Azalia - můžu přestat hned?

592
10.3.13 21:20

Azalia-můžu přestat hned?

Ahoj, asi 5 měsíců beru azalii, ale chci přestat, protože cca 25 dní v měsíci dost špiním nebo mám menstruaci. Takže antikoncepce funguje, ale tak, že v podstatě nesouložíme. :zed: Vždy si říkám, dobrý, už přestávám špinit, určo se to zlepší, jenže pak se to zase spustí. Takže chci skončit, ale musí se dobrat platíčko, nebo můžu kdykoliv přestat? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
10.3.13 21:22

Můžeš přestat kdykoliv, stejně špiníš, tak se ti maximálně rozjede ms, nic horšího se ti stát nemůže ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
10.3.13 21:22

Pokud máš tento problém měla bys zkusit po 3 měsících užívání této antikoncepce antikoncepci změnit. Me vyhovoval až 3.druh antikoncepce..mela jsem skoro ten samý problem.
Jinak přestat muzes kdykoliv jak uz tu píší..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592
10.3.13 21:23

Pro kojící je jen azalie co vím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101747
10.3.13 21:24
@darkblack píše:
Pokud máš tento problém měla bys zkusit po 3 měsících užívání této antikoncepce antikoncepci změnit. Me vyhovoval až 3.druh antikoncepce..mela jsem skoro ten samý problem.
Jinak přestat muzes kdykoliv jak uz tu píší..

No, když ono při kojení si člověk vybírat nemůže :think: tedy tak maximálně jestli jo nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
10.3.13 21:29

Můžeš přestat kdykoliv, ale počítej s tím, že si tím možná rozhodíš cyklus. V překladu - budeš další dva tři měsíce špinit.
Spíš dober platíčko, to už vydržíš, a pak se to snad buď hned nebo do měsíce srovná. Každopádně lepší dobrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592
10.3.13 21:34

Ale když se mezi anzálíí nedělá pauza (myslím, mezi platíčky), tak přece nezáleží na tom jestli doberu nebo ne? To tělo to nepozná ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
10.3.13 21:39

Já jsem azalii přestala brát v půlce platíčka. Taky jsem špinila. Potom jsem špinila ještě čtyři dny a za měsíc jsem dostala menstruaci a mám ji pravidelnou - žádné rozhození cyklu. Jenom moje zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101747
10.3.13 21:53
@Kulišanda píše:
Ale když se mezi anzálíí nedělá pauza (myslím, mezi platíčky), tak přece nezáleží na tom jestli doberu nebo ne? To tělo to nepozná ne?

Přesně tak :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
10.3.13 22:03

Já přestala brát ze dne na den. chtěla jsem vysadit na konci balení kvůli plánování početí, ale v první platu jsem zapomněla dvě tablety za sebou tak jsem další už nebrala. ms přišla do měsíce a vše bylo ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18357
10.3.13 22:23

Ja bych prvne brala vcas, kazdy den ve stejnou dobu s max 2 hodinovym rozdilem, me to pomohlo a spinim opravdu jen kdyz je ten rozdil vetsi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65395
10.3.13 22:38

Měla jsem to samé a letěla do koše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie