Vtipná trička pro tatínky :-)
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
No tak to je teda úlet, už vidím jakéhokoli chlapa při smyslech, který by chodil s tričkem na němž je flaška pro novorozence
![]()
- Citovat
- Upravit
Tak ven nebo do práce by v tom asi nechodil
![]()
Ráda bych mu něco takovýho přihodila k dárkům na Vánoce
samozřejmě nadoma ![]()
- Citovat
- Upravit
No tak to je teda úlet, už vidím jakéhokoli chlapa při smyslech, který by chodil s tričkem na němž je flaška pro novorozence
Asi tak
ten můj by takové na sebe nevzal
ale viděla jsem spoustu „tatínkovských“ a zároveň nositelných… ale všechno na zahraničních webech
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak.. my se rádi zasmějeme ![]()
Příspěvek upraven 09.12.13 v 20:37
- Citovat
- Upravit
Já viděla celý plný stánek s různýma tričkama jak pro děti, tak pro rodiče, ale bylo to na pouti, netuším, kde to hledat na netu. Ale existuje jich spousta, jen hledat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, taky sháním - nemusí být ani vtipné, spíš aby bylo k dostání v dětské i pánské velikosti
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Králičice Právě tam jsem stáhla ten obrázek, ale tohle se mi zrovna moc nelíbí. To byl jen příklad toho co mám namysli, ale děkuju
![]()
- Citovat
- Upravit
Koukala jsi už na Little rock star?
http://www.littlerockstar.cz/…osp/tri.html - nápis „Maminka“ a „Pořád bydlím z matkou“ mají v dětských i dospělých velikostech. Nebo pořídit triko pro mimino „Můj táta je silnější než tvůj táta“ a pro tatínka už něco doladit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A co si nechat tričko vytvořit s vlastním textem popř. obrázkem?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevíte někdo o nějaké stránce nebo obchodu kde se dá sehnat něco pro novopečenýho tatínka? Nejlíp tričko. Nečekala jsem, že výběr bude až taková bída.. nebo jsem teda zatím na nic nenarazila