Těhotenské příznaky podobné chřipce

17
8.5.15 15:49

Těhotenské příznaky podobné chřipce

Ahojte holky chtěla bych se zeptat, sem těhotná 5 týden a bolí mě hlava a celé tělo jako kdyby měla přijít chřipka!!!Chvilku mě je zima a pak horko ale horečku nemám!.Trva to uz 3 dny měli ste stím někdo vlastní zkušenosti??Prosím napište děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
8.5.15 16:22

@Bella24 jo, já myslela, že mám chřipku, dokonce jsem ji i 2× měla a ono i mládě :mrgreen: zjistila jsem to až při té druhé chřipce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5372
8.5.15 16:39

Já snad ve svém okolí neznám nikoho, kdo by si v prvních týdnech těhotenství nějakou pseudochřipku neprodělal. Já sama jsem to měla ve všech třech těhotenstvích. Ale dodnes nevím, jestli to byl nějaký virus, nebo jestli to byly jen takovéto příznaky těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1482
8.5.15 16:55

@Bella24 Já měla úplně přesně to samé. Byla jsem na všemožných vyšetřeních a nenašlo se nic, můj gynekolog opravdu usuzoval na příznaky raného těhotenství. Trvalo to až do třetího měsíce. Bolest hlavy, knedlík v krku, oteklé sliznice horních cest dýchacích, neustále zvýšená teplota, tak do 37,7. Já se tenkrát strašně bála, jestli nemám nějakou virózu, ale byl květen, neměla jsem ji ani kde od koho chytit. Pak to přešlo jako když utne a začaly klasické zvracecí nevolnosti :mrgreen:. Takže jo, myslím, že to jsou typické těhotenské příznaky. Drž se :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
8.5.15 17:03

Děkuji moc za příspěvky!!Už sem si myslela že to bude něco horšího, a aspoň vím že to nemám jen já :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
8.5.15 17:18

@Ostružka @martina.se Děkuji za odpověď a může se zeptat jak dlouho to trvá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17

@Ostružka děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725

@Bella24 u mne vždy 14 dní :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
8.5.15 17:19

@opinka diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
8.5.15 17:21

@martina.se no to snad ne už teď mě to štve!!A brala si nato prášky??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
8.5.15 17:22
@Bella24 píše:
@martina.se no to snad ne už teď mě to štve!!A brala si nato prášky??

jo, dávala jsem si panadol a horu zázvorového čaje s medem, bo jsem myslela, že umřu :think: ale já se o těhotenství dozvěděla až při „druhé chřipce“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
8.5.15 17:22

@Bella24 Znám, taky jsem to tak měla u všech těhotenství. V létě jsem se klepala jako ratlík zimou :lol: I zvýšená teplota je v začátcích normální. Vím, že píšeš, že horečku nemáš, jen zmiňuju, co je možné ;)
U mě to trvalo v řádu týdnů ;)

Gratuluju, ať je vše tak, jak má být :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
8.5.15 17:24

Na chřipky běžně netrpím, ale po měsíci „virozy“ jsem si udělala test… no a drželo se to tak do konce 4 měsíce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
8.5.15 19:33

@fragola no však ta zima je hrozná a přitom je teplo! Lidi na mě koukají když jdu v mikině hak na blbce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
8.5.15 19:35

@martina.se aha a panadol je jako paralen myslím složení?!No doufám že to bude tak týden a odezni to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí