Selhání Daylette?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
87
21.1.13 20:22

Selhání Daylette ??

Dobrý večer děvčata…:-) každý den tu pročítám diskuse a dnes potřebuji radu já.

Mám tušení, že mi selhala antikoncepce, minulý měsíc jsem změnila Belaru za Daylette a brala ji opravdu poctivě, no a dnes když už jsem brala třetí zelený prášek/placebo. Tak jsem se zarazila, že jsem nedostala MS.

Tak můj první krok test..na mamatestu vyšel hned po nějaké minutě slabý duch..tak jsem běžela do lékárny..a koupila pro mě osvědčený Clearblue a byl negativní..no samo že to zkusím zítra ráno opět test..ale bude se mi spát dneska asi špatně..:-)..manžel reagoval hezky.Na to, že nám spí vedle malej skoro roční chlapeček..no a tak mě teď napadá stovky otázek… :-/
Jsem těhotná, zvládnu dvě děti s takovým malým odstupem..atd.?

Měl někdo z vás/Vás podobný scénář?

Díky za každý příspěvek..alespoň se uklidním..díky a pá :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9090
21.1.13 20:27

A jak jsi přecházela mezi těmi dvěmi HA? Neudělala jsi tam někde chybu?
Jinak ono to krvácení nemusí chodit pořád stejně, já to mívala vždy 2-3 den, pak se mi to posunulo až na 4 den. Ale samozřejmě test ještě zkus, zvlášť jestli ti vyšel duch ale počkala bych pár dní, ať je to jistější…a nebo rovnou zajdi na gyndu na krev, to by bylo asi nejlepší :)

A pokud bys těhotná byla, samozřejmě že to zvládneš, zvládla to spousta maminek, i s menším věkovým odstupem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
21.1.13 20:31

No Veru..přešla jsem dle pokynů doktorky..ale máš pravdu, že pokud bude zítra ten test zase s duchem..pro můj klid půjdu na krev..:-) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
21.1.13 23:15

Myslím že těhotná nebudeš, já mám tu samou ant. a dostávám MS až když začnu brát první či druhý bílí prášek :think: Ono to funguje nějak divně jak je člověk mít 7 denní pauzu a během ní MS, tak tohle funguje jinak. Už ji beru celkem dlouho, a ještě jsem si na to nezvykla, a mám pocit, že jsem každý měsíc těhotná :)

• Citovat
  • Upravit
9090
22.1.13 11:00

@dada1511 ono u téhle HA je to naprd, tam je pauza vlastně jen 4 dny, kdy bereš ty placebo pilulky a někomu se to prostě v té době nestihne rozjet, k tomu krvácení dochází kvůli poklesu hormonů a některé tělo na to asi reaguje pomaleji. Já teda brala jinou HA ale mám dobrou zkušenost s tím, tu pauzu nedělat, v tvém případě nebrat placebo pilulky ale brát za sebou jen ty aktivní, tedy bys ani nemusela krvácet, pro mě to bylo ohromně pohodlné :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
22.1.13 12:45

@Verca1989 jj, to už mi doktor taky říkal, bo k tomu mám i jiné problémy, jako nevolnost a křeče, ale mě to přijde divné nemít MS vůbec :nevim:,navíc by se tím asi nic nevyřešilo, protože nevolnosti i křeče mám cca 4 před tím, než začnu brát placebo. Jinou HA mi prý napsat nemůže, už jsem zkoušela asi 4 a tohle je nejmenší zlo :zed:

• Citovat
  • Upravit
9090
22.1.13 13:04

@dada1511 no tak při braní prášků ale nemáš klasickou menstruaci, to ani nejde ji mít, je to jen krvácení, které přijde když bereš placeba, takže ve finále je to úplně jedno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.12.13 23:18

Mám podobný problém. Doma už 3 vcelku velké kluky. Daylette jsem užívala 3 měsíce. První 2 v kuse, pak pauza, normální krvácení, poslední plato a nic. Další balení jsem nezačla, styk po vysazení nemęla a 11 dní čekám marně. Testy 3 negativní. Jsem unavená, přičítám to stresu z rozvodu, váha 2 kg dolů a hned nahoru. Na puse škaredý opar. Co vypiju, vyčůrám. Mám obavy, že jsem otěhotněla i přes pravidelné užívání, i když u všech mých dětí jsem to nějak intuitivně poznala. Teď nic, jsem z toho dost nervózní. V návodu píšou, že se májít k lékaři po dvou měsících vynechání menstruace. : :nevim: ( Rozhodně čekat nebudu, jedu přiští týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí