Těhotenské oblečení v Ostravě

488
6.1.11 17:49

Těhu oblečení v Ostravě

Mám docela depku z oblečení. Prošla jsem v Ostravě celé Futurum, Shopping a ještě pár obchodů. Nikde na mě nic není. Před porodem jsem nosila velikost M - L. Teď, když jsem v 5.tt, tak na sebe nic nedostanu. Spoléhala jsem na dlouhé svetry ke kolenům, jenže jsem na sebe dostala jen jeden, takže v něm asi budu chodit celou zimu do práce. Nic na sebe nedostanu přes bříško a věci, které jsou uplé se mi moc nelíbí. Nevíte, kde bych sehnala oblečení pro těhotné? Nemám ani žádné rifle, prostě jen ten svetr. Když jsem zkoušela XXL, tak mi to nahoře bylo velké. Z internetu nechci objednávat, chci si to předtím vyzkoušet. Prosím pěkně, smutně koukám, kde něco seženu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7485
6.1.11 18:14

Obchod je sice v Karviné, ale já s nimi jsem moooc spokojená, stačí naspat zda to a to mají na prodejně že se stavíš vyzkoušet a je to.
 www.bebinka.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
6.1.11 18:33

Ahoj :mavam: stejny problem jsem resila ja, v Ostrave opravdu nikde nic neni :-( vyresila jsem to tak, ze chodim v zavinovacich satech, ktere jsem mela i pred tehotenstvim a rifle jsem si koupila v sekaci (velke) a druhe v XXL obleceni a vic uz nejak nepotrebuji a uz to vydrzim. Ale doporucovali mi tento obchod: http://www.dvojcatka.cz/katalog.php?… maji pobocku v centru a taky v Polskem Tesine, ze pry za hranici je nejaky obchudek s tehotenskym oblecenim a jsou tam moc hezke a kvalitni veci. Tak drzim palce, at si neco taky na sebe najdes :palec: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
6.1.11 18:41

Děkuji za odkaz :palec: , kouknu se do těch Dvojčátek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
6.1.11 18:41

Ahojky :-) V Ostravě je dost těhu obchodů, jen natrefit na ty správné. Já např. nakupovala rifle v Benetonu (ve Futuru), dále je těhu obchod v Lase, těhu oblečení má také H&M, Clock House…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
6.1.11 19:53
Anomiska píše:
Ahojky :-) V Ostravě je dost těhu obchodů, jen natrefit na ty správné. Já např. nakupovala rifle v Benetonu (ve Futuru), dále je těhu obchod v Lase, těhu oblečení má také H&M, Clock House…

No jenze mezi nami, to jsou obchody pro opravdu hubene holky :-( mam nejake to kilo navic a + tehotenstvi, takze fakt potrebuji vetsi obleceni, ktere v Ostrave sehnat opravdu nejde. Kazda maminka nema hubene nozky, zadecek a jen vypoukle brisko, i kdyz bychom si to praly asi vsechny :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
6.1.11 20:14

Aha, tak teď nevím, jestli to má cenu tam vůbec jezdit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
7.1.11 08:57

Tak zalezi, jakou mas velikost obleceni :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
8.1.11 22:06

Tak jsem byla ve Dvojčátkách a ty teda nedoporučuji. Nové zboží vypadalo stejně jako sekáčové, což by mi teda nevadilo, protože proti sekáčům nic nemám, ale ceny už tomu neodpovídaly. Zato jsem byla nadšená Prestižem v Lasu, kde to sice něco stojí, ale zato jsem nakoupila pár kousků :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
9.1.11 17:06

Já si kupovala sice jen podprsenku v H&M nebo C&A :nevim: Teď ani nevím, jsem pako :mrgreen: A měli tam i takové velikosti jako 44 a v centru jem vyla v C&A úplně nahoře a taky tam měli větší velikosti. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
9.1.11 21:51

Kočky, já teda nevím jak vy, ale u Samíka jsem měla 84 kg, takže taky žádný proutek :mrgreen: No a v poho jsem nakupovala v těch obchodech, které jsem už vyjmenovala výše. A určitě bych tam nakoupila i velikosti větší, než jsem potřebovala - což mě velice těšilo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4834
9.1.11 21:58

Ještě je firma Promi ve Studénce a mají i netové stránky.Měli před vánoci celkem dobré akce.
Mám od nich těhotenské manšestráky a můžu je prodat a i jiné kousky,tak kdyby jsi měla zájem,pisni SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
454
10.1.11 17:58

Ahoj zkus se mrknout na mimistyl.cz Prodejnu mají v Zábřehu (zastávka Karpatská, bývala Delvita) Ale mi osobně přijde těhotenská móda drahá. Jdu do 5. měsíce, bříško stále nikde ale už se pomalu koukám po volnějších věcech které využiju třeba i po porodu. Jestli něco objevíš, dej vědět ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
668
10.1.11 18:37

Zaky by se mi hodily nějaké tipy.. :) Já viděla jen něco v HaM a CA, ale jinak nevím vůbec kde něco koupit.. ikdyž ted jsem 13+6 a mám tak akorát ubytek 5 kilo.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
10.1.11 21:41

Ach jo, copak jen ja jsem resila kde koupit tehotenske obleceni v Ostrave na slona? :mrgreen: :mrgreen:

S temi dvojcatky me to mrzi teda, to jsem netusila :kytka:

A ja si proste nemuzu pomoct, ale me se teda nelibil v HM a CA ani jeden tehotensky kus:-/ V HM jsem si malem koupila predrazeny tehotensky kabatek na zimu (2 tis), protoze nouze je nouze, ale kdyz jsem videla, ze poutka na opasek jsou ze stocene nite, tak i kdybych chtela prejit ten suntacky material, ktery mel chuchvalce uz i novy, tak to uz bylo fakt na me moc! :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat