Pharmatex a mýdlo

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
26.1.13 21:07
@Clarkia píše:
Jen tak mimochodem, klasickým tekutým mýdlem se ale moc nemá vymývat tam vevnitř, ne? ;) Já to aspoň nedělám, a ne jen kvůli Pharmatexu.

Já mám takový zvyk to dělat, většinou teda intimním gelem, ale ten zrovna nebyl po ruce… :roll:

• Citovat
  • Upravit
930
26.1.13 21:46

Moje kamarádka má takhle taky dítě :roll: Píšou to i v upozornění-přípravek se nesníší s mýdlem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
14.11.13 20:41

Ahoj holky, chci se zeptat, mýdlem se nesmí mýt ani partner? Zrovna přemýšlím, že vyměním hormonální antikoncepci za nehormonální, ale k tomu aby se nemyl mýdlem ho asi nedonutím :-D

Příspěvek upraven 14.11.13 v 21:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
14.11.13 20:45

Stačí počkat pak ty dvě hodiny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3116
14.11.13 20:49

@Teruna000 tak po se může mýt čímkoli ne :nevim: jen oba před a ty dvě hodiny po ne mýdlem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
14.11.13 20:51

@kknoflicek Já právě myslím před :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3116
14.11.13 21:09

@Teruna000 tak to by neměl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
14.11.13 21:09

@Teruna000 To by asi neměl no…tak musí dřív než dvě hodidny před a pak už jenom vodou…ale teď jsem četla o nějakým nitroděložním tělisku nehormonálním, který se dá i před porodem… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
14.11.13 21:28

@Samuše Tak jestli před porodem nebo po se mě už netýká, ale nitroděložní tělísko nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
14.11.13 21:34

No mně asi nic jinýho po porodu nezbude, určitě ale budu chtít nehormonální, protože pharmatex mě vadil globule možná trochu víc než mastička..u tý mi ale vadilo dávkování protože mi to přišlo, že toho je hrozně moc.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
14.11.13 21:47

Zkusíme, uvidíme… příští týden jdu na cévní, kvůli bolesti v lýtku…stačilo říct kombinace HA a kouření…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.9.14 22:02

Holky, chtela jsem se zeptat ohledne toho mýdla…Je to myšleno tak, že se nesmí mýdlo použít dovnitř, do pochvy? A normál zvenku se umýt mužu? Protože přeci když se umyju zvnějšku, tak se do pochvy nic nedostane a nemelo by se tak nic stát, ne?

• Citovat
  • Upravit
1201
25.9.14 22:18
@Anonymní píše:
Holky, chtela jsem se zeptat ohledne toho mýdla…Je to myšleno tak, že se nesmí mýdlo použít dovnitř, do pochvy? A normál zvenku se umýt mužu? Protože přeci když se umyju zvnějšku, tak se do pochvy nic nedostane a nemelo by se tak nic stát, ne?

Já jsem se normálně,,zvenčí" myla jak píšeš..a v pohodě..nějak extra to nedrbej a bude to dobrý.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25110
25.9.14 22:18
@Anonymní píše:
Holky, chtela jsem se zeptat ohledne toho mýdla…Je to myšleno tak, že se nesmí mýdlo použít dovnitř, do pochvy? A normál zvenku se umýt mužu? Protože přeci když se umyju zvnějšku, tak se do pochvy nic nedostane a nemelo by se tak nic stát, ne?

Já to pochopila tak, že ani zvenku. Jako logicky, mýdlo si nikdo do pochvy nestrká ani běžně, nebo jo???
Já teda nepoužívám ani tak nic na intimní partie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
25.9.14 23:16
@Anonymní píše:

Ja radšej neriskujem a vydržím pár hodín bez mydla :oops: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí