Těhotenské lacláče

37
21.4.14 12:28

Těhotenské lacláče

Hezké Velikonoční pondělí,
chtěla bych se zeptat, kde jste kupovaly těhotenské lacláče? Našla jsem parádní na bonprix.cz, ale bohužel mají jen velké velikosti…a nemohu nikde nic jiného sehnat :( (nebo neumím hledat). Nevíte o nějakých stránkách? děkuji, mějte se :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36225
21.4.14 12:30

Promin za uprimnost, ale neni horsi obleceni nez laclace, budes v tom vadat jak tank.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4620
21.4.14 12:33
@pikola píše:
Promin za uprimnost, ale neni horsi obleceni nez laclace, budes v tom vadat jak tank.

Musim souhlasit…90.leta uz jsou nastesti pryc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
21.4.14 12:34
@pikola píše:
Promin za uprimnost, ale neni horsi obleceni nez laclace, budes v tom vadat jak tank.

souhlasím u druhého jsem je měla a pripadala jsem si jak pytel, u třetího těhotenství jsem si koupila tehotenske kalhoty a byl to sakra rozdíl ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
21.4.14 12:36

První co mě napadlo po přečtení názvu diskuze - proboha nekupuj si těhotenský lacláče.
Těhotný v tom vypadají fakt hodně bídně :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
21.4.14 12:38
@pikola píše:

asi tak… Kalhoty s bavlnenym pásem pres břicho jsou mnohem lepší a koupíš v C&A nebo H&M za slušný peníze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
21.4.14 12:40

Jinak jsem si kupovala kalhoty v H&M a jedny tady, taky byly původně z H&M a naprostá spokojenost :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
21.4.14 12:41

Jedny mi dala mamka a připadala jsem si jak obtloustlý krteček, takže za mě taky ne :palec:
ale myslím, že když zadáš kdekoliv na internetu, třeba MMB, těhotenské lacláče, vyskáče toho plno :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
21.4.14 12:42
@zelenaprisera píše:
asi tak… Kalhoty s bavlnenym pásem pres břicho jsou mnohem lepší a koupíš v C&A nebo H&M za slušný peníze

souhlasím, ale ta cena je u některých fakt mazec. Jsem hodně hubena a sehnala jsem tam pohodlné kalhoty ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
21.4.14 12:42

:D :D :D myslíte? Mě se to celkem líbí, ale je pravda, že většina těchto kalhot vypadá hrozně…jediné co se mi líbily bylo tyto: http://www.bonprix.cz/…aclem-639589?…
jen mě štve ta velikost no. Každopádně děkuji za názory, mám termín v srpnu..tak budu většinou nosit šatky…ale chtěla jsem vyzkoušet i lacláče. Uvidím nakonec jestli něco seženu co bude k světu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
21.4.14 12:44

@zelenaprisera děkuji, určitě kouknu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
21.4.14 12:47
@terkaterka píše: :D :D :D myslíte? Mě se to celkem líbí, ale je pravda, že většina těchto kalhot vypadá hrozně…jediné co se mi líbily bylo tyto: http://www.bonprix.cz/…aclem-639589?…
jen mě štve ta velikost no. Každopádně děkuji za názory, mám termín v srpnu..tak budu většinou nosit šatky…ale chtěla jsem vyzkoušet i lacláče. Uvidím nakonec jestli něco seženu co bude k světu

nemyslím, ale vím, jak jsem psala výše, při druhém těhotenství jsem je měla, dost mi branily v pohybu při ohýbání a pod. u třetího těhotenství jsem si koupila normální tehotenske kalhoty, cítila jsem se c nich skvěle, je to silenej rozdíl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25396
21.4.14 12:47

Mě se to líbí… jedny mám v albu, koukni. Občas jsem je nosila, vypadá to prďácky… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
21.4.14 12:49

Já si kdysi v CA zkoušela takový štíhlý model těhotenských lacláčů a vůbec tonebylo pohodlné. Pohodlné jsou pořádné široké lacláče aty si můžeš koupit i netěhotenské jen vevětší velikosti.
Na léto je to fajn, měla jsem těhotenské džíny stím bavlněným pásem, pohodlné to bylo, ale mít v teple přes břicho dvě vrstvy silného bavlněného jersey plus tričko, to bylo peklo, byla jsem vařená. Lacláče hezky větrají a ten lacl nehřeje. Ale nosila jsem lacláčeběžné o velikost větší než normálně nosím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27267
21.4.14 12:50

@terkaterka jsou silně neprakticky, obzvláště, když musíš pořád lítat na záchod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie