Moderní tĕhulky, potrpíte si na módu?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
moderní tĕhulky
Kupujete si tĕhu módu a nebo klasik oblečení ale jen třeba vĕtší velikost? Já si dost potrpím na sladĕném a cool oblečení. Jak jste na tom vy?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já si v těhotenství potrpěla hlavně na pohodlí moje a mimina, takže jestli mám kalhoty o odstín tmavší než náušnice mi bylo opravdu jedno. Stačí nebejt roztrhaná šmudla - za mě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@karafiatek
Mám pár tehotenských triček půjčených od kamarádky, nějaké svoje po prvním těhotenství. Jedny těhotenské rifle z Lidlu a jedny těhotenské tepláky na doma z bazaru.
Tak nevím, jestli jsem dost cool
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Krkael píše:
Já si v těhotenství potrpěla hlavně na pohodlí moje a mimina, takže jestli mám kalhoty o odstín tmavší než náušnice mi bylo opravdu jedno. Stačí nebejt roztrhaná šmudla - za mě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@karafiatek koupila jsem si akorát 2× kalhoty a 1× kraťasy, jinak vše ostatní jsem měla i před těhotenstvím. Přišlo mi zbytečné vyhazovat prašule za oblečení, které už nikdy nebudu nosit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já nebyla cool, nosila jsem svoje džíny s gumičkou na knoflíku. Pak jsem si v CA zakoupila jedny 3/4 sportovnější kalhoty se širokým pasem. Trička normální.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja si celkem pekny tehotensky veci koupila v hm… No a nastesti do dost obleceni jsem se dlooouho vesla..mela jsem mikro brisko…:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky to jasný. Já jen jestli taky v tehu hledite jak vypadáte. Pohodlí a příjemný materiál je na prvním místě
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo ale taky je ještě rozdíl být těhotná v létě a být těhotná v zimě, ze jo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Za mě je teda dobrý rodit září, říjen. Přes ty vedra si sice koule, ale už ti není blbě a už si tak nějak zvyklá mít břicho. Hlavně ty oteklý nohy ocení žabky
A nemusíš řešit kabáty, bundy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@karafiatek …taky záleží, kolik do toho hodláš investovat. Pro mě je to třetí těhu, rozhodně nehodlám platit přemrštěné částky za těhu oblečení, ale také nehodlám chodit v pytli, takže za mě jsem pořídila moc pěkné černé těhu kalhoty, mám několik triček (1 těhu, ostatní vetší velikost), dál nosím ráda doplňky jako šály a šátky a bundu jsem vyřešila jednoduše - nechci tahat manželovu a být jak pako, mám do kvalitní a slušivé sportovní bundy ušitý klín v barevné kombinaci bundy, který po těhu jen odepnu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@karafiatek taky si na to potrpim
jsem ted v 29tt a koupila jsem si v h&m tehotensky leginy a k tomu mam ruzny dlouhy tilka, tuniky a kardigany, ktery sem nosila i predtim
je to pohodlny a vypada to i dobre..kor ted v zime, kdyz k tomu muzu dat kozacky a zachumlat se do saly ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přesně tak. v létě daš na sebe zabky, sukni, šaty, tuniku atd. A v zimě? No rači ani nemluvim.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@karafiatek
Poprvé jsem rodila v srpnu, teď budu na začátku dubna… a nějak to neřeším stejně.
Utrácet za těhotenské bundy, a jiné,,stylové těhu kousky" mi přijde jako nesmysl, když to unosím tak dva měsíce. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Oblečení v těhotenství byl děs. Přibrala jsem nějakých 15kg, a do ničeho svého jsem se absolutně nevešla, vyjma pár obr triček. Ve 4. měsíci jsem si musela koupit v CaA těhu kalhoty, a v 7.měsíci už mi nebyly.
Poslední měsíc už jsem se styděla vylézt z baráku, pořád v tom samém, jedny kalhoty, jedna mikina nebo svetr, ve všem jako koule.
Naštěstí jsem rodila před měsícem, takže těsně, než začala zima a neřešila jsem zimní bundu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit