3 týdny mimčo, nevím si rady
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
3.týdny mimčo nevím si rady
Ahoj mamči už si vážně nevím rady mám 3.týdny staré miminko a moc nás trápí bříško nemužeme kakat dr. nám řekla že jsme moc zaplinění stále mu masíruji bříško mastí pupík použivala jsem Espumisan kapky víc jak týden a žadná změna používám také trubičku pokaždé to z něho vysříkne" nechci to, ale stále dělat prý se to nesmí včera jsme si pořídili kapky Protectis zatím nic máte někdo zkušenost? Navíc ho to probouzí pokaždé takové křeče a pak chytne hysterický záchvat jestli je noc nebo den nikdy mi nespí víc jak hodinu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Melindaa to, že se to nesmí, jsi vyčetla kde? můj by bez toho nepřežil první půlrok. Klidně rourku používej - chce to jemně a opatrně. U některých dětí nepomůže nic jiného. Ještě klokánkovat, nahřívat atd. kapky vyzkoušet kdyžtak jiné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Melindaa
Bříško v teple, svázat plenou nebo rychlozavinovačkou a mačkat a chovat, též jsme to měli, zabrali nám kapky biogaia: Některé kapky nezaberou hned, ale po pár dnech.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Doporučuju babycalm..zabere za par dni a neni to chemie jako espumizan či infacol
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
K tomu všemu ještě doporučuji navázat do šátku a chodit s ním. Masíruje se tím přirozeně bříško a miminko je víc v klidu, když stále cítí maminku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano kojím no s tou trubičkou mi to řekla dr.ale je fakt že toje jediná věc co mu pomůže.. no navíc ted při každém jídle zrací ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Melindaa píše:
Ano kojím no s tou trubičkou mi to řekla dr.ale je fakt že toje jediná věc co mu pomůže.. no navíc ted při každém jídle zrací
nechávat pořádne odříhnout - taky celkem pomáhá. Ono každé dítko je jiné. Já na trubičku nedám dopustit, na klukovi to následky nezanechalo, bez ní bysme byli v háji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My vyzkoušeli vše možné a jediné co nám pomohlo byl infacol.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A nemas treba spatnou polohu, ze polyka hodne vzduchu? Nebo mu muze neco vadit v jidle, ale na to ja osobne moc neverim.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Rourkuj dle potreby, když mu to pomůže, ja mám mimco skoro 4 mesicni a rourkuju taky. Spousta mých známých rourku používala a nikdo u ní nezůstal.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nechat odříhnout, nosit na těle, zkoušet bezplenkovou metodu, nechávat spát na břiše…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
S těma kapkama, chce to vyzkoušet, mě u prvního dítka zabraly asi až třetí - Baby Calm a u druhého vůbec nic a to jsem zkoušela kmín a nevím co ještě. Také jsem masírovala a bříško nahřívala, tím se nic nezkazí. S rourkou zkušenost nemám, Držím palce ať se ti nějak zadaří, prdíky jsou fakt hrozné období
!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit