Mirena - mám si ji nechat vyndat?

Anonymní
28.2.13 13:33

mirena - mam si ji nechat vyndat?

Mam Mirenu bez mala pul roku, prvni dva a pul mesice jen krvaceni, pak stridani se spinenim, ted dva mesice klid a uz jsem se tesila, ze uz mam po krvaceni a je usazena, ale ted jsem tri dny spinila a ted uz dva dny slabe krvacim… Uz me to proste nebavi, clovek si nemuze naplanovat bazen, nic, navic se to tahne. Vystacim treba s jednou slipkou, ale… No je to neprijemny.. Navic se bojim pouzivat tampony, takze si pripadam porad „spinava“.. Zvazuji vyndani… Mate nekdo podobnou zkusenost?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7240
28.2.13 13:40

Tak i při Mireně může být menstruace, to ti snad doktor řekl. Nejspíš jsi krvácela/špinila, protože se usazovala a teď se uvidí, jak to bude. Je dost možné, že budeš v čase periodi krvácet či špinit i teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
28.2.13 13:42

Tamponu se nemáš proč bát. Já si ho do bazénu dávám preventivně, chytám tam ráda výtok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.2.13 13:43

No to jo, to s tim pocitam, ze tu ta moznost je, ale ja uz spinim/krvacim 6.den a spis se to zesiluje… Takze se bojim, abych treba trvale nespinila 14 dni v mesici… To bych o ni fakt nestala, teda…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.2.13 13:44

Berry: a neni tam riziko vyndani mireny s tim tamponem? v pribalaku to nedoporucujou..

• Citovat
  • Upravit
155
28.2.13 14:04

Já bych teda vydržela, u mně se usadila asi za 3 měsíce, ale Dr. mi říkal, že to může trvat až 8 měsíců..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3735
28.2.13 14:13

Tak já mám mirenu rok a půl a usazovala se mi 8 měsíců,,, každopádně i teď cca po 2 měsících 4 dny špiním a 3 dny slaboučce krvácim, takže u mě MS nezmizela, ale vyndávat ji nebudu, vystačím si se slipovkama a to i při MS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
28.2.13 14:16
@Anonymní píše:
Berry: a neni tam riziko vyndani mireny s tim tamponem? v pribalaku to nedoporucujou..
:lol: prosimtě, nestuduj tolik ty příbaláky, nebo se z toho zblázníš ;) Já sice nemám Mirenu ( nevidím důvod, proč do sebe cpát hormony, když to jde i bez nich a levněji),ale obyč. Danu, už přes 20 let. Tampony běžně užívám na začátku a konci MS, do bazénu, doktorka mi nikdy neřekla, že to není vhodné. Vlastně znám plno holek, co je s tímhle zařízením užívá běžně 8)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.3.13 20:42

Mne se prvni telisko vyloucilo samo, tak mam ted holt strach trochu..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1