Hormonální antikoncepce Sylviane

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10
20.2.13 21:17

H.Antikoncepce - SYLVIANE

Zdravím. :P Holky chtěla bych se Vás zeptat. Nedávno jsem založila diskusi o antikoncepci bez přibírání. Poradili jste mi buď Yadine nebo Yasminelle. Byla jsem rozhodnutá pro Yadine, můj lékař mi doporučil anti SYLVIANE. Je to prý totéž co Yadine. Jen je levnější, ale složení má stejné. Když sem si četla recenzi tak si ji většina holek nemohla vynachválit. Nezadržuje vodu, nepřibírá se po ni, naopak holky dokonce zhubli, zvětšili se jim prsa, i na pleť má prý dobrý vliv.Je na trhu asi tak rok. Co na ni říkáte vy, které jste ji už měli? Já jen co doberu poslední plato Cilestu tak se na ni vrhnu. Už se těším. Díky za odpovědi, papa. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8428
20.2.13 22:47
@Monica723 píše:
Zdravím. :P Holky chtěla bych se Vás zeptat. Nedávno jsem založila diskusi o antikoncepci bez přibírání. Poradili jste mi buď Yadine nebo Yasminelle. Byla jsem rozhodnutá pro Yadine, můj lékař mi doporučil anti SYLVIANE. Je to prý totéž co Yadine. Jen je levnější, ale složení má stejné. Když sem si četla recenzi tak si ji většina holek nemohla vynachválit. Nezadržuje vodu, nepřibírá se po ni, naopak holky dokonce zhubli, zvětšili se jim prsa, i na pleť má prý dobrý vliv.Je na trhu asi tak rok. Co na ni říkáte vy, které jste ji už měli? Já jen co doberu poslední plato Cilestu tak se na ni vrhnu. Už se těším. Díky za odpovědi, papa. :oops:

Ahoj já brala spousty let Yadine a Sylviane je to samé. Jenže Yadine nesměli zlevnit prášky a jsou docela drahé, tak to moc nešlo na odbyt a tak změnili krabičku a název…takže je to totéž a já osobně mohu doporučit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
24.3.14 23:05

Ahoj, Sylviane beru 2 roky, přibrala sem asi 5 kg, prsa furt stejná a hlavně největším problémem je sex, nebaví mě, bolí a nemám na něj skoro žádnou chut jako dřív..začala sem vážně přemýšlet o změně HA. Ale myslím si že na každého antikoncepce působí jinak :) každopádně s touto HA nejsem vůbec spokojená :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí