Minisiston - špinění

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2
11.2.13 19:31

Minisiston - špinění

Zdravím.
Chtěla bych se zeptat. Hormonální antikoncepci beru poprvé v životě a paní gynekoložka mi předepsala minisiston.
Začla jsem to brát dle návodu - v první den menstruace ( to byla neděle) a už mi to skončilo asi před 2 dny, ale od té doby furt jaksi špiním a někdy tam je i trochu krve.
A teď tak přemýšlím, jestli to je ještě zbytek menstruace, a tudíž mám počkat, anebo to je spíš tou antikoncepci? (žádný jiiný nežádoucí učinky to nemá, spíše jsem jenom ztratila chuť k jídlu…)
A ještě… kdyby to špinění nepřestalo za 2-3 dny, bere se to, jakože jsem nechráněnná a že ji mám vyměnit, nebo jak?
Děkuju moc předem))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
112
11.2.13 19:56

Ahoj,

já beru Minisiston už 12let a sedl mi krásně. Chráněná asi jsi ale kdyby to trvalo celý měsíc tak ti nesedli a šla bych si pro jinou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2622
11.2.13 20:43

Já tohle měla bohužel po každé antikoncepci. Pokud to nepřestane tak ti nejspíš nesedí a bude to chtít jinou. Pak si zavolej své dr a ona ti řekne co dál. Jooo a chráněná jsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
12.2.13 09:21

Ahoj,
já brala Minisiston cca před dvěma lety a ze začátku jsem byla spokojená, ale asi po půl roce braní jsem vždy uprostřed cyklu začala špinit a bylo to pak tak každý cyklus, takže nakonec jsem si HA nechala vyměnit a najednou byl pokoj. Ale myslím že na každého působí jinak, takže to chce vyzkoušet a uvidí se :-

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
12.2.13 20:50

Já brala vždy jen minisiston a žádný problém. Po vysazení pohodové otěhotnění, a ted už ho zase beru… zkusila bych jinou, a kdyby to pokračovalo tak to řešit s dr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
13.2.13 13:24

Beru minisiston 7 let a nikdy jsem žádný problém neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
20.3.15 23:33

Ahoj, ozivuji diskusi, potrebuji poradit. Beru minisiston asi od rijna a vse v pohode. Dobiram ho vzdy v nedeli a krvacet zacinam tak ct, pa. Ted jsem mela do nedele dobrat dalsi platicko, ale krvacet jsem zacala uz dnes, jeste pred dobranim. Neni to spineni, ale regulerni krvaceni. Stalo se mi to poprve a nevim co ted? Mam ty tri dny jeste dobrat? Nebo se na to vykaslat a zacit to brat az v pondeli ten dalsi tyden, tedy az 30? Budu pak do te doby chranena? Diky za odpovedi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
21.3.15 07:33

@loretka normálně dober, pak udělej pauzu a ber znovu. Nemarodilas nebo tak něco? to krvácení by odpovídalo tomu, že se nějaké pilule vynechaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.10.19 13:04

Minisiston přerušení

Ahoj, chci se zeptat 4 roky jsem nebrala antikoncepci, ted jsem začala brát minisiston beru ho týden mám šílene bolesti zad a hlavy, spinim z toho jsem rozhozena věděla jsem že budu, ale je to hrůza. Když si prášek už nevezmu, nechci to brát. Dostanu menstruaci?? Když jsem jí měla před týdnem. Nebo ji dostanu další měsíc. Dekuji

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1