Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Adriana O píše:
Zdravím všechny, chtěla bych se zeptat, jaké máte zkušennosti s HA Azalia.Moc děkuji za odpovědi
Tuhle antikoncepci nikdy. Jako menstruace fajn, pravidelna co 2 měsíce ale nehorázné bolesti břicha, hrozná nálada každý měsíc a hrozně jsem přibrala.
Asi hodinu před tím, než jsem si vzala 8.prášek jsem měla sex. V letáčku píšou, že prvních 7 dní se mám chránit i jinak. Můžu být těhotná?
chápala bych to tak, že se těch 7 prášků už vstřebalo
děkuji ![]()
@Adriana O píše:Špatné, velke bolesti břicha, přibírám docela dost a jak bych se nafukovala,a ra náladovost, hrozné. Jediné co je na tom fajn že menstruaci mám pravidelně co 2 měsíce.
Zdravím všechny, chtěla bych se zeptat, jaké máte zkušennosti s HA Azalia.Moc děkuji za odpovědi
Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Nemáte někdo zkušenosti s vysazením této antikoncepce, za jak dlouho Vám přišel normální cyklus. Díky
Ahoj holky, po šestinedělí jsem začala brát Azalii. Ze začátku všechno v pohodě, pak potom nulová chuť na sex, pořád nějaký depky, jsem hrozně protivná a tak. Napadlo mě, že by to mohlo být z antikoncepce. Můžu ji jen tak vysadit? A za jak dlouho bych mohla pozorovat zlepšení, pokud by to bylo z toho?
Ahoj holky užívám skoro měsíc tuto antikoncepci a začla sem spinet a tet to mám jako slabou menstruaci jak tam píšou chtěla sem se zeptat jak dlouho to trvá nebo jisi máte s něčím takovým zkušenosti díky
Ahoj holky, já teda nikdy žádný problém s touto antinou neměla. Dokonce můžu říct, že mi seděla. Sem tam nějaké to špinění. No každopádně, toto všechno se změnilo pár měsíců zpátky. Změnil se mi pach potu, teče mi mléko a můj obličej vypadá jako při nejhorší pubertě světa. Bohužel jsem nedávno koupila nové balení. Strašně ráda bych přešla na jinou co nejdřív, ale je mi líto nechat ji v šuplíku projít.. kdyby měl někdo zájem odkoupit (200kč za 2 platička+ pošta ) byla bych mu strašně vděčná. Vím, že se to nesmí, ale já to už nedávám
Ahoj i já jsem musela vysadit Antiko AZALIA, zůstaly mi doma 2 nepoužitá plata exp. 09/2023 a 8 tabletek z 3.plata. domluvíme se?
Mám nevyužité 3 platicka, expirace 4/24. Posílám přes zásilkovnu nebo balikovnu ☺️Levně, je mi líto ji vyhodit.