Nesedí mi podprsenka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9452
13.10.13 17:22

nesedi mi podprsenka

Ahoj kupovala jsem si kojici podprdu 85 f. Bohuzel mi nejak nesedi.Boli me v ni zada a krk. Nevite cim to je? Je mi do breku. Podprde stala 600 a mam chut ji vyhodit. Jenze to bych musela koupit jinou a nevim kde a jakou.Jsem zoufala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
83
13.10.13 17:29

Ahoj, nejspíš budeš potřebovat menší obvod podprsenky. Podívej se na tyto stránky
 http://bra.4fan.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
13.10.13 18:17

Kup si extenzor - prodlužovač obvodu podprdy - v galanterii cca za 30Kč a příště vyber líp ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
13.10.13 18:30

A vrátit už ji nejde? Nebo zkusit prodat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
13.10.13 18:49
@Gina108 píše:
Kup si extenzor - prodlužovač obvodu podprdy - v galanterii cca za 30Kč a příště vyber líp ;)

Spíš nějaké zkracovátko, ne? Pokud ji bolí záda s velikostí 85F, to už jsou přece nějaká prsa - tak potřebuje těsný, pevný obvod, aby prsa nevisela v košíčkách jen za ramínka a tím se zádům ulevilo :nevim:

Zakladatelko - kolik měříš pod prsama a přes prsa?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8937
13.10.13 20:20

Nebo zkus bezesvou ahh bra nebo neco podobneho, me pasovali, pri kojeni jsem shrnula pod prso, nikde netlacila a na spani take super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.10.13 21:35

Zakladatelko, důvod, proč tě z podprsenky bolí záda a krk je ten, že MÁŠ ŠPATNOU VELIKOST. Tohle jsem si prožívala také, pak jsem se jednoho dne naštvala a zašla jsem si do specializované prodejny podprsenek a naprosto mě vyvedli z omylu, jakouže jsem si myslela že mám velikost. V obyčejných obchodech, a bohužel to tak je, Ti málokdy dají správnou velikost, nebo kvalitní podprsenku :roll: Investovala jsem do ní a brzy jsem tam byla pro další, potom i plavky. Vše sedí nádherně a záda mě okamžitě přestala bolet, prsa nevypadnou, i když bych skákala hlavou vzhůrů a v plavkách můžu klidně skákat do vody a vše drží a je to jak šité na míru :) Radila bych, trochu investovat a zajít si do nějaké takové prodejny a uvidíš, že litovat nebudeš :palec: :palec: :palec:

• Citovat
  • Upravit
83
13.10.13 21:45
@Anonymní píše:
Zakladatelko, důvod, proč tě z podprsenky bolí záda a krk je ten, že MÁŠ ŠPATNOU VELIKOST. Tohle jsem si prožívala také, pak jsem se jednoho dne naštvala a zašla jsem si do specializované prodejny podprsenek a naprosto mě vyvedli z omylu, jakouže jsem si myslela že mám velikost. V obyčejných obchodech, a bohužel to tak je, Ti málokdy dají správnou velikost, nebo kvalitní podprsenku :roll: Investovala jsem do ní a brzy jsem tam byla pro další, potom i plavky. Vše sedí nádherně a záda mě okamžitě přestala bolet, prsa nevypadnou, i když bych skákala hlavou vzhůrů a v plavkách můžu klidně skákat do vody a vše drží a je to jak šité na míru :) Radila bych, trochu investovat a zajít si do nějaké takové prodejny a uvidíš, že litovat nebudeš :palec: :palec: :palec:

Přesně tak. A ještě bych dodala, že asi nejlépe ti poradí v těchto obchodech http://www.lechaton.cz/Kontakt-C16/
Pokud jsi z Prahy, tak žádný problém, jinak to bude asi trošku potíž, protože i ne každý specializovaný obchod na spodní prádlo je vhodný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.10.13 21:56

A ještě tedy dodám prodejnu, kterou já doporučuji, je to http://www.braexpert.cz/ Neprodávají přes internet a to z jednoho velkého důvodu, protože spousta žen proávě nezná svou velikost a když by měli internet. prodejnu, neznalé ženy by si koupily prádlo v nesprávné velikosti a to by pro ně nebylo dobrou vizitkou. Takže to i o něčem taky vypovídá. Jsou fakt perfektní a nejlepší je si prádlo vyzkoušet, přišla jsem tam, okamžitě v oblečení věděly jakou mám velikost a zkoušela jsem a zkoušela..sedlo jak ulité :palec:

• Citovat
  • Upravit
83
13.10.13 22:03
@Anonymní píše:
A ještě tedy dodám prodejnu, kterou já doporučuji, je to http://www.braexpert.cz/ Neprodávají přes internet a to z jednoho velkého důvodu, protože spousta žen proávě nezná svou velikost a když by měli internet. prodejnu, neznalé ženy by si koupily prádlo v nesprávné velikosti a to by pro ně nebylo dobrou vizitkou. Takže to i o něčem taky vypovídá. Jsou fakt perfektní a nejlepší je si prádlo vyzkoušet, přišla jsem tam, okamžitě v oblečení věděly jakou mám velikost a zkoušela jsem a zkoušela..sedlo jak ulité :palec:

Ano, ano, tyto také doporučuji. Jak píšeš, naprosto skvělý přístup, člověku se věnují třeba hodinu a rozhodně vyberou to pravé. Už bych tam měla také brzy zajít, dvě podprsenky jsem si tam koupila již před několika lety. Sice stále sedí dobře, ale už to není ono. Jen tak mít čas do Prahy zajet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.10.13 22:10

Přesně tak :palec: Měla jsem i kojící podprsenku a to byla parááda, nenahraditelná. A všechny podprsenky jsou stále stejné, stejná barva, nevytáhly se, prostě skvělé :palec:

• Citovat
  • Upravit
9452
13.10.13 22:15
:|

Příspěvek upraven 18.03.15 v 13:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9452
13.10.13 22:19

Muzu rict ze me sebevedomi je na nule. jinak na to ze jsem koupila f tak furt koukam jedtli mi kozy nevypadly z kodicku.ma to velky vystrih.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.10.13 22:27

To mě mrzí, máš to tedy moc daleko do Prahy? Ta prodejna má právě všechny různé velikosti, a i ty naprosto neobvyklé, a až do obrovských velikostí. I například obvod 60 s košíčkama F, G atd..mají velikosti snad jak je celá abeceda. Stálo by to za to vážně. Bolest přejde a budeš strašně spokojená. Já jsem z té prodejny šla s obrovským úsměvem od ucha k uchu, také jsem byla zoufalá předtím. Teď už odjinud podprsenky nechci.Sice je třeba na ně trochu víc našetřit, ale stojí to vážně za to!

• Citovat
  • Upravit
83
13.10.13 22:27

Jestli budeš nakupovat přes net, tak se určitě změř podle návodu, který najdeš na výše uvedených stránkách. Ono je to hodně o tom, že určo potřebuješ menší obvod, který ti ta prsa udrží. Já třeba nosím 65F. A uvidíš, jaký bude rozdíl. Předtím jsem nosila prsa až na břiše, a teď :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat