Mám si vzít Postinor?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
72725
14.11.13 20:25
@dreadnuth píše:
@zulitvi Já zase nechci plašit a utíkat za svým gynekologem.. četla jsem že se to může posunout ale nevím nevím :nevim: možná zítra skočím pro test, ale jak jsem zmínila tak s ním nemám dobré skušenosti :zed:

mi většinou přišla ms mnohem dřív, než měla (tedy po užití postinoru). Ale pokud jsi ho vzala do 12cti hodin, nevěřím tomu, že selhal :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
14.11.13 20:27

Já už i někde četla, že někomu selhal, ale co je na tom pravdy :nevim:.. Já mám právě „zvláštní“ příznaky utahanosti, sem tam nevolnost, ty chutě, přibírání, nafouklé bříško atd. Postinor jsem si vzala poprvé před 3 lety a co si tak vzpomínám tak jsem to dostala do týdne nebo tak a cyklus mi to nerozházelo..Že by to bylo po letech „agresivnější“..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
14.11.13 20:29

@zulitvi No právě že dítko by rozhodně plánované nebylo :lol: ba naopak komplikace :lol: Ale zase to beru tak, že ať je to jakkoliv nezměním to..Jen mě to stresuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
14.11.13 20:36

@dreadnuth ¨Tak kdyz neveris testu, tak bych zkusila jit na krev, jako samoplatce :) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3696
14.11.13 20:40
@martina.se píše:
mi většinou přišla ms mnohem dřív, než měla (tedy po užití postinoru). Ale pokud jsi ho vzala do 12cti hodin, nevěřím tomu, že selhal :think:

Právě jak jsem psala, že to užila nedávno kamarádka, tak tě se MS dostavila o 3 dny déle. Ale jinak bolení a žádné jiné příznaky neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
5.8.14 12:32

Zdravím, poradil by mi prosím někdo jestli si zajít pro postinor? včera mi skončila ms (trvá 3–4 dny, včera 3.den dnes už ji nemám), s přítelem jsme se večer milovali, ale praskl nám kondom a přišli jsme na to pozdě. Myslím si, že pravděpodobnost otěhotnění je úplně minimální, když je to na konci ms, ale nevím. Kamarádce bylo po pilulce strašně špatně a rozházelo jí to cyklus, takže pokud by to nebylo nutné, raději bych se bez pilulky obešla. HA neberu.. Pokud někdo poradí, budu moc vděčná, díky hezký den všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102800
5.8.14 12:52

@slecna ja No asi takhle, pravděpodobnost fakt není velká, ale rozhodnout se stejně musíš sama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
5.8.14 13:09

@j.a.n.i1 díky za příspěvek, rozhodování je moje hodně slabá stránka, takže vůbec nevím :roll: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
10.8.14 00:20

Dobrý den, potřebovala bych rychlou radu! Beru antikoncepci Triqilar a teď jsem zrovna na dovolené a doktor mi předepsal Noretisteron (prý to není antiko.) tak jsme s přítelem použili kondom, ale bohužel nám prasknul. Tak se chci zeptat jestli si můžu jít zakoupit Postinor. jestli mi to nějak neuškodí na tu antikoncepc. Děkuji za odpověď.
 Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.9.14 08:12

Dobré ráno..Prosím o názor. Včera večer se nám stala s přítelem nehoda. Těhotná být určitě nechci!(čekám na další ms, abych si nechala zavést tělísko)MS jsme měla 18.9 a cykly mívám většinou 34-37 dní..Jen jednou za rok se mi stalo, že byl cyklus 32 dní, ale tohle bývá jako naschvál :zed: Podle výpočtu bych asi měla mít ovulaci 7.10..Já teda poznám kdy příjde MS podle bolestivé ovulace a přičtu 18 a výjde to přesně. Zatím bolesti nemám :nevim: Napadlo mě jít k dr, jestli třeba pozná, kdy by mohla ovulace nastat? Snažilky se chodí informovat :think: jde mi o to, že je prý Postinor hroznej driják :zed:

• Citovat
  • Upravit
14895
30.9.14 08:21

A to chceš nechat náhodě? Ano postinor je driak, ale stím se vyrovnáš…ovšem těhotenství je no prostě těhotenství a interupce je ještě větší driák…měla jsem ho v letošním roce dvakrát, žiju, mentruuji normálně…jen mi nebylo den nejlépe… :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
30.9.14 08:29

Takže 11. den cyklu? To bych se na Postinor vykašlala. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
30.9.14 08:32

@Litta to je rada…pak bude těhotná…a to bude uupps? spermie maj tendenci dlouho přežívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
30.9.14 08:46
@Malike píše:
@Litta to je rada…pak bude těhotná…a to bude uupps? spermie maj tendenci dlouho přežívat.

Tendenci. :mrgreen: Největší pravděpodobnost je 2 dny, ideálně počítat se 3, ještě menší pravděpodobnost do 5 a mizivá přes 6. Pokud má cykly přes 32 dní, tak je v pohodě. To by muselo nastat takových výjimečných situací zrovna teď, že bych byla v klidu. Stačí chápat biologii a nemusí se cpát hormony. Samozřejmě pokud by jinak běžela na potrat, tak je lepší si ten prášek pro klid vzít, ale radím podle pravděpodobnosti, ne podle pocitů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
30.9.14 08:49

Každopádně pokud máš ochotného lékaře, tak se ti koukne na vaječníky, jestli se schyluje k ovulaci. Jdi hned dneska a zařiď se podle toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí