Špinění při braní Lindynette

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Domisova
6.11.13 21:59

Ahoj, zacla jsem brat lindynette pri menstruaci a dnes je to 8 a porad spinim, tak nevim co s tim.

• Citovat
  • Upravit
11117
6.11.13 22:02
@Domisova píše:
Ahoj, zacla jsem brat lindynette pri menstruaci a dnes je to 8 a porad spinim, tak nevim co s tim.

ja spinila cely mesic a pak jsem je prestala brat :nevim:
ale priznavam, ze jsem proste nebyla schopna brat prasek kazdy den ve stejnou dobu, takze to byla spis moje vina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
6.11.13 22:06

Já jí musela vyměnit. Měla jsem diky ní tak rozhozenou MS, že to bylo fakt děsný. Měla jsem MS 18 dní, pak 14 dní nic, pak 10 dní zase… pak třeba 6 týdnů bez mesntruace a to už jsem byla na prášky a pak jsme jen zašpinila. Dr mi řikal, že to je nějaká licenční antikoncepce a až jim vyprší licence, tak zas na trhu nebude, že je lepší brát ty ověřený, co na trhu budou pořád… hlavně je nízkohormonální, takže to může taky dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4784
6.11.13 22:20

Moje teta při braní lindynette otěhotněla :think: no mám jí od šestinedělí taky a zatím dobrý ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
6.11.13 22:31

První 3 měsíce může tělo reagovat různými způsoby, po 8 dnech se nedá nic posuzovat. Počkat, uvidí se. Já ji beru a jsem nanejvýš spokojená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.11.13 09:17

Já ji beru 14dní a taky pořád slabě špiním. Počkám ty tři plata (jiné problémy mi zatím nedělá) a uvidím.
 K.

• Citovat
  • Upravit
235
5.12.13 17:37

Oživuju debatu 8) beru první měsíc (jsem skoro na konci) a vždy po sexu slabě krvácim a druhý den nic 8o :,( setkaly jste se s tím? Ještě počkám co MS a v lednu a pak si jdu stejně pro další recepis tak možná změnim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
5.12.13 21:44

@kikipeta22 Tak brzy nemá cenu měnit… pokud špiníš jen po sexu tak to může být jen nějakými změnami na čípku nebo klidně i tou HA, ale je první měsíc, hrozně brzy, počkala bych opravdu ty 3 a pak to řešila. Myslím, že to ale přejde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
503
6.12.13 05:15

Holky mohu mit taky dotaz na tuhle antinu? sem 5mesicu po porodu, kojila sem jen necelej mesic, a ms stale nedosla? mohu zacit brat pilulky i drive, nebo musim pockat az dojde ms. nejak ee v tom nevyznam.diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
6.12.13 07:12

@lufinkaj Určitě počkej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.12.13 07:56

@kikipeta22 já beru teď druhé plato, při prvním jsem prvních 15dní špinila (z toho teda prvních 6 klasická MS, začala jsem brát první den MS), potom v pohodě, MS došla 4 den po posledním prášku. Druhé platíčko ok, zatím jsem špinila 3dny zhruba v půlce. Takže asi si to sedá.
Já teda špiním i bez HA, takže pokud to vymizí, budu happy. Určitě bych počkala ty 3měsíce.

• Citovat
  • Upravit
12.8.15 11:17

Ja brala lindynette několik let a vše v pohodě. Po vysazení jsem brala vitaminy 3 měsíce a hned se nam povedlo otehotnet. Ale po porodu se mi dostavilo taky spineni… myslela jsem ze se to srovna, ale ani po 3 mesicich se to nespravilo, spis naopak zhorsilo… tez mi dr. rekl ze po porodu se telo a hormony zmeni a ze mi jiz nedostacuje, tak prechazim na jinou HA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.8.15 16:54

Dobrý den, můžu se vás zeptat jaké vitamíny jste po vysazení brala? :) děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.8.15 13:34
@Lentilkaaa34 píše:
Dobrý den, můžu se vás zeptat jaké vitamíny jste po vysazení brala? :) děkuji

Brala jsem Inofolic :palec: