Těhotenské oblečení - České Budějovice
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Těhotenské oblečení v Č.Budějovicích
Ahoj holky, prosím Vás nevíte, kam na nákup těhotenského oblečení? Také kam na mimi věci? Díky za rady.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Myslím, že tady chcípl pes
. Maximálně HM, ale tam to mají drahé, pak Bejbycentrum, tam to mají drahé a ještě nemoderní…
Moje zkušenost je taková, že je lepší spíš koupit větší kousek normálního oblečení. Samořejmě s ohledem na tvar, že. Na tu chvíli se moc nevyplatí kupovat těhu hadříky… ![]()
A pro miminka mají krásný věci v Tesku, HM (zase dražší) a CA
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
KPKristy píše:
Myslím, že tady chcípl pes. Maximálně HM, ale tam to mají drahé, pak Bejbycentrum, tam to mají drahé a ještě nemoderní…
Moje zkušenost je taková, že je lepší spíš koupit větší kousek normálního oblečení. Samořejmě s ohledem na tvar, že. Na tu chvíli se moc nevyplatí kupovat těhu hadříky…A pro miminka mají krásný věci v Tesku, HM (zase dražší) a CA
plně souhlasim
tady snad nic neni.. ale zkusila bych se jeste mozná mrknout treba na polikliniku jih dole do tech butiku.. kupovala jsem tam tehu laclace… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, já bych spíš mrkla třeba na Aukro nebo Mimibazar. Velký výběr, super ceny a nemusíš nikde lítat a rozčilovat se, že nic nemají ![]()
Jako v HM mají fakt i moc hezký věci, ale dát za tuniku 1500,– jen proto, že je těhotenská, je hnus… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
KPKristy píše:
No, já bych spíš mrkla třeba na Aukro nebo Mimibazar. Velký výběr, super ceny a nemusíš nikde lítat a rozčilovat se, že nic nemajíJako v HM mají fakt i moc hezký věci, ale dát za tuniku 1500,– jen proto, že je těhotenská, je hnus…
přesně tak.. ja teda vzdycky zaletim do nejakyho kramu a koupim vetsi velikost a koukam vzdy na dylku aby mi to to obr bricho zakrilo… ale na aukru nebo tom mimibazaru maj pekne veci za velice prijatelne ceny
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Teď zrovna mají v CA trička kolem 200,–. Prima střih, který si kupuju pro zakrytí špeku, ale jako těhotenské bych ho klidně vzala - volné a na bocích stažené. Opticky zvětší prsa a na břicho je tam hafo místa
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já v CAcku v mercury koupila uzasnej jarni svetrik a pupek uplne v pohode
pac je dlouhej a volnej ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
díky holky, mně jde hlavně o kaťata, ty na netu nekoupím, ty prostě musím zkusit. A vůbec nevím, kam pro ně. Doufala jsem, že v čb existuje nějaká těhu móda, ale na netu jsem žádnej obchod v čb nenašla. Byla jsem v HM v IGY, to docela šlo, jen jsem nechtěla skončit v prvním a jedinným obchodě, navíc lacláče neměli, jen džíny s gumou. každopádně díky za tipy!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ještě prosím, co to dětské?
Tesco už jsem objevila (ne teda v čb, ale v plzni - na to nedám dopustit, do budějckýho se taky chystám, doufám, že nezklame), jinak sháním hadříky neznačkový, levnější.
A co jiný mimi věci, to jste kde kupovaly? postýlku, vaničku, kočárek atd… i mimo čb…
dík moc za tipy!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Postýlku a kočárek máme z Bejbycentra. Vlastně i vaničku a kyblík
, povlečení, bavlněné plínky. Tak asi všechno ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kači, těhu oblečení jsem kupovala (hlavně kalhoty) v právě zminovaném HM. Také jsem na nic jiného nemohla přijít
Mě rostlo břicho strašně rychle, takže jsem pomalu každý měsíc kupovala kalhoty (dvojčata
), ptz sice jsou to těhu kalhoty, mají pás přes břicho, ale pas mají pevný
Na to u HM těhu mody pozor. Vždy mě to strašně škrtilo. Když už jsem se blížila k porodu, tak jsem náhodou objevila těhu modu v IGY nahoře v Puntanele - moc doporučuji. Koupila jsem si tam poslední těhu rifle a byla jsem s nimi strašně spokojená, moc přijemný. Myslím, že je to značka mama licious (nebo tak nějak).
Co se týče dětských oblečků, objednávám z next.co.uk přes jednu maminu na MMB, z kamenných obchodů mám ráda LINDEX, HM. Je to sice dražší, ale zase ty bodýčka krásně drží tvar po několika vypráních, nepuclíkují a zas tak drahý nejsou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A ještě potřeby pro mimi jako vaničku jsem měla přes inzerát bazos.cz, postýlky z internet obchodu, povlečení něco z bejby centra něco z internet obchodu.
odtud máme tuhle postýlku (2×
)
http://www.sheesham.cz/…tek-classic/
mají tam moc krásný, proto dávám odkazík.
Hodně věcí jsem ještě objednávala tady, doporučuji byla jsem spokojená (deky, fusaky, zavinovačky, hračky…)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já jsem kupovala těhu kalhoty před 3 roky v C&A v Mercury, tenkrát tam měli koutek s těhu módou. Když jsem teď byla těhotná podruhé, tak už tam měli jen pár kousků, ale kalhoty určitě, ale asi ne džíny, zkus se tam zeptat. Jinak na poliklinice Jih je krámek s těhu oblečením.
Pro mimi kupuji věci v Tescu (hlavně bodíčka), na poliklinice Jih je krámek Duha s dětským oblečením, ještě se dá občas něco hezkého koupit v Kiku.
Ostatní věci jsme kupovali v Babycentru (autosedačka, přebalovák, vanička) a v Klokánkovi (kočárek, fusak, postýlka, povlečení).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kalhoty a sukně mají opravdu moderní a hezké v HM.. já koupila jen kalhoty a riflovou sukni a odtahám to tak snad celé těhu, jinak tílka a trička co mám se bříšku přizpůsobí, vytáhnou, ta neřeším..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit