Těhotenské oblečení pro hubené

2976
11.3.14 18:00

tehotenske obleceni pro hubene

Ahoj prosim potrebuju poradit, kde nakupujete tehotenske obleceni i pro stihle tehulky. vsude kde sem na internetu koukala bylo obleceni od velikosti M vys. shanim leginy protoze me vsechny teplaky skrti a i od doktora mam zakazano nosit neco co me macka brisko. vim, ze v c&a jsou veci pro tehotne, ale kdyz jsem tam parkrat zabloudila, tak jsem si vsimla, ze to obleceni bylo taky obri. moje normalni velikost je xs-s.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27261
11.3.14 18:03

@offi teď by měli někdy mít v lidlu těhotenský oblečení. Jinak myslím, že není problém sehnat oblečení velikosti 36-38, taky budu pořizovat :D mám spadeno na tyhle kalhoty http://www.slevozdroj.cz/…kalhoty.html?… ale to není pro každou.
V minulým těhotenství jsem měla rifle 38, sukni 38. Jen to chce víc pohledat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3322
11.3.14 18:07

@offi Hezký těhotenský oblečení mají taky v H&M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
11.3.14 18:12

No to ja mam jeste mensi cislo, ja mam desne hubene nohy. na internetu jsem projela vsechny stranky co mi googl nabidl a vse velke velikosti kdyz uz jsem narazila na mou velikost tak to stalo 1000kc a za docasne kalhoty nehodlam vyhodit tolik penez. normalne jsem si kupovala leginy v new yorkeru za 150kc myslim, tak nechapu proc tehotenske jsou tak drahe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21585
11.3.14 18:12

Koukni se na webu na litex. Jinak ja jsem nosila teplaky normalni bokovky se sirokou gumou a bylo to v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
11.3.14 18:14

@Barrru dekuji toho jsem si nevsimla. tenhle tyden jedeme do Liberce tak se tam kouknu, o zadnym primo tehu kramu nevim tak snad budou mit v tehlech kramech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
11.3.14 18:15

Já si nakoupila nějaké oblečení tady a něco na aukru. Taky jsem nechtěla dávat kdo ví kolik za docasne oblečení ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27261
11.3.14 18:15

@offi je to stejný jako s dětským, ví na čem vydělat.
Zase na druhou stranu pak to třeba prodáš dál, ale chápu že litr za legíny je fakt přes čáru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27261
11.3.14 18:17

@offi http://tehotenska-moda. heureka. cz/jozanek-tehotenske-leginy-dlouhe/specifikace/#section

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
11.3.14 18:18

@nozu ja zacala v 10 tydnu krvacet a doktor mi zakazal i na noc nosit kalhotky, ze mam chodit co nejvolneji. taky mam vsechny se sirokou gumou, ono se to da, kdyz stojim, ale kdyz si sednu a pupek se mi vyvali tak me to desne tlaci. pritel se mi posmiva ze tu sedim na pul zerdi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
11.3.14 18:23

@lleennttiillkkaa no ty ceny jsou hrozny a ani to neni zadna znacka a jeste k tomu to obleceni je hnusny. ale narazila jsem na stranku, kde maji fakt hezky obleceni, ale nikde zadna cena ani nic kde se to dalo koupit. bud jsem blba a nevsimla jsem si toho, nebo to proste nebylo na prodej, ikdyz to byl kram s tehu modou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10369
11.3.14 18:26

@offi spoustu těhotenských kalhot jsem viděla v HM, měli dokonce výprodeje a vše 34, 36 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
11.3.14 18:26

Já jsem kupovala leginy na tehotne.cz Jsou super, ale už nevím kolik stály

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27261
11.3.14 18:28

@offi je pravda, že já nějak netrvám na značce a při svý velikosti beru všechno co je pohodlný, sedí mi a je to dobrý savý materiál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
11.3.14 18:28

@mial dekuji,urcite se tam pojedu podivat, bude to lepsi nez si to obednat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat