Nesedí mi podprsenka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9452
13.10.13 22:32
@Barča73 píše:
Jestli budeš nakupovat přes net, tak se určitě změř podle návodu, který najdeš na výše uvedených stránkách. Ono je to hodně o tom, že určo potřebuješ menší obvod, který ti ta prsa udrží. Já třeba nosím 65F. A uvidíš, jaký bude rozdíl. Předtím jsem nosila prsa až na břiše, a teď :palec:

Ja ty prsa mam taky az na brise.je mi zas do breku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9452
13.10.13 22:34
@Anonymní píše:
To mě mrzí, máš to tedy moc daleko do Prahy? Ta prodejna má právě všechny různé velikosti, a i ty naprosto neobvyklé, a až do obrovských velikostí. I například obvod 60 s košíčkama F, G atd..mají velikosti snad jak je celá abeceda. Stálo by to za to vážně. Bolest přejde a budeš strašně spokojená. Já jsem z té prodejny šla s obrovským úsměvem od ucha k uchu, také jsem byla zoufalá předtím. Teď už odjinud podprsenky nechci.Sice je třeba na ně trochu víc našetřit, ale stojí to vážně za to!

Ani ne tak daleko jako ze se v praze nevyznam a za chvilu budu rodit tak nechci cestovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
13.10.13 22:42
@nikynkaa píše:
Ja ty prsa mam taky az na brise.je mi zas do breku

Promiň, nechtěla jsem tě rozesmutnit. Ale fakt to zkus alespoň přes ten internet. Koukala jsem na ten Bra Expert a mají tam dvě podprsenky na kojení v mnoha různých velikostech. Stojí sice 1.250,– Kč, ale určitě bys byla spokojená. Hned by ses mohla cítit lépe a sebevědomí by bylo také úplně někde jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9452
13.10.13 22:51
@Barča73 píše:
Promiň, nechtěla jsem tě rozesmutnit. Ale fakt to zkus alespoň přes ten internet. Koukala jsem na ten Bra Expert a mají tam dvě podprsenky na kojení v mnoha různých velikostech. Stojí sice 1.250,– Kč, ale určitě bys byla spokojená. Hned by ses mohla cítit lépe a sebevědomí by bylo také úplně někde jinde.

Nemas se zac omlouvat. dekuju za rady.snad najdu odvahu shanet dalsi podprdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.10.13 13:19

Já se tam taky nevyznám a vždy jsem to našla, ale to že máš před porodem chápu. A kojící mají fakt úžasný :palec:

• Citovat
  • Upravit
9452
14.10.13 14:44

Jinak jsem dnes byla podprdu vymenit.tak mam jinou.ma to i prodlouzeni obvodu a neboli z ni tolik zada.zase se ale zarezavaji raminka.ale prsa drzi lip.ma hlubsi kosicky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
16.11.13 15:47

Myslím, že tenhle problém vyřešíš spíš užším obvodem než širším obvodem. Můžu doporučit www.spravnapodprsenka.cz , má i e-shop. Já tam kupovala podprsenku kojící i na normální netěhotenské nošení. Po kojení mám prsa vytahaná a nic moc, ale ve správné velikosti to vypadá dobře a záda ani hlava už mě nebolí (dřív jsem měla z podprsenky i migrény, jak mi ramínka tlačila na trapézový sval) Mimochodem, s obvodem přes žebra 77 cm nosím podprsenky velikosti 70 a u pružnějších značek i 65. Aby to obvod dobře udržel a váha prsou nevisela na ramínkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1182
11.3.14 19:35

Moc nevěřím těm kalkulátorům podprsenek..podle obvodu atd mám velikost 80F…což opravdu nemam :lol: moc to nechápu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
11.3.14 19:43
@A.Suky píše:
Moc nevěřím těm kalkulátorům podprsenek..podle obvodu atd mám velikost 80F…což opravdu nemam :lol: moc to nechápu…

tak schválně, co máš za míry? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1182
12.3.14 21:26

Přes prsa 115 a pod 96 :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1182
12.3.14 21:27

Ale nosim normalně D-C

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
13.3.14 09:23

@A.Suky tak 85G ale by ti mohlo sedět… Jako D jsem nosila já při obvodu přes prsa 90.
Mám samozřejmě i menší obvod, ale nechápu, jak se do D-C můžeš narvat. To máš k tomu tak 100 obvod, ne?

Edit - možná pro začátek obvod 90, ať tě to moc neškrtí (záleží i na materiálu), ale to písmenko E minimálně. Spíš ještě větší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
13.3.14 10:42
@A.Suky píše:
Ale nosim normalně D-C

Ale to záleží jaký máš obvod pod prsy. Při různém obvodu nemáš pořád stejné písmeno košíčku, ale mění se! Já mám třeba přes prsa 92 a košíčky mám E, F - ale při obvodu 65. Takže já bych řekla, že ti bude sedět tak 85FF, 90 E, F. Rozhodně bys měla takovou podprsenku vyzkoušet a uvidíš rozdíl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1182
17.3.14 18:21

No sedí mě D nebo DD v céčkách sem nacpaná no mam 95 objem…je to šílený :nevim: :lol: občas stím fakt nevím rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1182
17.3.14 18:21

Skusím ten větší košíček a uvidíme :think: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie