Těhotenské džíny, mám koupit?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Já se vešla do všeho. Těhotenské jsem měla jen 2× legíny. Jinak jsem nosila džíny na gumu
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Džíny za mě zbytečnost jsou, ale bez těhotenských legín bych asi umřela, respektive v zimě umrzla.
Každopádně je to asi individuální. Mně dělá hrozně zle mít kalhoty/gumu v polovině břicha, nebo naopak pod břichem a na to jsou ty těhotenské perfektní.
Ale já teda svoje kalhoty neoblékla ani jedno těhotenství už po 10.tt a v obou případech rodila po novém roce, takže největší břicho na zimu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já si je koupila, byly mi na břicho příjemnější. Jeden z mála tehotenskych kousku, jinak jsem si hlavně v prvním těhotenství vystacila se svým oblečením, točila jsem dokola pořád to samé. U druhého už jsem si koupila pár kousků, bricho bylo větší..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dostala jsem od tetky jedny těhotenské manžestrové kalhoty (ona je o 11 r. starší a byla těhotná dva roky přede mnou). Tak jsem je je konci zimy nosila. Ale sama bych si je cíleně nekoupila. Mi stačily legíny a podobný materiál sukně (obyč., neměla jsem těhotenské, nebylo třeba).
Příspěvek upraven 05.11.24 v 20:47
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V prvním těhotenství jsem měla jen těhotenské džíny s vyvýšeným pásem. Nikoli taková ta látka přes celé břicho pomalu až pod prsa.
Rodila jsem v září a přes léto jsem nosila hodně šaty.
U druhého těhotenství jsem si pořídila jedny těhotenské rifle a teď ke konci těhotenství lacláče.
Jo a legíny na ven nenosím. Za mě je to kousek oblečení na doma. Ven maximálně s šaty nebo prodlouženým tričkem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Asi to bude hodně individuální. Já jsem třeba v práci oblékla svoje kalhoty a po 2 hodinách mě tak rozbolela hlava a bylo mi zle, že jsem se musela převlíknout do větších, byla jsem 4tt a o těhotenství jsem neměla páru
Někdo na tom břiše nic nesnese. Šaty jsou fajn, ale stejně musíš mít v zimě něco pod ně. Jestli legíny nebo džíny už je asi skoro jedno. Já vždycky koupila oblečení až když jsem ho potřebovala, nekupovala jsem nic předem. Tak je třeba ani potřebovat nebudeš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsme je měla a nosila je i nějakou dobu po porodu. Byly hrozně pohodlný a netahlo mi na záda. Klidně bych je nosila i dál ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem měla asi čtvery nebo patery…nosila jsem před těhotenstvím hodně jeany ale zas jsem třeba vůbec nenosila legíny sukně a šaty…
To jsem pořídila až s těhotenstvím..těhotenské legíny a šaty..i když ty jsem pak ani nenosila..byly totiž většinou těhotenské a zároveň kojící takže měly třeba zavinovací vršek…nakonec jsem si vystačila s obyčejnymi šaty z Lidlu které mají v pase gumu. tu jsem pak měla jednoduše až pod prsy…že šatů se stala tunika a já k nim nosila ty legíny…☺️
Měla jsem pak i kraťasy…
A několikero triček které ale taky většinou byly zároveň kojící…pod ne se musela nosit podprsenka což mi v prvním těhotenství extrémně nevyhovovalo ( měla jsem šílené citlivá prsa a bylo nutné zlonsnes i jen volně tričko natož podprdu která prsa mačkala…
No a protože jsem rodila 2× císařem nosila jsem pak ty těhotenské kalhoty ještě tak půl roku po porodu…vše jiné mi strašně vadilo…bud mi kalhoty tlačily na jizvu nebo na břicho které hlavně po tom prvním porodu bylo opět strašně citlive a jakýkoliv větší tlak (třeba i jen od gumy z legín) byl bolestivy…to trvalo fakt dlouho…po prvním porodu jsem se vlastně na normální kalhoty ani nedostala, ještě 8m po porodu jsem normální kalhoty nesnesla…a pak už jsem byla znova těhotná 😁…napodruhé to úplně nevím, tam jsem to tak nevnímal…ale syn se narodil v prosinci a na podzim už jsem normální netehotenske kalhoty nosila…těhotná jsem byla poprvé od prosince do srpna a podruhé od dubna do prosince
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
První jsem rodila v září, celé léto jsem tedy nosila šaty, popř. legíny pod bříško. Těhotenské džíny jsem chvíli nosila s druhou, tu jsem rodila v květnu, tak na překlenutí cca. 2 měsíce, co už bříško bylo a teplo na šaty ještě nebylo. No a třetí těhotenství jsem donosila ty džíny z druhého plus jedny těhotenské leginy, bylo to v zimě. Nejsou nutností, ale když je chladno, jsou teplé a pohodlné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To je fakt individualni. Ja jsem i ve 4. tehotentsvi mela mensi bricho nez spousta nastavajicich maminek, ktere jsem potkavala v porodnici na monitorech a ktere cekaly prvni nebo druhe dite. Ne ze bych nemela zadne bricho, potkavala jsem i o zeny pred porodem s o dost mensimi brichy. Ale proste to nikdo nedokaze rict, jak moc ti bricho vyroste.
Prvni 2 deti jsem rodila v srpnu, nemela jsem zadne tehotenske obleceni. Treti dite v prosinci, to jsem si koupila jedny tehotenske dziny a jedny sortky. A ctvrte v unoru, to jsem si prikoupila troje leginy, 2 svetry a bundu.
Ty mas termin zacatkem dubna? Je mozne, ze vydrzis bez tehotenskeho obleceni. Ale taky mozna ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Měla jsem. U zimních dětí bych se bez nich neobešla. V legínách mi už byla zima. Chodíme pěšky. Nepřevažíme se autem. Navíc u některých těhotenství jsem chodila až do nástupu na mateřskou do práce. Na to legíny nestačily.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Měla jsem i džíny i legíny a super. Od 5. měsíce jsem se nevešla do svého oblečení a jak psal někdo nade mnou, nosila jsem i nějakou dobu po porodu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Měla jsem černé těhotenské džíny z C&A, nesnesla jsem, aby mě přes břicho něco tlačilo. Nosila jsem je prakticky celé těhotenství i nějakou dobu po. Stály asi pětistovku, za mě dobře investované peníze. Jinak jsem měla těhotenské legíny a pak už jen volnější oblečení. Ale ty kalhoty pro mě byly základ.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Měla jsem těhu džíny z Lidlu a byly skvělé, odchodila jsem v nich dvoje těhotenství. Nejde jen o velikost bříška, ale i o to, že v těhu člověk chce mít to břicho fakt v pohodlí.
Prodávám ty samé na Vinted, jen o číslo větší, nenošené, za nějakých 150kč. To za to podle mě stojí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsem skoro 5. mesic, 1. tehotenstvi, zatim se zda, ze mam mensi bricho zatim… porad mi jsou kalhoty a v podstate veskere moje volnejsi obleceni… nekt. kamaradky do me hucely, ze ty tehotensky kalhoty jsou nutnost, nekt. mi tvrdily, ze to vubec nepotrebovaly, a ze posl. mesic tehotenstvi nosily saty nebo sukne a bylo vystarano…
Jaka je vase zkusenost?