Antikoncepce bez přibírání

10
24.1.13 14:53

Antikoncepce- bez přibírání

Dobrý den, ahojte. ;) Holky, slečny, dámy, potřebuju poradit vhodnou antikoncepci po které bych nepřibrala. Nemůžu si to dovolit kvůli modelingu. Nyní používám už asi 3/4 roku antikoncepci Cilest. Ale po ni jsem přibrala pár kil. Ty jsem teď shodila ale zdá se mi že po ni pořád přibírám, nebo že prostě nemůžu už víc hubnout. Chtěla bych ji vysadit a zkusit např.: Yasminelle. Ale bojím se že i po ni přiberu další kila a to fakt nechci. Máte s touto anti zkušenosti? Popřípadě pokud byste mi nemohli poradit nějaké další za rozumnou cenu. Opakuji, po které nepřiberu. Předem moc děkuji za odpovědi. :oops: Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
K.Black
24.1.13 14:56

Ne.ukat :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
13837
24.1.13 14:57

Já jich vystřídala mraky a nikdy jsem nic nepřibrala.

Nebo že už nemůžeš víc hubnout? Tak jestli máš 50kg, tak to asi půjde blbě i bez HA… ;)

Příspěvek upraven 24.01.13 v 14:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ohýnek
24.1.13 14:57
@K.Black píše:
Ne.ukat :mrgreen:
:potlesk: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
7376
24.1.13 14:58

A nebylo by lepší telisko? Třebas mirena? Probírat nebudeš, tabletky nemusíš hlídat a za pár let se ti investice vrátí :) na každou každá anti působí jinak. Můžeš držet vodu apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
24.1.13 15:01

Kondom. :mrgreen:
Tohle by ti měl asi doporučit tvůj gynekolog, ten zná nejlíp tvůj zdravotní stav… ;). no kaźdopádně já jsem brala 8 let Tri-Regol a určitě jsem po něm nepřibírala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
24.1.13 15:03

Tělísko jsem zvažovala ale nepřijde mi to za rozumnou cenu. A nevážím 50 kg. Moje váha před anti byla 55 po ni jsem přibrala tak na 60 kg a teď mám zase svoji váhu 55-56 kg. A váha je jedna věc a míry věc druhá. :oops:

Příspěvek upraven 24.01.13 v 15:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
24.1.13 15:05

Žádná a k tomu sexuální zdrženlivost… :nevim: to je taková jediná zaručená věc. Nepřibereš ani neotěhotníš :dance:

Příspěvek upraven 27.01.14 v 20:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
24.1.13 15:07
@Monica723 píše:
Tělísko jsem zvažovala ale nepřijde mi to za rozumnou cenu. A nevážím 50 kg. Moje váha před anti byla 55 po ni jsem přibrala tak na 60 kg a teď mám zase svoji váhu 55-56 kg. A váha je jedna věc a míry věc druhá. :oops:Příspěvek upraven 24.01.13 v 15:05

Nepřijde za rozumnou cenu? :lol: co vím, tak taková mirena vyjde kolem 6 tisíc. Vydrží 5-7 let, to je kdyby tisícovka ročně. A Yasminelle a Yaz je kolem tisícovky za 3 měsíce. Takže vlastně v čase 4× levnější jak tělísko. Jednoduchý počty!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
24.1.13 15:07

Nepotřebuji rady typu ne*ukat nebo anti nebrat. Potřebuji poradit jakou a ne že žádnou. A mám přítele takže je vám holky jasný že ta anti je celkem důležitá. :-) Asi žádná z nás nechceme něco zanedbat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
24.1.13 15:11
@Monica723 píše:
Nepotřebuji rady typu ne*ukat nebo anti nebrat. Potřebuji poradit jakou a ne že žádnou. A mám přítele takže je vám holky jasný že ta anti je celkem důležitá. :-) Asi žádná z nás nechceme něco zanedbat.

No, spočítej si sexuální četnost a používejte kondomy. To taky řeší obojí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
@Seizdra píše:
Nepřijde za rozumnou cenu? :lol: co vím, tak taková mirena vyjde kolem 6 tisíc. Vydrží 5-7 let, to je kdyby tisícovka ročně. A Yasminelle a Yaz je kolem tisícovky za 3 měsíce. Takže vlastně v čase 4× levnější jak tělísko. Jednoduchý počty!

Tak počítat ještě umím to se nemusíš bát. Vím kolik to stojí. Ale nepřijde mi vhodný teď dát za anti 6000 na 5-6 let když ji budu potřebovat třeba jen 1 rok nebo 2. Ale děkuji za názor. Nic méně mi nepomohl takže se k němu už nebudu vyjadřovat. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
@Seizdra píše:
Nepřijde za rozumnou cenu? :lol: co vím, tak taková mirena vyjde kolem 6 tisíc. Vydrží 5-7 let, to je kdyby tisícovka ročně. A Yasminelle a Yaz je kolem tisícovky za 3 měsíce. Takže vlastně v čase 4× levnější jak tělísko. Jednoduchý počty!

já to taky nechápu :think: mě to právě přijde hrozně málo :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3200
24.1.13 15:14

Artizia, je levná a rozhodně jsem nepřibrala. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
24.1.13 15:15

I kdyby na 2 roky, furt mi to vychází jako levnější řešení. Yaz = 4 tisíce/rok, Mirena 6 tisíc. Takže pokud dobře počítám, tak i kdybys měla mirenu na pouhej rok a půl, vyjde to finančně stejně, navíc bez rizika zapomenutí pilulky. No a teď sice říkáš rok dva, ale přijde nějaká velká nabídka do Milana a už to nebude rok dva, ale čtyři pět :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí