3 týdny mimčo, nevím si rady
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
My rourku taky často ze začátku používali, ale žádný zvyk si na ni nevytvořil. Nám nejvíce pomohly kapky BioGai, vyzkoušeli jsme i Espumisan a bylo to snad ještě horší…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkusila bych nošení na tygříka. Zadej si to do googlu a koukni se třeba by mu to mohlo pomoct ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
BioGaia - probiotické kapky pomohly nám i v kombinaci s Espumisanem (ale ten samotný nezabral)- k zakoupení v lékarně - je to sice finanční pálka, ale nám vystačila jedna lahvička na cca 3-4 měsíce (v podstatě na celou dobu, pak už se uměl vyprdět sám. Pokud kojíš, hodně pij fenyklový čaj (pila jsem třeba litr denně, aby to měl v mléce). Taky nám pomáhala teplá voda při večerním koupání v kyblíku - měl pokrčený nožičky, nahřáté bříško a než šel spát, tak se tak báječně vyprděl a dlouho byl pak schopen spát, než jej opět probudily křeče. + jsme na bříško používali mastičku „pupík“ - je to kafr (mentol) - možná mu to taky pomáhalo, to nevím
Držte se, přeji pevné nervy! Neboj, bude líp a miminko to zvládne!! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo, nošení na tygříka taky super, vůbec co nejvíc na bříško… + bych se zaměřila hodně na to, čím a v jakých intervalech krmíte. Držím palce!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nám pomohly probiotické kapky Bio Gaia. Stojí sice cca 450 Kč, ale od té doby máme klid. Zkoušeli jsme všechno možné, ale až toto zabralo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Všem moc děkuji za rady určitě se pokusím vyzkoušet vše co se dá
ty priobitika jsme si pořidili ale zaítm podavam druhý den tak uvidíme ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Melindaa Kromě nošení na tygříka zkus i nošení v klubíčku. U toho se náš syn nejlíp vyprděl a jednu dobu jsem ho tak musela vždycky držet, aby se vykakal, vyhovovalo mu to.
- Citovat
- Upravit
Cvičit s nožičkama, nahřívat bříško a probio kapky Bio Gaia s kombinací ještě např. Baby calm a pod. Nám fakt hodně pomohlo teplo na bříško - večer jsem i fénovala přes plínku. Malá opravdu hodně trpěla na prdíky. Jo, taky pomohla laktační pordkyně, určitě vyzkoušej, platí pojišťovna. Najdeš kontakty na netu. Pevné nervy, to zvládneš, neboj. A mimčo taky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevím zda mohu poradit, když jsem tu poprvé, ale poradím, snad trochu pomohu. Nám pomohla nahřátá plenka položit na bříško, a pak si vzít broučka do náruče, jeho zádíčka se opřít o svoje prsa a jeho nožičky přitáhnout k jeho bříšku. Na jedné ruce ho držím a druhou rukou ho obejmu. Je to velice uklidnující a děti jsou spokojené, také pomohla poloha na bříšku nebo chování na tygříka.
Důležitá je také strava matky, držím palce, at jsou dny i noci klidnější ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem rourkovala v hodně špatných dnech i 5× denně. A rozhodně nemůžu říct, že by to zanechalo následky. Dr. mi říkala, že nezná nikoho, kdo by po tomhle měl problémy s kakáním. Nicméně všeho s mírou. Kapky jsem skoušela snad všechny, pecky, tygříky, klubíčko… pak to samo přešlo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nám nepomohlo nic - masáže, nahřívání, Baby calm, prebiotika, Sab Simplex, Espumisan.. jediné co fungovalo byla trubička. Používali jsme skoro půl roku, ke konci už méně. S prvním příkrmem pak začala malá kadit sama jak o život a všechno bylo najednou bez problémů.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My si tím prošli taky, ale jeden večer dcerka brečela vážně šíleně, bylo vidět, že jí to fakt bolí a byla nafouklá a nemohla se vykakat ani si ulevit a já si uvědomila, že jsem celý den měla všechna jídla s vysokým obsahem kravského mléka (snídaně - palačinky s tvarohem, oběd - koprová omáčka a večeře - krupicová kaše), tak jsem si zjistila, že by se takhle mohla projevovat alergie na kravské mléko a zkusila ho ze svého jídelníčku vyřadit a do dvou dnů bylo bez problému. Když jsem na radu doktorky zkusila jednou za 3 měsíce zařadit jogurt, reakce byla stejná. Zácpa a bolesti bříška. Do dneška je alergická, ale kozí mléko snáší bez problému.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit