Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
No, řeknu to takto.S manželem praktikujeme už nějaký ten rok přerušovanou soulož a je to ok, kdyby přišlo mimi, je to v pohodě..
Toto mi ovšem zcela nečekaně v opilosti „ujely cvičky“ s kamarádem.. Takže bych hodně nerada za měsíc zakládala diskusi „jsem těhotná a nevim, kdo je otec..“
Takže ráno asi pomažu do lékárny.. pro jistotu..![]()
V tom případě neriskuj ještě větší průšvih a co nejdřív pro Postinor. ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj ženy, potřebuji poradit.Dnes v noci jsem měla sex.. A partnerovi sjel někdy v první půlce sexu kondom.. takže ho chvíli neměl.. pak už vše včetně vyvrcholení s kondomem.. Neberu už nějaký čas HA. MS mi skončila 1.2… Mám si vzít Postinor? Pro jistotu? Nebo existuje už něco jiného? V životě jsem nic podobného neřešila.
Vím, že je to driják, ale zas lepší asi než pak koukat jak z jara a řešit interupci nebo tak..
A jedna technická, prodají/ předepíší mi ho případně na gyndě? Nebo prodají v lékárně? Chjo..
Předem díky za rady.
No já tedy nevím, ale pokud píšeš, že si měla sex v noci, tak nějak nechápu proč v 19 hodin zakládáš diskuzi a řešíš jestli ho vzít nebo ne (resp. zítra koupit), to už si ho dneska mohla dávno někde koupit, ne? Ono čím dřív se vezme, tím je to spolehlivější.
@j.a.n.i1 ..on ten kondom sklouzl opravdu NA CHVÍLI někdy v první půlce sexu.. takže šlo v podstatě o chráněný sex.. čurat předtím byl taky..
..tak mě zajímalo, jestli vůbec mohlo k něčemu dojít.. podle mě je ta šance dost malá, zase nechci zmatkovat zbytečně.. ![]()
@péťaskléňa Od nového roku je volně prodejný postinor který se musí užít do 72 hodin
Zakladatelko v Tvém případě bych tedy určitě pro Postinor zašla…
@ikyki jéé, díky, zase jsem chytřejší.. ale já to spolkla jednou když mi bylo 18 a myslela jsem, že to bude můj konec
Ale to je už strááááášně dávno ![]()
@péťaskléňa Já to tedy taky jednou musela užít a vůbec nic mi tedy nebylo a já ani nevěděla, že byl postinor někdy volně prodejný a už vůbec nevím, že je postinor do 24hod já myslela, že je jen jeden druh, takže i já jsem chytřejší ![]()
@ikyki Před těma 13 lety jsem musela mít na něj recept, byly tam 4 tabletky a stál 60 kaček. Ale zbylý 3 jsem spláchla do záchodu.. A muselo se to spolknout do 24 hodin a nejlépe ihned. ![]()
Právě že náhoda je blbec.. a nechci nic pokoušet.. Jistota je jistota..
došlo k tomu cca ve 2 - 3 ráno dnes.. tak myslim, že když zaběhnu do lékárny na 7.. tak to bude ok.. ![]()
Tak já být tebou, tak už bych pro postinor opravdu dávno běžela. Pravděpodobnost otěhotnění je opravdu malá, ale v tomto případě
. Jinak ho opravdu můžeš koupit kdekoliv v lékarně, 18 ti bylo předpokládám
a stojí opravdu dost, asi těch 600kč.
@péťaskléňa Aha tak tenhle já vůbec neznám, já ho teda musela použít před 5 lety a to už tam byly tablety jen 2 a stálo to 500,– na předpis
Ty woe zakl
honem pro to upaluj! Ja ho brala 66 hodin, pry ze do 72 jo prdlajs, za 2 tydny jsem mela // jak vysite
svrbi me prsty, neco o tom ze proc chodis do mekace kdyz mas doma k veceri steak, ale pomlcim
kazdej si koneckoncu zodpovidame za svoje cvicky
@Anonymní píše:
No, řeknu to takto.S manželem praktikujeme už nějaký ten rok přerušovanou soulož a je to ok, kdyby přišlo mimi, je to v pohodě..
Toto mi ovšem zcela nečekaně v opilosti „ujely cvičky“ s kamarádem.. Takže bych hodně nerada za měsíc zakládala diskusi „jsem těhotná a nevim, kdo je otec..“
Takže ráno asi pomažu do lékárny.. pro jistotu..![]()
Rano je asi docela pozde.