Mám si vzít Postinor?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14637
2.8.15 13:56

@Deborah No tak ne každá se chce ládovat hormony, to „osobně nesnáším“ já. ;) Kondom je spolehlivý dost, pokud se umí používat, navíc aspoň nedostane breberky, což mi vadí u dnešního trendu „HA stačí“. A pokud to kombinují aspoň s přerušovanou, tak je to pořád lepší než spoléhat jen na něj. Což je běžné a většinou to stačí. Pochopila bych tvé rozhořčení u patnáctky s přerušovanou, ale tady je to opravdu přehnané, víc už by mohla jen abstinovat, a to zas v dnešní době je snad taky přehnané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
2.8.15 14:01

@Litta
Ano i já jsem proti práškům :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
2.8.15 14:01

@Martinaje Moc nechápu, pokud nechceš dítě, proč teda souložíš přerušovaně. Tato metoda má vždy riziko. A pak do sebe cpát Postinor, to je horší, než kdybys brala pravidelně HA. Co třeba zkusit pro příště kondom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
2.8.15 14:03

@misa.859 Já nesouložila přerušovaně? Já napsala, že nám praskl kondom

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
2.8.15 14:04
@Martinaje píše:
@Litta
Ano i já jsem proti práškům :)
Škoda že Postinor je podobný hnus, ale tak jednorázově to rozchodíš. ;) Jak to, že vám praskl? Neskladujete je v horku, nebyly po záruce, „nedrhlo“ to moc? :nevim: Já používám odjakživa Durexy a nikdy se mi to naštěstí nestalo.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
2.8.15 14:07

@Martinaje Aha, omlouvám se, to jsem si nevšimla. Já teda také používám kondomy a nedokážu si představit, jak může prasknout. Musíte dělat nějakou chybu. Kamarádce dřív praskal a pak zjistila, že totiž nevymáčkla ten vzduch v tý špičce. Já používám Durex a Primerox a nikdy se nic nestalo. Myslím, že POstinor je zbytečný, ale pro jednou se ti snad nic nestane, každopádně nic zdravého to rozhodně není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
2.8.15 14:08

@Litta ano je to hnus, ale mam to poprví a doufam že naposled… a snad pomůže. Nejspíš to drhlo a praskl. Mi iběhem sexu kolikrát ho kontrolujeme jenže tohle se stalo ke konci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
2.8.15 14:09

@misa.859 Viď, taky to nechápu, ale pořád o tom čtu. :nevim: Asi jsme ještě nezažily to pořádné tóčo, kdy praskají kondomy. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
2.8.15 14:10

@misa.859 Jak zbytečný?? :O nám se to stalo poprví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
2.8.15 14:12

@Litta řekla bych že po dnešní noci mam už po chuti :D :D teď aby se jen dostavila MS a já byla v klidu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
2.8.15 14:14

@Litta taky hodně o tom čtu, ale moc tomu nevěřim, že by až takto často praskaly, přece jen jsou testované a jdou navlíknout i na ruku a neprasknou :D takže mi to přijde jako spolehlivá ochrana, ale stoprocentní samozřejmě není nikdy nic, ani hormonální antikoncepce, což je opravdu velké svinstvo do těla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
2.8.15 14:14

@Litta ja som tiež proti hormonálnej, ešte viac ako proti kondomu ;) V podstate kondom mi nevadí, iba sa mi nezdá spoľahlivý :nevim: Za mňa, najlepší je Pharmatex ;) Ale tiež by som ani tomu neverila uprostred cyklu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
2.8.15 14:17

@Deborah akorát, že pro ženy, co trpí často na mykozy jako třeba já, tak neni moc dobrý, párkrát jsem ho zkusila a vždy jsem to odnesla mykozou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7726
3.8.15 08:49
@Litta píše:
8o Tys měla sex až když jste chtěli dítě?
:palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital