Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobré ránko, tak jsem požila první tabletu.
pozdě snad není..
když vezmu už samotnou pravděpodobnost - tj. kondom + plodné dny atd. a ještě ten Postinor, byť cca 30hodin po.. tak to bych musela být snad „nadsamice“, aby z toho něco bylo..
teda doufam no.. ![]()
@ikyki jinak holky díky.. s manželem teď máme krizi, už spolu několik měsíců ani nebydlíme..
a ten chlapec se kterým se to teď stalo.. to snad nebyl ani mekáč.. to spíš „prošlá bageta“..
..takže když vezmu, že mě to stálo ještě 621Kč navrch..
..no.. holt za vše se platí že.. ![]()
tak hlavně ať je vše ok..
a díky! ![]()
No, tak v tomto případě bych to teda radši posichrovala Postinorem, i když je ta šance malá…No ale zase jestli ste byli oba opilí, tak bůhví jak se ovládal
Takže snad už sis pro něj zaběhla ![]()
@tripetri ..zaběhla.. viz. výše..
..horší je, že si ten blbec myslí, jak byl úžasnej a chce v tom pokračovat..
tak zvažuju zda mu to natvrdo říct, že to byl omyl a nejhorší sex v životě..
nebo mu diplomaticky oznámit, že zůstaneme přátelé..
aby v tom dolejzání ještě nepřitvrdil.. ![]()
No neříkala bych mu, chudákovi zneužitýmu
, že to byl nejhorší sex ever, ale řekla bych mu, že to byl omyl, žes byla opilá a že v tom rozhodně nechceš pokračovat… ![]()
@Anonymní píše:
Dobré ránko, tak jsem požila první tabletu.pozdě snad není..
když vezmu už samotnou pravděpodobnost - tj. kondom + plodné dny atd. a ještě ten Postinor, byť cca 30hodin po.. tak to bych musela být snad „nadsamice“, aby z toho něco bylo..
teda doufam no..
![]()
@ikyki jinak holky díky.. s manželem teď máme krizi, už spolu několik měsíců ani nebydlíme..
tak hlavně ať je vše ok..a ten chlapec se kterým se to teď stalo.. to snad nebyl ani mekáč.. to spíš „prošlá bageta“..
..takže když vezmu, že mě to stálo ještě 621Kč navrch..
..no.. holt za vše se platí že..
a díky!
Nepřišlo mi jen fér jak anonymka začla soudit manžela a toho kluka…nemusíš nic vysvětlovat…přeju ať se ti to s manželem spraví a postinosr ať zabere…ale taky si myslím, že by si musela být nadsamice
![]()
V životě jsem se na měsíčky tak netěšila..
Tak jupíííí.. nejsem nadsamice..
![]()
Díky všem!
![]()
@Anonymní píše:
Muzu si vzit postinor kdyz je mi 15
No asi můžeš..
a co přesně a KDY se stalo? Promiň.. jen jestli zbytečně neplašíš třeba.. či není naopak pozdě.. ![]()
Ne neni jeste pozde mam jeste vic jak tricet hodin
jen jestli to nevadi po zdravotni strance??
@Anonymní píše:
Ne neni jeste pozde mam jeste vic jak tricet hodinjen jestli to nevadi po zdravotni strance??
Tak po zdravotní stránce to není dobré v žádném věku… ale zrovna v tom tvém mi přijde těhotenství tedy horší…
@Anonymní píše:
Ne neni jeste pozde mam jeste vic jak tricet hodinjen jestli to nevadi po zdravotni strance??
No, akorát nevím, zda ti ho v lékárně dají.. když ti nebylo 18.. ![]()
Ano ani se nedivím, že Tě jako anonym svrbí prsty, bez jména je každej hrdina že? Ty zakladatelku a jejího muž znáš, že si situaci vyhodnotila tak rychle a víš, že manžel je steak a ten s kým ulítla je mekáč…každopádně přečti si příbalový leták postinoru, není stoprocentní a je úplně jedno jestli ho vemeš za 2 hodiny nebo za 60 ( samozřejmě čím dřív tak tím líp )…pokud sis ho brala po 66 hodinách je to tvoje tupost, protože druhá pilulka se má vzít po 12ti hodinách a to znamená, že ty sis tu druhou vzala po 78 hod, takže se nemůžeš těm // čárkám divit