Mám si vzít Postinor?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ikyki
13.2.13 21:46
@Anonymní píše:
Ty woe zakl :mrgreen: honem pro to upaluj! Ja ho brala 66 hodin, pry ze do 72 jo prdlajs, za 2 tydny jsem mela // jak vysite
svrbi me prsty, neco o tom ze proc chodis do mekace kdyz mas doma k veceri steak, ale pomlcim :jazyk: kazdej si koneckoncu zodpovidame za svoje cvicky

Ano ani se nedivím, že Tě jako anonym svrbí prsty, bez jména je každej hrdina že? Ty zakladatelku a jejího muž znáš, že si situaci vyhodnotila tak rychle a víš, že manžel je steak a ten s kým ulítla je mekáč…každopádně přečti si příbalový leták postinoru, není stoprocentní a je úplně jedno jestli ho vemeš za 2 hodiny nebo za 60 ( samozřejmě čím dřív tak tím líp )…pokud sis ho brala po 66 hodinách je to tvoje tupost, protože druhá pilulka se má vzít po 12ti hodinách a to znamená, že ty sis tu druhou vzala po 78 hod, takže se nemůžeš těm // čárkám divit

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.2.13 09:25

zakl.

Dobré ránko, tak jsem požila první tabletu. :pankac: pozdě snad není.. :think: když vezmu už samotnou pravděpodobnost - tj. kondom + plodné dny atd. a ještě ten Postinor, byť cca 30hodin po.. tak to bych musela být snad „nadsamice“, aby z toho něco bylo.. :mrgreen: teda doufam no.. :oops:

@ikyki jinak holky díky.. s manželem teď máme krizi, už spolu několik měsíců ani nebydlíme.. :roll: a ten chlapec se kterým se to teď stalo.. to snad nebyl ani mekáč.. to spíš „prošlá bageta“.. :poblion:..takže když vezmu, že mě to stálo ještě 621Kč navrch.. :zed:..no.. holt za vše se platí že.. :mrgreen:

tak hlavně ať je vše ok.. :kytka: a díky! :*

• Citovat
  • Upravit
12982
14.2.13 09:32

Nadsamice :mrgreen: :lol: Ať to dobře dopadne a snad i krize přejde :palec: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9622
14.2.13 09:33

No, tak v tomto případě bych to teda radši posichrovala Postinorem, i když je ta šance malá…No ale zase jestli ste byli oba opilí, tak bůhví jak se ovládal :think: Takže snad už sis pro něj zaběhla :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.2.13 09:55

zakl.

@tripetri ..zaběhla.. viz. výše.. :kytka:..horší je, že si ten blbec myslí, jak byl úžasnej a chce v tom pokračovat.. :poblion: tak zvažuju zda mu to natvrdo říct, že to byl omyl a nejhorší sex v životě.. :zed: nebo mu diplomaticky oznámit, že zůstaneme přátelé.. :think: aby v tom dolejzání ještě nepřitvrdil.. :cert:

• Citovat
  • Upravit
9622
14.2.13 09:59

No neříkala bych mu, chudákovi zneužitýmu :lol:, že to byl nejhorší sex ever, ale řekla bych mu, že to byl omyl, žes byla opilá a že v tom rozhodně nechceš pokračovat… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
14.2.13 12:17
@Anonymní píše:
Dobré ránko, tak jsem požila první tabletu. :pankac: pozdě snad není.. :think: když vezmu už samotnou pravděpodobnost - tj. kondom + plodné dny atd. a ještě ten Postinor, byť cca 30hodin po.. tak to bych musela být snad „nadsamice“, aby z toho něco bylo.. :mrgreen: teda doufam no.. :oops:

@ikyki jinak holky díky.. s manželem teď máme krizi, už spolu několik měsíců ani nebydlíme.. :roll: a ten chlapec se kterým se to teď stalo.. to snad nebyl ani mekáč.. to spíš „prošlá bageta“.. :poblion:..takže když vezmu, že mě to stálo ještě 621Kč navrch.. :zed:..no.. holt za vše se platí že.. :mrgreen:

tak hlavně ať je vše ok.. :kytka: a díky! :*

Nepřišlo mi jen fér jak anonymka začla soudit manžela a toho kluka…nemusíš nic vysvětlovat…přeju ať se ti to s manželem spraví a postinosr ať zabere…ale taky si myslím, že by si musela být nadsamice :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.2.13 19:42

zakl.

V životě jsem se na měsíčky tak netěšila.. :mrgreen: :mrgreen: Tak jupíííí.. nejsem nadsamice.. :lol: :lol: :lol:

Díky všem! :kytka: :kytka: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
12982
24.2.13 20:30

Super, gratuluju :potlesk: :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9622
24.2.13 23:26

Super :lol: :potlesk: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.5.13 13:34

postinor

Muzu si vzit postinor kdyz je mi 15 :((

• Citovat
  • Upravit
1823
6.5.13 13:37
@Anonymní píše:
Muzu si vzit postinor kdyz je mi 15 :((

No asi můžeš.. :think: a co přesně a KDY se stalo? Promiň.. jen jestli zbytečně neplašíš třeba.. či není naopak pozdě.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.5.13 13:38

Ne neni jeste pozde mam jeste vic jak tricet hodin :) jen jestli to nevadi po zdravotni strance??

• Citovat
  • Upravit
101702
6.5.13 13:40
@Anonymní píše:
Ne neni jeste pozde mam jeste vic jak tricet hodin :) jen jestli to nevadi po zdravotni strance??

Tak po zdravotní stránce to není dobré v žádném věku… ale zrovna v tom tvém mi přijde těhotenství tedy horší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1823
6.5.13 13:40
@Anonymní píše:

No, akorát nevím, zda ti ho v lékárně dají.. když ti nebylo 18.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital