Moderní tĕhulky, potrpíte si na módu?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jj legíny, ty jsem taky unosila, rodila jsem v srpnu, takže šatičky a legíny, šaty jsem teda nosila netěhu, ale tim břichem byly spíš jak tuniky, taky jsem chodila hodně do divadla tak jsem potřebovala společenský kalhoty, měla jsem v těhu státnice, takže jsem toho pořizovala dost a nelituju, cejtila jsem se dobře, dvě tuniky nosím i teď, zbytek mám uloženej, kdyby náhodou někdy druhý
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@karafiatek já zažila obojí, léto i zimu s bříškem a co se týče módy, tak kdyby bylo do třetice, beru léto
mnohem méně hader, více fareb a hlavně šaty na milión způsobů, ke kterým se dají nosic sandálky nebo žabky. Dnes je opravdu krásný výběr
Zimní těhotenství jsem měla teď a byl to opruz…
Zimní hadry se opravdu nevyplatí moc kupovat, protože jsou 1.dražší a 2.už je pak opravdu nevynosím 3.prodej=velká ztráta. Takže jsem to vyřešila několika legínami, jedny krásně upnutý těhu džíny z HM a zbytek svetříky a trika na x způsobů, které vynosím protože jsou uni
Akorát teď mi budou volné, zatímco předtím byly krásně obtáhnuté
Určitě se dá i v těhotenství vypadat dobře, ale podstatné je dobře se cítit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Obě těhotenství jsem nechodila do práce, takže jsem to moc neřešila. Měla jsem těhotenské kalhoty „na ven“, doma tepláky. Na ven delší trika, tuniky vlastně
, na doma buď svoje maxitrika (co mám na spaní), nebo chlapova trička…
I s pupkem jsem se vešla do jedné své zimní bundy (ale jen do jedné
), takže to taky jsem zvládla, nohy jsem neměla nateklé, i boty OK.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám módu moc ráda, je to odpočinek od povinností, prcka a práce. Moc se mi líbil tento styl a něco jsem si i koupila http://www.happymum.cz/…-kosile.html
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
TĚHULKA nikdy nemůže být cool
. Nosila jsem normální oblečení, těhotenské jsem měla jedny rifle a taky jen jednou na sobě. Vypadala jsem podle mě dobře.
- Citovat
- Upravit
Ja mela nejvetsi problem v dobe, kdy mi uz bezny obleceni zacinalo byt tesny a v klasickym tehotenskym jsem se jeste ztracela, ale jinak H&M ma celkem slusny vyber. No a protoze i kvuli praci musim trochu vypadat, vrazila jsem celkem do tehotenskyho obleceni asi 15000 (nemela jsem to pocitat, nemela…). A byt tehotna uz pres leto a mit termin v zime je financne i na shaneni fakt narocny
. A jinak uplne nejvetsi problem mam s pradlem - jako podprsenky 70G se opravdu tezko shani… a kojici v tomto rozmeru nemuzu sehnat vubec, tak nevim, na koho to vyrabi
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mafie
Já kupuji podprsenky v Intimmu - jinde mou velikost prostě nemají, jsem na tom podobně jako ty
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě osobně příjde zbytečné vyhazovat peníze za oblečení, které bych využívala tak 4 měsíce a pak co s tím, že? Ale mě se to mluví, rodila jsem začátkem října, a do 8. měsíce (myslím těhotenství) jsem se do všeho vlezla, ač jsem přibrala 15 kg. Sukně s pružným pasem jsem stáhla pod pupek, šaty byly v pohodě, svršky jsem oblékla a nezapínala (v létě to stačilo), jinak klasika legíny. Akorát 3 týdny před porodem jsem si koupila jedny džíny, bylo už chladněji… ovšem mám kamarádku, která rodila o měsíc později jak já, přibrala jen 8 kg a už od 3. měsíce těhotenství se do ničeho nevlezla a musela si kupovat snad celý nový šatník. Ale jinak je těhotenské oblečení v dnešní době opravdu krásné a je ho strašně moc na výběr. Ale stejně bych si (kdyby jsem opět otěhotněla) koupila jen to nejnutnější. Nevadilo mi střídat 5 „outfitů“ dokola ![]()
