3 týdny mimčo, nevím si rady

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5149
28.3.14 13:18

Ahoj je to sic ještě prďolja al radím dávat přez den bez plenky často ma bříško, klidně každé přebalení než nasadíš plenu, jednak si vyvětrá a pak se i vyprdí. Ja cvičila nožičkama, použivala teplou vlhkou žínku na masáž, pila jsem kmínový odvar a prckovi dávala taky lžičku před kojením. Kapky Vojtímu zabraly až babycalm, předtím infacol zabral nrž si na něj asi zvykl, trvalo to týden a ty reklamní kapky jsou uplně naprd. A doporučuju probiotika, ségra měla odkoukané prdíky od nás a rovnou je nasad ila a měla klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
28.3.14 13:20

Popis trošku to kojení, dětské bývají při poradenství… jak casto, jak casto čurá a kadi, kolik jste pribrali, normální začátek nebo komplikace? jak dlouho má problémy, třeba prdiky mohou být spíš v určitou hodinu, kontinuální jsou spíše hlady…q mě taky zní spíš na špatně prisati -spodním rtem ať zabere co nejvíc dvorce, bradu zaborit do prsa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
28.3.14 13:23

Náš na to taky šíleně trpěl, žádné kapky nepomohly, jen rourka a fenyklový čaj (ze sušeného, žádné granuláty)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
28.3.14 13:27

Třeba v 3t je spurt,kojim.webnode.cz/nejcastejsi-problemy/spravne-prisati

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
28.3.14 13:28

@Melindaa - opravdu ta rourka je bezpecna. Chodím s malou na dětskou proktologii do Motola k dr Rouskovy s dr Skabou největší kapacity v oboru v republice. Dělají pomalu všechny operace, co se tady dělají. A ta me vyloženě nutí malé tou rourkou preventivně dvakrát denně rourkovat. Ona mela problém první měsíc, ted uz je to dobre, kaka sama a ona stejne chce, abych to dělala. Prý zadržování stolice v tlustem střevě je mnohem horší. A stále opakuje, ze rourka není navykova. Takže to jsou opravdu podložené informace. Takže neboj a rourkuj. A super je ta sterilní rourka, ale ta se blbe schani. Ja ji mám ze zdravotních potřeb z Motola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1318
28.3.14 13:30

Mne na malou pomohla kombinace kapek espumisan, bio gaia, baby calm, k tomu pri kazdem prebaleni zacvicit nozickama, pomasirovat brisko, nosit hodne na tygrika a rourka. Rourky se vubec neboj, do pul roku jsem ji pouzivala denne i nekolikrat, pak najednou zacala kadit sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
28.3.14 13:34

Moc děkuji je opravdu blbost ho trápit a nedělat mu to, když mu nic jiného nepomáhá :) Snad nás to brzy přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
28.3.14 14:32

My jsme používali Baby Calm a spokojenost, teď máme Espumisan a zatím taky spokojenost. Když je nejhůř. tak nahříváme plínku na bříško, cvičíme s nožičkami, nosíme na tygříka. No a musím samozřejmě si hlídám, co jím a piju, když kojím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
28.3.14 12:57

3.týdny mimino nevím si rady

Ahoj mamči už si vážně nevím rady mám 3.týdny staré miminko a moc nás trápí bříško nemužeme kakat dr. nám řekla že jsme moc zaplinění stále mu masíruji bříško mastí pupík použivala jsem Espumisan kapky víc jak týden a žadná změna používám také trubičku pokaždé to z něho vysříkne" nechci to, ale stále dělat prý se to nesmí včera jsme si pořídili kapky Protectis zatím nic máte někdo zkušenost? Navíc ho to probouzí pokaždé takové křeče a pak chytne hysterický záchvat jestli je noc nebo den nikdy mi nespí víc jak hodinu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3158
28.3.14 13:03

Doporucuji Baby Calm a kapky bio gaia.Nam to moc pomohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
28.3.14 13:03

My jsme nasadili hned z kraje nějaké probiotické kapky/nebo už si nepamatuju, jestli to nebyl prášek v kapslíkách, poptej se v lékárně (řekni rovnou pro měsíční dítě) - nebyl to SAB, který se obecně dává, ale opravdu probiotika - je u nich psáno od 1 měsíce věku, ale manžel je lékař nepediatr a má kamarádku pediatričku, u které máme potvrzeno, že se to prostě na menší než měsíc netestuje, ale může se to dávat. Naše obě holky byly pak v pohodě. Mastičky na břicho moc nefungovaly.
A těch probiotik se prodává více druhů, drahé i levnější, každopádně to osídlí mikrofloru ve střevech a pak je líp.

Příspěvek upraven 28.03.14 v 13:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3330
28.3.14 13:04

A jak se stravujete??? Dáváte pozor, co jíte?? Nám ještě pomáhal nahřátý pecičkový polštářek..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2529
28.3.14 13:05

Rektální rourku jsem používala denně a fakt si na ní syn nezvykl a když už měl sílu, tak kakal normálně sám, jedině ona mu pomohla a pak docela Baby calm, ale ten se může až od ukončeného měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
28.3.14 13:07

My rourku taky často ze začátku používali, ale žádný zvyk si na ni nevytvořil. Nám nejvíce pomohly kapky BioGai, vyzkoušeli jsme i Espumisan a bylo to snad ještě horší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1007
28.3.14 13:08

Zkusila bych nošení na tygříka. Zadej si to do googlu a koukni se třeba by mu to mohlo pomoct :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat