Mám si vzít Postinor?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
101679
6.5.13 13:41
@erinv píše:
No, akorát nevím, zda ti ho v lékárně dají.. když ti nebylo 18.. :roll:

Jo, to mi taky napadlo, ale nikdy jsem ho nepotřebovala, tak nevím, jak to chodí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1823
6.5.13 13:42

@j.a.n.i1 No, v lékárně je to sice bez předpisu.. Ale opíšou si nacionále z občanky, vyplňuje se dotazník.. atd.. :think: Anonymní..no v každym případě šupej..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.5.13 13:42

Uz ho mam koupenej jako daval si muj kluk pozor jen mame strach proste jistota je jistota :(

• Citovat
  • Upravit
1823
6.5.13 13:49
@Anonymní píše:
Uz ho mam koupenej jako daval si muj kluk pozor jen mame strach proste jistota je jistota :(

Pozor??? 8o 8o 8o co to jako znamená…dobře.. je ti 15.. pokud jsi měla nechráněný sex, pak si ten Postinor určitě vem.. a čím dřív tím líp, páč s každou hodinou klesá jeho účinnost..

A hned potom si zavolej na gyndu a nech si napsat antikoncepci.. Postinor je hormonální bomba a může ti to rozhodit vše na docela dlouho.. takže menses, beďary apod.. :roll:..a kecům jak si dá „milej zlatej pozor“ taky nevěř.. projdi si tu diskuse.. kolik takovejch miminek běhá po světe.. ;) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
14.11.13 20:05

Selhání?

Ahoj holky :mavam: chtěla jsem se Vás na něco poptat..Zhruba před 2 týdnama jsem měla nechráněný styk a požila jsem Postinor asi 12 hodin „po“, jenže jsem to doposud nedostala 8o Poslední MS jsem měla 8.10 což prostě nevychází.. Prsa mám oteklé, bolí mě podbřišek ale MS stále nikde :nevim: Přibrala jsem na váze, furt plácám,,pátý přes devátý" a docela mě to děsí.. Jaký názor na to máte vy? Těhotenské testy mi nevycházeli správně, když jsem poprvé byla těhotná proto chci slyšet Váš názor či zkušenosti zda by mohl Postinor selhat.. Děkuju za názory :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3696
14.11.13 20:10

@dreadnuth Jistě, píšou to i v příbalovém letáčku. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
14.11.13 20:11

@dreadnuth selhat může vše, ale ta pravděpodobnost je hodně malá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
14.11.13 20:11

@zulitvi Nestraš :cert: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3696
14.11.13 20:16

@dreadnuth Nestraším, jen to zrovna nedávno použila kamarádka a já poprvé měla v ruce letáček, tak jsem to proštudovala. :D Ale také tam píšou, že se menstruace může posunout vlivem Postinoru. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
14.11.13 20:21

@zulitvi Já zase nechci plašit a utíkat za svým gynekologem.. četla jsem že se to může posunout ale nevím nevím :nevim: možná zítra skočím pro test, ale jak jsem zmínila tak s ním nemám dobré skušenosti :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3696
14.11.13 20:24

@dreadnuth Třeba teď testy budou lepší. Jak chápu, tak asi dítko nechceš že? Tak snad to bude jen posunutá menstruace. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
14.11.13 20:25
@dreadnuth píše:
@zulitvi Já zase nechci plašit a utíkat za svým gynekologem.. četla jsem že se to může posunout ale nevím nevím :nevim: možná zítra skočím pro test, ale jak jsem zmínila tak s ním nemám dobré skušenosti :zed:

mi většinou přišla ms mnohem dřív, než měla (tedy po užití postinoru). Ale pokud jsi ho vzala do 12cti hodin, nevěřím tomu, že selhal :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
14.11.13 20:27

Já už i někde četla, že někomu selhal, ale co je na tom pravdy :nevim:.. Já mám právě „zvláštní“ příznaky utahanosti, sem tam nevolnost, ty chutě, přibírání, nafouklé bříško atd. Postinor jsem si vzala poprvé před 3 lety a co si tak vzpomínám tak jsem to dostala do týdne nebo tak a cyklus mi to nerozházelo..Že by to bylo po letech „agresivnější“..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
14.11.13 20:29

@zulitvi No právě že dítko by rozhodně plánované nebylo :lol: ba naopak komplikace :lol: Ale zase to beru tak, že ať je to jakkoliv nezměním to..Jen mě to stresuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
14.11.13 20:36

@dreadnuth ¨Tak kdyz neveris testu, tak bych zkusila jit na krev, jako samoplatce :) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí