Těhotenství v zimě
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Těhotenství v zimě
Holky, jsem v 19tt, termín mi vychází na 24.4..takže bude největší bříško v zimě. Tudíž jsem se chtěla zeptat, jak podobné těhulky budou řešit oblečení v zimě. Já jsem si např. chtěla koupit zimní bundu, ale narazila jsem. Abych jí zapla i přes břicho, tak bych si musela koupit nějakou velikou, ale to už pak na mě viselo a nevypadalo to hezky.To za prví a za druhý co pak s takovou velikostí až zase zhubnu..takže jsem se rozhodla, že tu zimu s mimísem asi přežijeme ve formě vrstvení mikin, roláků, navrch třeba šusťákovku..jinak nevím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Koupila jsem si bundu a tu pak darovala mamce
i když už jsem viděla bundu i s bříškem, ale potom ji nevyužiješ, takže je to celkem zbytečné kupovat - možná přes bazárek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@macik5525
Ahoj, já jsem ve 22.tt , bundu mám normálně S, teď už mám půjčenou zimní od manželové mamky L, ta mi je přes břicho taky jen tak tak…potom asi s rozeplou svou bundou, nebo si půjčím od manžela
, kupovat zimní bundu na dva tři měsíce nebudu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Starší syn je v únoru, koupila jsem si tehdy nějakou slevněnou pánskou zimní bundu přiměřené velikosti. Pánská totiž byla rovná, dámské v pase projmuté, to bych fakt neoblekla. No je pravda, že mi dodneška visí ve skříni a nikdo ji nechce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, je to tvoje první tehu? Tak míč velký brisko mít nebudeš, vyleze někdy v únoru a do ty doby se v poho vejdes to svých zimních bund, pokud mas jakoby lyžařskou. Nebo si pujc od mamky nebo tchyne ma ten konec a nemusíš nic kupovat v mega velikosti;) me ji ted zimni bundu pujcila kamoska co si kupovala vel 44.
Ja mám termín se třetím na zacatku března, první dcera se narodila na konci listopadu a naprosto v poho jsem měla svoje věci;)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám termín na leden, takže jsem taky řešila zimní bundu. Zatím teda dopnu svojí podzimní i loňskou zimní, ale až ne, tak budu vrstvit oblečení a svoji nechám rozepnutou… Nechce se mi kupovat kvůli 2 měsícům kupovat zimní bundu, kterou bych pak už nevyužila…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jdi do obchodu pro těhotné tam budou mít na výběr. Já jsem si koupila v obchodě větší kabát, sice už ho nevynosím ale když budu znova těhotná tak se bude hodit:-)a nebo ti tady poradí líp:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Existuji i bundy s takovým vlozenym pruhem. Prostě 2 řady zapínání a po těhotenství se ten pruh vepředu odepne a je z toho normální bunda. Jenže se blbě shání. Sama jsem našla jen flísovou (snad pochopíte, nevím, jak to slovo napsat česky) a tak jsem to nějak vydržela s normální bundou. Ale já rodila v únoru, to znamená před těmi nejhoršími mrazy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@macik5525 jak tu padlo-největší bříško, takovýten fakt meloun, budeš mít až tak 8.-9. měsíc, to už při troše štěstí s tím vrstvením vydržíš. Já mám TP na zač. ledna, navíc jsem druhorodička, takže břicho mám fakt velký už teď a teda, jak miluju osobně svetry a chtěla jsem je nosit co nejdýl, tak už teď se to nedá, je fakt zima. Takže jsem zabavila mamce takový paleto, to vyřeší hodně…zkus kouknout po bazarech (třeba na Modrým Koníkovi), přes zimu je těhotnej kdekdo a někdo si i něco koupí (myslím HM dělá kolekci i zimních kabátů v řadě Mama a i na netu v obchodech s těhotenským oblečením to je běžný sortiment) a pak zas prodává, ono s tím fakt pak už moc dělat nejde než se toho zbavit (pokud to nechceš zavakuovat a počkat pár let, než v tom případně odnosíš ještě druhý dítě, budeš-li mít to štěstí, že Ti vyjde zas na zimu
).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já jsem na tom skoro stejně, termínově jsme o pár dnů dříve. Čekám už druhé, takže oblečení mám z prvního těhotenství. Nevěř, že se v březnu (únoru) vejdeš do normálního svého oblečení. Pokud jsi normálně štíhlá a bežně nechodíš v pytli s nevýrazným pasem, tak nemáš šanci. Já si kupovala zimní bundu o pár čísel větší - takový kabátek/bundu. No a pak jsem to schovala na další. Teď už to dám třeba mamce nebo někomu potřebnému, třetí už ani moc neplánuju. Nos co nejdýl běžné oblečení a až to přijde, tak kup větší. To už budou novoroční výprodeje a třeba to nebude tak finančně náročné… Jinak v mikině a svetru zimu nedáš…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já koupila levnou od ťamanů, takovou s těma gumičkama nebo jak napsat, která se hezky roztáhne…mohla bych jí nosit i teď ale je ve skříni a vytáhnu až na další těhu…na ty tři měsíce co jsem ji potřebovala ale byla dobrá…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Cožpak zimní bunda, to se ještě řešit dá třeba půjčením pánské. Ovšem zimní kabát, to je něco. Kupovat za 3 tisíce na jednu zimu se mně nechce a co jinak dělat? Na bazarech jsem zkoušela a neuspěla. Kromě toho, že ty pěkné stojí i na bazaru tisícovku, což se mně prostě nechce dát - na ty dva měsíce. Asi budu řešit jako zakladatelka vrstvením + zvažuju něco jako pončo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já už jedu jako těhotná druhou zimu, opět mám termín v únoru. Bundu řeším půjčením jedné bundy od mamky, po porodu vrátím a může jí zase nosit mamka. Ano nevypadám v ní nejlíp, nesedí úplně jak by měla, ale dát 2-3 tis. za těhotenskou bundu odmítám, to radši koupím něco mimču. A u tebe by to nemuselo být tak strašný, fakt nejvíc vyskočí břicho v posledních měsících a to už by mohlo být líp.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já rodila v únoru a do cca začátku ledna jsem se vešla do své lyžařské a měla jsem kabát takový střih do A (byl lehce podebrán pod prsy, pak volný). Sice časem „odstával“, ale furt vypadal docela dobře
pak na poslední měsíc jsem si zapůjčila lyžařskou od sesty, má cca o velikost větší oblečení než já, tak to bylo akorát ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@macik5525 Ahojky, já mám termín 3 týdny po Tobě.. smířila jsem se s tím, že paráda tuhle zimu asi nebude, už jsem jak velryba a nejsem ochotna investovat tisíce do oblečení na pár měsíců. Takže to vyřeším sekáčem, základní věci jsem si koupila v H a M - krásnou těhot sukni, punčochy.. a zbytek nějak zpytlíkuju..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit