Elegantní těhotenský kabát!

12262
9.9.13 10:25

těhotenský kabát Elegantní!!!

Maminy kde koupit nějaký těhotenský kabát na zimu? jsem těhotná podruhé, opět přes zimu, u dcery jsem nosila takový kabát velký( nic moc nádherný) od vietnamců ale tentokrát jsem si řekla že tohle těhu si užiju se vší parádou a budu za „dámu“ poraďte kde koupit nějaký fajn zimní kabát elegantního střihu, myslela jsem že třeba HMko a Cačko budu něco takového mít ale paní prodavačka na mě koukala jak na blázna že ne, navíc naskladněno zimní stále nemají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
41882
9.9.13 10:26
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.9.13 10:29

Parádu nadělá i pončo, zima v něm není, dá se sehnat v pěkných barvách a vzorech a toleruje jak roste břicho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
9.9.13 10:31

Pončo myslíš pletené? těch mám doma asi 5 různé barvy, docela na nich ujíždím i jako netěhotná ale kabát no nevím, letos jak byli ty mrazy šílené tak to chce kabát protože sedět doma s dcerou nemůžu a bundu nechci, protože tu mám, jsem spíš typ na trošku elegantní styl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
9.9.13 10:32
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
9.9.13 10:32

Jéé díky tento je bomba, díky za odkaz http://www.newlook.com/…t-_284640567

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
9.9.13 10:33

@martulkasloník A mrkni i na ostatní oblečení ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
9.9.13 10:34

http://www.happymum.cz/ Co tohle? Mne se tam libilo spoustu veci, ale nemam uplne konfekcni velikost, tak jsem se bala, ze by mi to nesedelo :-)

• Citovat
  • Upravit
41882
9.9.13 10:35

@Anielka tu stránku miluju a už mám vybráno co si pořídím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
9.9.13 10:38

@lyrica Ja taky vzdycky slintala :-) Hlavne jsem potrebovala obleceni do prace a sehnat v CR nejake slusne tehotenske obleceni v kamennych obchodech neni snad mozny.

• Citovat
  • Upravit
41882
9.9.13 10:39

@Anielka to jo, to máš pravdu :D Já jsem sice na rodičáku s prvním prckem, ale ráda se oblíkám a ty věci tam, to je paráda. Miluju ten svítivě zelenej top a ty šedé kalhoty, tak to tam mají nafocené jako celek :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
9.9.13 10:45

Stránka fakt super, ten kabát asi fakt objednám snad bude i naživo tak super jako na fotce. chtěla jsem zkusit to hmko, vím že jsem pár kabátů z Hmka viděla na mmb ale staré kolekce, teď tam jedu, výběr bída, nějaké džíny a víc nic, cačko trošku lepší výběr ale taky žádná sláva. i když jsem doma na PN nechci vypadat jak blbec, u dcery jsem na to prděla a pak mě mrzelo že jsem si těhu víc neužila i vč. toho oblíkání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
9.9.13 10:50

@lyrica V tom newlook mají krásné kabáty. Jen se chci zeptat, jak funguje objednání? Nemám s tím zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
9.9.13 10:51

@Camiben já se připojila ke kamarádce, takže sama netuším :oops:
Ale snad poradí @Liszane pomoc :mavam: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
9.9.13 10:53