Těhotenské lacláče
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Těhotenské lacláče
Hezké Velikonoční pondělí,
chtěla bych se zeptat, kde jste kupovaly těhotenské lacláče? Našla jsem parádní na bonprix.cz, ale bohužel mají jen velké velikosti…a nemohu nikde nic jiného sehnat
(nebo neumím hledat). Nevíte o nějakých stránkách? děkuji, mějte se ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Promin za uprimnost, ale neni horsi obleceni nez laclace, budes v tom vadat jak tank.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pikola píše:
Promin za uprimnost, ale neni horsi obleceni nez laclace, budes v tom vadat jak tank.
Musim souhlasit…90.leta uz jsou nastesti pryc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pikola píše:
souhlasím u druhého jsem je měla a pripadala jsem si jak pytel, u třetího těhotenství jsem si koupila tehotenske kalhoty a byl to sakra rozdíl ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
První co mě napadlo po přečtení názvu diskuze - proboha nekupuj si těhotenský lacláče.
Těhotný v tom vypadají fakt hodně bídně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pikola píše:
asi tak… Kalhoty s bavlnenym pásem pres břicho jsou mnohem lepší a koupíš v C&A nebo H&M za slušný peníze
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak jsem si kupovala kalhoty v H&M a jedny tady, taky byly původně z H&M a naprostá spokojenost ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jedny mi dala mamka a připadala jsem si jak obtloustlý krteček, takže za mě taky ne ![]()
ale myslím, že když zadáš kdekoliv na internetu, třeba MMB, těhotenské lacláče, vyskáče toho plno ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zelenaprisera píše:
asi tak… Kalhoty s bavlnenym pásem pres břicho jsou mnohem lepší a koupíš v C&A nebo H&M za slušný peníze
souhlasím, ale ta cena je u některých fakt mazec. Jsem hodně hubena a sehnala jsem tam pohodlné kalhoty ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
myslíte? Mě se to celkem líbí, ale je pravda, že většina těchto kalhot vypadá hrozně…jediné co se mi líbily bylo tyto: http://www.bonprix.cz/…aclem-639589?…
jen mě štve ta velikost no. Každopádně děkuji za názory, mám termín v srpnu..tak budu většinou nosit šatky…ale chtěla jsem vyzkoušet i lacláče. Uvidím nakonec jestli něco seženu co bude k světu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@terkaterka píše:![]()
![]()
myslíte? Mě se to celkem líbí, ale je pravda, že většina těchto kalhot vypadá hrozně…jediné co se mi líbily bylo tyto: http://www.bonprix.cz/…aclem-639589?…
jen mě štve ta velikost no. Každopádně děkuji za názory, mám termín v srpnu..tak budu většinou nosit šatky…ale chtěla jsem vyzkoušet i lacláče. Uvidím nakonec jestli něco seženu co bude k světu
nemyslím, ale vím, jak jsem psala výše, při druhém těhotenství jsem je měla, dost mi branily v pohybu při ohýbání a pod. u třetího těhotenství jsem si koupila normální tehotenske kalhoty, cítila jsem se c nich skvěle, je to silenej rozdíl.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě se to líbí… jedny mám v albu, koukni. Občas jsem je nosila, vypadá to prďácky… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já si kdysi v CA zkoušela takový štíhlý model těhotenských lacláčů a vůbec tonebylo pohodlné. Pohodlné jsou pořádné široké lacláče aty si můžeš koupit i netěhotenské jen vevětší velikosti.
Na léto je to fajn, měla jsem těhotenské džíny stím bavlněným pásem, pohodlné to bylo, ale mít v teple přes břicho dvě vrstvy silného bavlněného jersey plus tričko, to bylo peklo, byla jsem vařená. Lacláče hezky větrají a ten lacl nehřeje. Ale nosila jsem lacláčeběžné o velikost větší než normálně nosím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@terkaterka jsou silně neprakticky, obzvláště, když musíš pořád lítat na záchod
- načítám...
- Citovat
- Zmínit