- Citovat
- Upravit
@Zzzuuz píše:
Mě osobně příjde zbytečné vyhazovat peníze za oblečení, které bych využívala tak 4 měsíce a pak co s tím, že? Ale mě se to mluví, rodila jsem začátkem října, a do 8. měsíce (myslím těhotenství) jsem se do všeho vlezla, ač jsem přibrala 15 kg. Sukně s pružným pasem jsem stáhla pod pupek, šaty byly v pohodě, svršky jsem oblékla a nezapínala (v létě to stačilo), jinak klasika legíny. Akorát 3 týdny před porodem jsem si koupila jedny džíny, bylo už chladněji… ovšem mám kamarádku, která rodila o měsíc později jak já, přibrala jen 8 kg a už od 3. měsíce těhotenství se do ničeho nevlezla a musela si kupovat snad celý nový šatník. Ale jinak je těhotenské oblečení v dnešní době opravdu krásné a je ho strašně moc na výběr. Ale stejně bych si (kdyby jsem opět otěhotněla) koupila jen to nejnutnější. Nevadilo mi střídat 5 „outfitů“ dokola
ale taky je pěkně drahý:-)jen že je to těhu, tak je to dvakrát dražší, kalhoty pod 1200 jsme nesehnala, naštěstí jsme nepotřebovala kabát apod.na jaře jsme nosila krátky bundičky-džínový nebo kožený a dlouhý svetr, legíny, nebo tuniky, bříško jsme ráda ukazovala
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@skoromamuška píše:
Já mám módu moc ráda, je to odpočinek od povinností, prcka a práce. Moc se mi líbil tento styl a něco jsem si i koupila http://www.happymum.cz/…-kosile.html
tam jsou úplně dokonalý věci, měla jsme odtamtud svetr a rifle..ale ty ceny:-)))
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já myslím, že to není o těhotenství
žena, která se hezky oblékala i před těhu to bude určitě dělat i v době těhotenství a ta, která se o modu moc nezajímala nikdy jen těžko najednou začne jen proto, že je v tom ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zzzuuz píše:
Mě osobně příjde zbytečné vyhazovat peníze za oblečení, které bych využívala tak 4 měsíce a pak co s tím, že? Ale mě se to mluví, rodila jsem začátkem října, a do 8. měsíce (myslím těhotenství) jsem se do všeho vlezla, ač jsem přibrala 15 kg. Sukně s pružným pasem jsem stáhla pod pupek, šaty byly v pohodě, svršky jsem oblékla a nezapínala (v létě to stačilo), jinak klasika legíny. Akorát 3 týdny před porodem jsem si koupila jedny džíny, bylo už chladněji… ovšem mám kamarádku, která rodila o měsíc později jak já, přibrala jen 8 kg a už od 3. měsíce těhotenství se do ničeho nevlezla a musela si kupovat snad celý nový šatník. Ale jinak je těhotenské oblečení v dnešní době opravdu krásné a je ho strašně moc na výběr. Ale stejně bych si (kdyby jsem opět otěhotněla) koupila jen to nejnutnější. Nevadilo mi střídat 5 „outfitů“ dokola
No ja taky nosim par veci porad dokola, ale proste jsem musela mit uz v lete neco a termin mam v prosinci - takze v podstate kompletni tehotenskej satnik
. A s klientem v teplacich jednat nemuzu, to by mi asi neproslo
. Obecne je mi tech penez taky lito a povazuju je za vyhozeny, tak treba to vsechno jeste jednou uziju… ja vseobecne nosim obleceni pomerne na telo, takze jak zacalo brisko rust, tak proste smula.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anael píše:
@mafie
Já kupuji podprsenky v Intimmu - jinde mou velikost prostě nemají, jsem na tom podobně jako ty
To je e-shop, nebo maji nekde prodejnu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pribrala jsem asi 15 kg a krome kalhot, ktere jsem si pujcila z mamcina vyrazeneho satniku, jsem nemusela nic specialniho kupovat. Pripadalo by mi to v mem pripade zbytecne, jako zanedbana smudla jsem urcite nevypadala, takze ok ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit