocekavanou ms a carky vzdycky jen hezky silili. Rozhodne bych testovala dal…
Proc ses proboha tim mydlem myla?
Ja myslim, ze v navodu je pomerne rezolutne receno, ze se to nema, ze to pak ztrci ucinnost
No tak když si porušila základní pravidla, tak bych se duchové nedivila. A nepojmenovala bych to pharmatexove miminko, ale miminko vlastní blbosti. Pharmatex zato fakt nemůže ![]()
Na Pharmatex se nesmí mýdlo, takže je asi jasné, že máš zaděláno
Prostě jsem nad něčím přemýšlela a jak už jsem zvyklá, tak jsem šáhla po mýdlu a bylo to
…samozřejmě vím, že se to nemá, používáme je docela dlouho, ale prostě se stalo no
…budu tedy testovat dále, asi každý den raději…je pravda, že mě posledních x dní bolí furt v podbřišku, divně mi žbluňká v břiše, měla jsem i prazvláštní křeče jak do žaludku, tak do podbřišku, tak uvidíme…měřím si teplotu, drží se furt na 37, ale MS by se měla dostavit tak v úterý, nebo ve středu, tak jsem na to zvědavá. Jinak díky za reakci ![]()
@mooch píše:
No tak když si porušila základní pravidla, tak bych se duchové nedivila. A nepojmenovala bych to pharmatexove miminko, ale miminko vlastní blbosti. Pharmatex zato fakt nemůže
To já samozřejmě vím, že jsem to porušila a je to moje chyba. Nechci a ani to nebudu svádět na Pharmatex.
Taky hodně záleží v jaký den cyklu se tato „nehoda s mýdlem“ stala, tudíž jaká je pravděpodobnost otěhotnění…
@kissi píše:
Na Pharmatex se nesmí mýdlo, takže je asi jasné, že máš zaděláno
Jojo, vím, že ta určitá pravděpodobnost tam je, ale zajímaly by mě zkušenosti a třeba i procenta té pravděpodobnosti početí…ale to se bohužel asi nikde nedočtu… ![]()
@sven píše:
Taky hodně záleží v jaký den cyklu se tato „nehoda s mýdlem“ stala, tudíž jaká je pravděpodobnost otěhotnění…
Právě že to bylo pravděpodobně v plodných dnech ![]()
@Anonymní píše:
Právě že to bylo pravděpodobně v plodných dnech
Teta používá Pharmatex denně a nikdy se nestal „malér“. Používala jsem ho taky, ale dostala jsem na něj alergii.
No obávám se, že jsi v tom, nevím zda je to ok, nebo ne, ale podle toho co píšeš, to asi dobré nebude
@kissi
No dobré/nedobré, stalo se, je pravda, že mimčo by bylo neplánované, je to moje chyba. Sice ještě studuji, letos mi bude 20, ale na interrupci bych nepřistoupila. Každopádně možná je ještě brzy na konečný verdikt.
@Anonymní píše:
@kissi
No dobré/nedobré, stalo se, je pravda, že mimčo by bylo neplánované, je to moje chyba. Sice ještě studuji, letos mi bude 20, ale na interrupci bych nepřistoupila. Každopádně možná je ještě brzy na konečný verdikt.
Jestli chceš, můžeme pokecat ve zprávách..
No jestli jde o pravděpodobnost, tak já Pharmatex používám 3 roky a obě děti se podařily napoprvé hned po vysazení. Každopádně tobě přeju ať to dopadne dobře.
Jen tak mimochodem, klasickým tekutým mýdlem se ale moc nemá vymývat tam vevnitř, ne?
Já to aspoň nedělám, a ne jen kvůli Pharmatexu.
Ahoj,
používáme s přítelem Pharmatex globule, jednou jsem se po styku umyla mýdlem (klasícké tekuté mýdlo na ruce), nevíte jak by mogla být velká pravděpodobnost otěhotnění? TT jsem si dělala dnes ráno, jsem 27 DC, na testu se ukázal jen velmi nezřetelný duch (byl vidět pouze při naklonění na světle). Mám raději testovat dál? Co si o tom myslíte?
Děkuji za Vaše odpovědi