Moderní tĕhulky, potrpíte si na módu?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@karafiatek
neměla jsem jediný těhotenský obleček ( vše dělají moc veliké). Asi jsem měla velké štěstí, protože jsem měla pidibřicho, takže bokové kalhoty jsem nosila až do porodu, trička mívám delší, do nich se bříško vešlo a nekoukalo. Byla jsem za to ráda, mohla jsem si vše kombinovat jak jsem chtěla. Ráda vypadám dobře
Přijde mě zbytečné kupovat oblečení za poměrně velké peníze třeba na 2-3 měsíce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mafie píše:
No ja taky nosim par veci porad dokola, ale proste jsem musela mit uz v lete neco a termin mam v prosinci - takze v podstate kompletni tehotenskej satnik. A s klientem v teplacich jednat nemuzu, to by mi asi neproslo
. Obecne je mi tech penez taky lito a povazuju je za vyhozeny, tak treba to vsechno jeste jednou uziju… ja vseobecne nosim obleceni pomerne na telo, takze jak zacalo brisko rust, tak proste smula.
To úplně chápu, je to jiná situace, když člověk musí být kvůli práci reprezentativní.
- Citovat
- Upravit
@Zzzuuz píše:
To úplně chápu, je to jiná situace, když člověk musí být kvůli práci reprezentativní.
Zato doma pracuju a delam kalkulace v zupanu, ale psssst
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já si teda v těhotenství s 15ti kg nahoře nepřipadám zrovna dvakrát „cool“ ![]()
Mám těhotenský kalhoty, dvě halenky a zbytek normální oblečení akorát ve větší velikosti.
Upřímně se mi na tu chvilku nechcou vyhazovat tisíce za oblečení.. ![]()
Jak něco shodím tak pak obnovím i šatník ![]()
- Citovat
- Upravit
Tak ono to není o tísících
já si pár pěkných kousků seznala na bazarku, ale je fakt, že někdo chce jen nové
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja na to celkem dbala, ale krom tehotenskych kalhot a dzinu jsem nakupovala porad v normalnich obchodech jen jsem hledala ruzne elasticke materialy a kupila takhle asi tri tuniky, vetsi leginy a dal nosila tricka s elastanem, ktera jsem v poho pretahla pres bruch. Na zimu jsem mela kabat do acka, aby se mi tam bruch vlezl, mne by proste neforemna moda nevyhovovala a to jsem celkem utratila tak max tri tisice, kozacky na zimu bez podpatku jsem stejne chtela, no a nejvetsi bruch jsem mela pred letem a to jsem nosila vetsinu satu, co jsem mela, protoze mam rada nabirane pod prsy
a ty ostatni opet mely elastan a zabek a sandalku jsem mela dost z minuleho leta. Spis jsem mela nejvetsi potize s tim v cem spat, samo jsem mela tehu kosile, ale nejsem na ne zvykla a porad se mi ta latka nekde motala
a gatky me nesnesitelne tahly, i kdyz jsem mela o velikost vetsi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit