Kojící podprsenka 100C

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
12.1.11 08:30

Kojící podprsenka 100C

Ahojky holky,píšu pod anonymem protože se stydím.Ale chtěla jsem se zeptat :oops: Mám takový problém v únoru mám termín porodu a potřebuju si sehnat tu kojící podprsenku ale mám obvod 100.Ale bohužel si nemůžu koupit úplně novou ,Tak sem se chtěla zeptat kdepak mám hledat,Já koukala jako na Avízo,Bazoš,Mimiaukce a tak a nic.Jen malé velikosti.Měj se a děkuji :huban:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35720
12.1.11 08:32

A opravdu máš 100? kolik máš pod prsama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.1.11 08:41

No sice ti neporadím, ale když jsem si teď kupovala podprsenky na kojení, tak mě překvapilo, že jsem si musela vzít daleko větší velikost a kdyby měli, tak si vezmu snad i větší.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.1.11 08:55

A kolik by si do ní chtěla investovat?

• Citovat
  • Upravit
24798
12.1.11 09:03

C není zas tak obří, co kdybys koupila takové ty sportovní, bezkosticové, bezešvé, shrneš a kojíš… A po šestinedělí, až se ta velikost zas nějak změní a ustálí, koupit nějakou jednu „na lepší“…

http://www.youtube.com/watch?…

koukni na tohle nejdřív…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35720
12.1.11 09:13

Nová se dá sehnat i za pár korun, použitou asi neseženeš. Teď jsou všude slevy, třeba v Tescu jsem viděla podprdy ve slevě za 120,–.

Ale opravdu se změř, obvod 100 je strašně velký!

Našla jsem něco levného tady http://www.obchudek-ukrovaka.cz/detail.php?…

http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.1.11 09:18

Koukala sem na to video.No takže nemusím mít tu kojící ?Pak bych si koupila .Takže si mám koupit bez kostitc jako takovou tu jemnější že jen co vyhrnu? :oops:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.1.11 09:20

No kouknu do Tesca a tak.Ale jak si poslala tu odkaz tak ta vypadá v pohodě i ta cena.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.1.11 09:26

Obchůdek U křováka můžu doporučit, kupovala jsem tam i noční košile na kojení a jsou moc hezký a kvalitní. Nějaký podprdy maj u vietnamců do 100Kč, ale mě osobně nevyhovují, mám D a oni dělají jen do C a pak mi ty prsa vylejzaj jak na tom videu. Některý holky si je ale chválej.

• Citovat
  • Upravit
35720
12.1.11 09:27

Osobně bych si nekoupila podprsenku bez zkoušení. Opravdu se změř, problém u levných podprsenek je, že je každá jinak ušitá a jinak každé ženě sedí. Já si zkoušela asi 5 podprsenek v Tescu, obvod 70-75 a každej pes jiná ves. V prádle nešetřím u kvalitní správně sedící podpsenky poznáš rozdíl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.1.11 09:35

To je sice pravda, ale pokud nemáš zrovna finance, tak ti je kvalitní prádlo ukradený a chceš ušetřit na jiné věci, zvlášť pokud čekáš mimčo. To pak lítaj částky. Osobně jsem za podprsenku na kojení nedala víc jak 300 kč, protože to prádlo je prostě nehezký a nosíš ho pár měsíců, raději si pak koupím nějakou hezkou. Navíc kde máš jistotu, že budeš kojit, dokoupit si další můžeš vždycky :wink: .

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.1.11 09:37

Ano přesně tak.Já si teď nemůžu dovolit si nakoupit kvalitní.Teď bohužel né.Kolik lidí to vyderželo v obyčejných.Ale děkuji za radu :huban:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.1.11 09:46

Já bych pořídila maximálně 1, jak už jsem psala v nejhorším si jí dokoupíš. Doma to řešit určitě nebudeš, protože si jí na kojení sundáš nebo stáhneš a na ven by si si mohla brát tu kojící. I když já se kojení venku docela děsím, takže budu hledat zakoutí a tím pádem je taky fuk jakou budeš mít, ne?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.1.11 09:53

No u mě to stejné protože já taky kojit asi určitě nebudu mezi lidma ,Bych byla červená jak rajče :lol: Radší někde bokem a v klidu . :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.1.11 10:00

To jo, taky se od přírody stydím. Upřímně je mi i nepříjemný pokud jsem třeba v restauraci či cukrárně a matka vedle mě vytasí prso a jde rovnou na věc. Jí to třeba nevadí, ale mě je to docela trapný a v nejbližší době odcházím. Stalo se nám to i na zámku, kde byly slavnosti a my si sedli na židle a vedle mého muže si přisedla mamina a celá se rozepla a začala kojit. Samozřejmě jsme se zvedli a odešli jinam. Mě kojení přijde hodně intimní věc a tohle prostě nejsem schopná zkousnout.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat