Pharmatex a mýdlo

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1155
25.9.14 23:16
@Anonymní píše:
Holky, chtela jsem se zeptat ohledne toho mýdla…Je to myšleno tak, že se nesmí mýdlo použít dovnitř, do pochvy? A normál zvenku se umýt mužu? Protože přeci když se umyju zvnějšku, tak se do pochvy nic nedostane a nemelo by se tak nic stát, ne?

Ja radšej neriskujem a vydržím pár hodín bez mydla :oops: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
26.9.14 06:39
@Anonymní píše:
Holky, chtela jsem se zeptat ohledne toho mýdla…Je to myšleno tak, že se nesmí mýdlo použít dovnitř, do pochvy? A normál zvenku se umýt mužu? Protože přeci když se umyju zvnějšku, tak se do pochvy nic nedostane a nemelo by se tak nic stát, ne?

Podle mě ani z venky, dokonce mám pocit že je to přímo v tom návodu, že se nemá mýdlo používat ani na zevnějšek. Já teda to dodržuji, přece jen jistota je jistota.

• Citovat
  • Upravit
1311
26.9.14 18:01

Také to beru tak, že na běžnou intimní hygienu nepoužít mýdlo. Rozhodně se tedy nemyji mýdlem uvnitř, bez souvislosti s pharmatexem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
27.4.16 22:10

Milé dámy, ráda bych oživila tuto diskusi na téma, jak se Pharmatex (ne)snáší s mýdlem. Rádi bychom s partnerem začali Pharmatex používat jako jedinou ochranu (tedy bez kondomu), chceme spolehlivou ochranu proti početí a právě nás dost znejisťuje to mýdlo, které výrobce v kombinaci s Phramatexem nedoporučuje. Myslím, že jsme schopni oba přistoupit na to, že si intimní partie nebudeme mýt mýdlem „před tím“ a já ani „po“. Ale co ostatní části těla, hlavně ruce? Vždyť se umýváme rukama, takže to mýdlo, sprchový gel či cokoli (já třeba používám přírodní sprchové oleje) pak ulpívá na rukou a všude jinde na těle. A těma rukama i jinými částmi těla se můžeme při předehře či jakýchkoli milostných aktivitách před stykem dotknout jak mužových tak mých genitálií… hlavně jde o ty ruce (prsty), které přišly do styku s mýdlem a z předehry je asi těžko můžeme vynechat. Jakou s tím máte zkušenost? Vadí to? Poradíte někdo nějaký odborný článek na toto téma? (nějaké další povídání od výrobce) nebo co já vím… díky předem za reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9659
27.4.16 22:14

@edi1812 myslím, že intimní mycí gel jde používat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5812
27.4.16 22:31

@edi1812 pharmatex jsme užívali něco pres rok vždy jsem se namidlila krom přirození manžel celek a nic se nestalo ono de hlavně potom. Jen to leze strašně do peněz kupovat každý týden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1107
27.4.16 23:06

@edi1812 Tak já hlavne myslim, že když si umýváš např. ruce mýdlem, tak potom si je umyješ vodou, ne? Nenecháváš si pěnu od mýdla na rukách…Tam jde o to, aby Pharmatex neprisel do přímého kontaktu s mýdlem. Já jsem-řekla bych-dosti plodná a Pharmatex jsem používala a nikdy me nezklamal..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenloth
27.4.16 23:27

@edi1812 No, jestli chcete spolehlivou ochranu, tak bych se koukla ještě po něčem jiném, než je Pharmatex. Ale k tomu mýdlu - to si přece z rukou i ostatních částí smyješ. Případné zbytky po umytí jsou tak minimální, že nevadí. Pokud používáš mycí oleje, tak by to mělo být v pořádku, nejsou to detergenty.

• Citovat
  • Upravit
99
27.4.16 23:27

@EvulinkaB18 Samozřejmě, po použití mýdla si ruce (i cokoli jiného) opláchnu pečlivě vodou, ale stejně pak ta umytá část těla voní tím mýdlem. Výrobce Pharmatexu nedoporučuje mýt se 2 hodiny předem! To fakt nechápu, co tam může být tak zákeřného… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
27.4.16 23:29

@Elenloth Díky, mám taky jakýsi vnitřní pocit, že ty oleje by nemusely až tak vadit. Píšeš, že se máme podívat ještě po jiné ochraně než je Pharmatex… Ale co?? Nitroděložní tělísko nechci, hormony v jakékoli podobě nechci, sterilizaci nechci, kondom nechci, přerušovanou soulož jako metodu ochrany neberu… Tak co??? :? Moc ráda si nechám poradit, chci mít opravdu téměř 100% jistotu, že se nic (=početí) nestane. Díky moc.

Příspěvek upraven 27.04.16 v 23:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1608
27.4.16 23:30

Určitě se myslí mýdlo ve stavu,,aktivním",tedy mokrém, napěněném, ruce umyté, opláchnuté, suché, to nemůže mít žádný vliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
27.4.16 23:32

@Elenloth Díky, mám taky jakýsi vnitřní pocit, že ty oleje by nemusely až tak vadit. Píšeš, že se máme podívat ještě po jiné ochraně než je Pharmatex… Ale co?? Nitroděložní tělísko nechci, hormony v jakékoli podobě nechci, sterilizaci nechci, kondom nechci, přerušovanou soulož jako metodu ochrany neberu… Tak co??? :? Moc ráda si nechám poradit, chci mít opravdu téměř 100% jistotu, že se nic (=početí) nestane. Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenloth
27.4.16 23:46

@edi1812 Chápu, taky nevím. No, každému vyhovuje něco jiného, záleží na vašich zvycích a frekvenci potřeby použití :mrgreen: Co to doplnit o nějakou metodu výpočtu plodných a neplodných dní a v těch nejplodnějších dnech ještě navíc „odložit“ sperma jinam?
Jinak jsem teda otevřela pár článků a pokud si budeš mýt ruce čistými oleji, tak to je v pohodě. A kůže ti po mytí voní proto, že ty parfémy se na ní udrží, kdežto ty detergenty - to mýdlo odmyješ se „špínou“ při opláchnutí pryč.

• Citovat
  • Upravit
9935
28.4.16 06:45

@edi1812 Používali jsme Pharmatex poměrně dlouho a za mě, myla jsem se normálně, jenom mezi nohama mýdlem ne…partner to neřešil vůbec, nikdy žádný problém ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
28.4.16 22:29

Děkuji všem za příspěvky.
@Elenloth Díky za názor, to jsem ráda, že někdo píše o plodných dnech jako možnosti doplňkové ochrany, já totiž o tom vážně uvažuju, že bych kombinovala ten Pharmatex s výpočtem plodných dnů a mimo plodné dny bych se spolehla jen na Pharmatex…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí