Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, i já mám doma celé balení antikoncepce Azalia. Ráda ji někomu přenechám za poloviční cenu. Je celá, nepoužitá. Dostala jsem jí a než jsem ji začala brát, tak jsem otěhotněla a nyní ji už nepotřebuji. Kdyžtak se ozvěte SZ. Díky.
@Jullii Otěhotněla
Tak to je teda hustý, to bych teda nedala ![]()
@Adriana O píše:
@Jullii OtěhotnělaTak to je teda hustý, to bych teda nedala
Ahoj holky, nemáte tu některá zbylou Azalii na prodej? Dr. mě objednal až za 14 dní a já mám pilulky už jen na týden ![]()
Zdravím maminky, mám otázku. Je tu některá co brala Azalii a potom v pořádku otěhotněla? ( myslím samozřejmě po vysazení) byla mi předepsaná kvuli tomu ze malem mutaci v krvi a klasické hormonální antikoncepce nejsou možné. Tudíž mě zajímá, pokud budu Azalii brát např 5 let jestli potom v poho otěhotním? ![]()
Ahoj, mám také celé balení Azalie doma, u jednoho platíčka jsem omylem promáčkla jednu pilulku, ale je tam, kdyby měla některá zájem, za poloviční cenu přenechám
Předání možné Praza 12, Praha 4
Mám k prodeji Azalii (2 pláta + 17 minipilulek ze třetího), v případě zájmu napište do SZ.
Ahoj všem, nabízím celé balení Azalie, exp. do března příštího roku, 3×28 tablet. Cena 250,–
Přidávám se k uživatelkám této antikoncepce - bohužel už 9 tý den krvácím
Beru to 19 dní. Dostala jsem ji po 6nedělí - kojím už jen sporadicky. Hrozně mě bolí hlava a jsem nervní, ale to i z toho, že to mám tak dlouho. A to jsem se těšila, že ji naopak mít nebudu
Je tu někdo, komu z počátku nevyhovovala a pak si zvykla? Ani normální antikoncepce mi nevyhovovala. Vždy jsem to tak po roku vysadila nebo vyměnila. Ale tohle je extrém ![]()
U mne taky snad vsechny nezadouci ucinky, vydrzela jsem mesic, pak vysadila.
Dobrý den maminky…potřebuji radu..mám po dvou porodech cisařským řezem…posledni dite bude mit3roky a antikoncepci jsem po porodu doted nebrala…ted bych chtela zacit protoze me štve že si ty menses delaji co chteji…
prosim poradte mi nejakou v rozumne cenove relaci tak300-400kc pokud mozno na 3mesice…dekuji moc predem nevedela jsem kam to mám napsat ten dotaz dekuji moooc! ![]()
@natálie26 Zdravím, já beru Lindynette, stoji do 400 Kc na 3 měsíce. Jsem s ni spokojena ![]()
No, ono si stejně budeš muset pro recept k doktorovi, takže to asi prober s ním ne? Určitě ti neporadí hůř než holky tady…
Ahoj holky, začla jsem brát anti Azalia ale bohužel mi to nějak nevyhovovalo a měla jsem snad všechny nežádoucí účinky co šlo, jestli jí nějaká berete tak Vám ji moc ráda přenechám, na ceně se dohodneme…mám jedno celé balení a v druhém chybí jedno platíčko. Dejte mi info do mailu, kdyžtak si jí pošleme poštou.