Špinění při braní Lindynette

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1104
24.1.13 13:36

Špinění při braní Lindynette

Po porodu jsem dostala antikoncepci Lindynette. Doltor mi jí předepsal hned po šestinedělí a měla jsem jí začít brát hned jak jí vyzvednu. Nyní beru druhé platíčko a po 11 prášku opět světle růžově slabě krvácím. Myslela jsem si, že to bylo tím první platem než se tělo srovná, ale beru již druhé a je to stejné. Máte někdo podobnou zkušenost? Nikdy jsem HA nebrala.
a ještě jedna otázka, pro toho kdo jí bral, když jste vysadily za jak dlouho jste otěhotněly?

Příspěvek upraven 24.01.13 v 14:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12680
24.1.13 13:38

Dělalo mi to u ní celý půl rok, co jsem ji brala.. Prý obsahuje tak nízkou hladinu hormonu, že některým organismům to prostě nesedí. Takže jsem přešla na jinou, s vyšším obsahem hormonů a už to bylo v pohodě. Jen teda jsem ji brala asi v 19 letech, takže jsem nebyla po porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
24.1.13 13:43

Po nasazení HA může trvat až 3 měsíce, než si tělo zvykne, takže ještě vydrž, mělo by se to srovnat. Pokud by to nepřešlo ani po třetím platíčku, zašla bych na gyndu, ať ti zkusí prášky vyměnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1104
24.1.13 13:54

@Verca1989 hm děkuji za radu, ale nemám z ní radost :mrgreen: tak snad se to srovná, příští měsíc bych měla brát třetí a měla bych si jít pro další na další 3 měsíce, tak uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
24.1.13 14:08

Já ji mám taky, dělalo mi stejně. Na další návštěvě u dr. jsem mu to řekla a dostala jsem k tomu ještě jedny prášky, které jsem brala tuším 5 dní v měsíci. Bylo to celkem na tři měsíce. Cyklus se tím krásně upravil a už mi to nedělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1104
24.1.13 14:12

@stepankab a co to bylo za prášky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
24.1.13 14:16

Bylo to Cyclo3Fort 30 tobolek, brala jsem to jak jsem navazovala na nové platíčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
24.1.13 14:49

@Iva39 Ahoj ja ji beru a jsem spokojena!! :dance: :dance: Nespinim nic proste vse ok.. ;) ;) A brala jsem ji i driv pred otehotnenim, a otehotnela jsem skoro hned,3 a pul mesice to trvalo nez jsem otehotnela po vysazeni HA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1104
24.1.13 18:20

Děkuji holky moc, dneska mám v sobě 14 prášek a regulérně menstruuji, ach jo, HA asi nebude pro mě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
24.1.13 18:49

To by se ti mělo upravit menstruace potom. Pokud jsi brala Ha hned a nečekala na měsíčky, tak si myslím, že to budeš mít rozházené první měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1104
24.1.13 22:54

@stepankab no mě řekl gynekolog brát hned, ale já už to beru druhý měsíc a řekla bych, že to horčí, ten první jsem jenom opravdu slabě špinila, stačila intimka a vždy tak půl dne a pak to bylo dobré a nyní už 2 den regulérně krvácím, ještě zkusím jeden měsíc a asi to vzdám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
25.1.13 08:10

Tak druhý měsíc, no to už by se mělo spravit. Uvidíš, ale určitě říct doktorovi, možná ti dá jiné s vyšší hladinou hormonů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
25.1.13 10:19

@Iva39 jestli jsi začala brát prášky bez ohledu na menstruaci, tak je možné fakt všechno a hlavně nemáš zase tak dlouho po porodu, ono i to má možná souvislost, tak bych to ještě nezatracovala, na tělo toho bylo teď moc a ještě prášky k tomu…nechala bych to aspoň ty 3 měsíce a uvidíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.2.13 11:59

Ahoj holky obnovuji diskuzi. Tuto antikoncepci beru asi 14 dní začla jsem brát první den menstruace a taky pořád špiním ikdyž fakt jen zlehka. Den to je v pohodě a další zas něco na slipovce mám. Jak řikáte zkusím vydržet 3 měsíce a kdyžtak budu muset změnit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1104
12.3.13 16:15
@malaVetrackova píše:
Ahoj holky obnovuji diskuzi. Tuto antikoncepci beru asi 14 dní začla jsem brát první den menstruace a taky pořád špiním ikdyž fakt jen zlehka. Den to je v pohodě a další zas něco na slipovce mám. Jak řikáte zkusím vydržet 3 měsíce a kdyžtak budu muset změnit..

ahoj tak já mám po třech měsících již jinou, dostávala jsem to dřív

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital